7 Aralık pazartesi günü bir şirkette yazılım mühendisi stajyeri olarak işe başladım. Şu an 3. sınıf öğrencisiyim ve bu programa göre mezun olana dek orada çalışmaya devam edeceğim. Zaten bir yazılım temelim vardı ona göre stajyer olarak aldılar zaten, tabii bu firmanın benim normalde kullandığımdan farklı programları, sistemleri var. Şöyle ki bana söyledikleri iş, yapmamı istedikleri şeyler o kadar yabancı geliyor ki resmen bildiğim şeyleri de unuttum, kimsenin bana kızacağı ya da azarlayacağı bir ortam yok gibi duruyor zaten sürekli sorum olduğunda çekinmeden sormamı istiyorlar, ve ilk başta tabii ki anlamayacağımı da söylediler stres yapmama gerek olmadığını söyledir ama ben ciddi anlamda stres yaptım. Bir de bu bana verilen işi bitirmek için de bir gün sayısı belirli tabii ki, şu an bir şeyler yapıyorum ama ne yazdığımın hakkında hiçbir fikrim yok, resmen bir haftadır her gün stresli bir şekilde uyanıyorum ve gün boyu o stresle yaşayıp sürekle enerjisiz, moralim bozuk oluyor hatta bugün resmen yapamıyorum diye ağladım o derece. Onlara göre bu normalmiş ama ya hiçbir zaman anlayamazsam diye stres yaptım, daha resmi olarak mezun olmadan böyle bir fırsatla karşılaştığım için de çok şanslıyım biliyorum ama elimde değil, resmen o her gün olan toplantılara girmeye korkar oldum, halbuki kimsenin de bana bir laf attığı yok. Bu durumum normal mi sizce, özellikle yazılım alanında staj yapmış birileri beni rahatlatabilirse çok iyi olur böyle hep stresle yaşayamam
Güncellemeler
+1 yıl
+Güncel
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar