Yaklaşık 9 senedir iş ariyorum hangi işe başvursam olmuyor. Beni Almıyorlar. Üniversiteyi bitirdim. askerliğimide yaptim. Dua ediyorum yaklaşık 10 senedir namaz kılıp allahtan istiyorum geziyorum, aktifim, dolaşıyorum, başvuru yapıyorum, yine olmuyor. Saatlerce günlerce düşünüyorum bir cevap bulamadım. Müslüman olduğum için olabilir mi?
Cevabın nedir?
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 9,3b cevap paylaştı. Üniversiteyi bitirmekle iş bulunmaz.. Kendini geliştirdin mi? Ne tür vasıfların var? İş verene, neler verebilrisin? Nasıl bir faydan var? O Cv de neler var?
Ben 2. dili tam olarak öğrenmeye çalışıyorum, sonra da bir kaç program var onları öğreneceğim, sonra da sertifikalar var 3 tane onları alacağım. ha birde kafamda tezsiz yüksek lisans var.01 Yorumla
Soran+1 yılüniversite diploması var askerliği yaptık... işverene ne verebiliriz? ne istiyormuş işveren? çalışırız işte.
genelde gayri muslumanin herseyi olur cunku bir sinava tabi tutulmaz :D nede olsa gidecegi yer cehennem :D
sen ise sinava tabir tutuluyorsun demekki.. kismet yani rizk da Allahtan gelir. bu sinavda verdigin derece zaten onemli olan, musluman olmaktan gurur duy 9 senedir calismadan da yasiyorsun bak hala :D01 Yorumla
Soran+1 yılşüpesiz rızık allahtan. bu doğru.
+1 yılFarklı bir bölüm oku , memurluk sınavını dene , yetenek kazanmaya çalış ya da zor şartlardaki zor işlere razı ol :( ayy yakında bende iş arıyacağım :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMüslüman oldugun için mi ise alınmadığını düşünüyorum? Nerde yasiyosun ki
013 Yorumla
Soran+1 yılBaşka bir sebep bulamiyorum.
Cevap sahibi+1 yılSacma bir sebep bence
Soran+1 yılbencede saçma gibi ama başka sebep bulamıyorum :(
Cevap sahibi+1 yılAcaba rizkina büyü yapmış olabilirler mi?😏😏
Soran+1 yılolabilir. çok mantıklı :( allahtan o kadar istiyorum yine olmuyor çok garip birşey var mesela bir işe başvuru yapıyorum , sınava giriyoruz ben çok soru yapıyorum (10 dakikada 50 soru gibisinden) neyse ondan sonra mülakata girmeye hak kazanıyorum mülakata giriyorum oradada herşey çok iyi ama olmuyor işe yine almıyolar. olmuyor imkansız gibi. sanki allah istemiyormuş gibi. hiçbir iş olmuyor yahu. yıllar önce çok sorun yapmazdım ama artık yaşlandığımı hissediyorum. o yüzden işe girmem gerekiyor ama olmuyor. of allahm :(
Cevap sahibi+1 yılSana yardımcı olabilirim
Soran+1 yılnasıl? ne iş olsa yaparım inanki :) sigortada önemli değil.
Cevap sahibi+1 yılIş bulma konusunda degil😄 büyü var mı yok mu o konuda
Soran+1 yılanladım çok pardon. peki büyüyü nasıl bozabilirim? :/ var mı tanıdık birileri
Cevap sahibi+1 yılBen gizli den çıkayım mesaj at
Soran+1 yılolur
Soran+1 yılmesaj atamıyorum. takip yaptım kabul et
Soran+1 yılmesaj özelliğin kapalı zannedersem :/
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
12Cevap
+1 yılKlasik iş arama yöntemlerinin yanında İnterneti de kullan. Eğitimine gore pozisyonlara başvur ve biraz beklentiyi düşür. Basit de olsa edineceğin bir iş tecrübesi daha iyi işlere geçmene vesile olabilir.
00 YorumlaDostum bulunduğun bölgeyle alakalı olabilir eğer, antalya tarafındaysan iş çokkolay bulunur hatta, bozma moralini dediğim şehirdeysen otel de iş buluruz
02 Yorumla
Soran+1 yılAllah razı olsun. ankarada yaşıyorum.
+1 yılabim okumadı ama nereye başvursa 2 -3 gün üst üste arıyor insanları bunaltıyor sonra onu işe alıyorlar bende anlamıyorum. yakışıklı diye herhalde
00 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 1,1b cevap paylaştı. %98 müslüman oranına sahip bir ülkede o son dediğin cümlenin mantıklı kalır bir yanı var mı? kamu yönetimi okuyup işsiz kalan çok var ama fırsatları değerlendirip yükselende çok var eğer iyi bir universiteden mezunsan şimdiye kadar çoktan alırlardı işe diye düşünüyorum nerede okudun okuduğun bölümün üstüne bir şeyler kattın mı yabancı dilin var mı kendini geliştirdin mi bunlar bir diplomadan da önemli sorular bence
05 Yorumla
Soran+1 yıl2 yabancı dilim var. diploma askerlik terhis belgesi hepsi tamam. bir sıkıntı kalıyor geriye : oda müslüman olmam. başka bir sebep bulamıyorum ! çünkü göze batan başka bir sebep yok.
Soran+1 yılTamamda nedir sorun? Onu bulamıyorum. bizde normal askerlik yaptik, normal şekilde dershaneye gittik, normal şekilde pes oynadık falan... Nedir bendeki sorun ne olabilir sence arkadaşım?
Soran+1 yıldin kalıyor. başka sebep yok.
Gizli Üye(25-29)+1 yılAsıl müslümanlara iş verıyırlar bu ülkede 😀mesela ben ateistim bunu öğrenen hangi patron verir bana işi?
Bu arada herşeyi yazmışsın da okuduğun üniversiteyi, bölümünü yazmamışsın.01 Yorumla- +1 yıl
kardes imana gel !!! devır ahır zman devrı...
Ne alaka ya? Bizm eniste musluman adam parayla oynuyo masAllah
01 Yorumla
Soran+1 yılnumaradan müslümandır o. para için yani.
He herkes senin dinini dusunuyo hic isleri gucleri yoj
01 Yorumla
Soran+1 yılO zaman başka ne sebep olabilir
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 745 cevap paylaştı. bütün sitelere cw koy
50 Yorumla
+1 yılBütün insanlığın seninle bir derdi yok dostum. Senin kendinle bir problemin var.
05 Yorumla
Soran+1 yılKendinle barışık biriyim. Kendi halinde normal bir insanım.
- +1 yıl
Elbette öylesindir lakin iş bulamıyorum diye kendini uçuruma sürüklemenin mantığa sığar bir yanı yok bunda da vardır bir hayır diyip geçmelisin bence dostum.
Soran+1 yılyıllardır öyle düşünüyordum taki askerliğimi bitirene kadar. askerlik biteli 1 sene oldu ve yine işe giremeyince, yaşta ilerledi tabi. 30 oldum neredeyse.. yinede vardır bir hayır ama insan biraz sıkılıyor.
- +1 yıl
İlla ki sıkılırsın sabır bir yere kadar lakin işin sonunda güzel şeyler olabileceği ihtimalini aklından çıkarma derim.
Soran+1 yılsağol kardeşim. tamam.
Gizli Üye(36-45)+1 yıl15 yaşında mezun oldun galiba üniversiteden ve askerliğini bitirdin falan 10 senedir aradığına göre buda en iyi ihtimal tabi.
05 Yorumla
Soran+1 yıl28 yaşıma girdim. işkura üye olduğumda 19 yaşındaydım.
Cevap sahibi+1 yılÜniversite mezunu askerlik bitti 9 senedir bulamıyorum yazmissin
Soran+1 yılevet öyle yazdım hesap et işte abaküsmü getireyim sana ! neyin peşindesin?
Cevap sahibi+1 yılYanlış kafan bile almıyor kamu yönetimi AÖF sasmadim
Soran+1 yılneye şaşmadın? salakmıyız biz? bunumu demek istiyorsun küçümsüyormusun aöf yi? sen küçülürsün kusura bakma.
İşsizlik var ülkede normal
10 Yorumla
+1 yılnerde ne iş aradıgına bağlı amacın islamı küçümsemek galiba
01 Yorumla
Soran+1 yılHayır tövbe. öyle birşey demek istemedim.
+1 yılMezuniyet durumun nedir ki?
01 Yorumla
Soran+1 yıllisans
+1 yılmüslümanlık ne alaka? niye nerede yaşıyorsun ki?
00 Yorumla
+1 yılAz basit dur bir yerde
00 Yorumla
+1 yılİnşallah daha iyi bir iş bulursun
01 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah kardeşim. Ama umudum falan tükendi artik ya. Canim çok sıkılıyor.
Gizli Üye(25-29)+1 yılne okudun
06 Yorumla
Soran+1 yılKamu yönetimi. Aöf
Cevap sahibi+1 yıl10 senedir ise almiyolarmi
baska ulkede mi yasiyon
Soran+1 yılhayır ankarada yaşıyorum.
Cevap sahibi+1 yılolsun yinede baska yere git
Soran+1 yıltamam afrikaya gideyim.
Cevap sahibi+1 yılmesela Istanbula git
+1 yılgirersin be knk
00 YorumlaBşr yerde eksiklerin var.. Sorun sende
04 Yorumla
Soran+1 yılkesin öyledir. bravo çözdün olayı !
Soran+1 yılNeyi çok iyi biliyorsun? Şizofrenmisin sen?
+1 yılSorudan senin neden işe alınmadığını anlaşılıyor.
01 Yorumla
Soran+1 yılnedenmiş müneccim arkadaş. söyle bakalım.
Gizli Üye(36-45)+1 yıl10 yıl iş yok vay be at yalani
01 Yorumla
Soran+1 yılyok kardeşim. vallahi yok billahi yok. varsa allah benim belamı versin ! yoksa senin belanı versin mi?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne