Savunma Sanayi şirketi kurup Global şirket olmak istiyorum Boeing, Mıtsubıshı, BAE gibi tahmini ne kadar sermaya lazım olabilir?

Arkadaşlar ben 18 yaşındayım ve savunma sanayi konularından çok iyi anlayan birisiyim yani askeri sistemlere, silahlara, uçaklara, füzelere büyük ilgim var ve bazı silahların en ufacık bir cavtasına kadar herşeyini bilirim. Hava Kuvvetlerinde geçici bir eğitim almayı düşünüyorum bir şirket kurmak istiyorum daha çok Havacılık ağırlıklı bunun yanı sıra Mıtsubıshı, BAE, Boeing, Sukhoı, Ilyushın, Aselsan ve Denel, Dassault, SAAB gibi biliyorum bu işler için çok para lazım fakat ben gerçekten bu işlere kendimi adayıp ülkem için müthiş silahlar üretmek istiyorum ülkemin tamamen bağımsız bir ekonomi olmasına çok büyük katkı sağlayıp tamamen kendi uçağımızı, füzemizi, elektronik aksamlar, tanklar, motorlar, Uydu Roketleri vs... her alanda görev yapacak bir şirket kurmak istiyorum sadece Türkiye için değil her ülkenin ihtiyaçlarını karşılayacak bir şirket kurmak istiyorum bunun yanı sıra sivil sektörde bulunacak bir şirket ileride bu hayalimi gerçeleştirirsem bugün Uzaya kendi Roketimizle fırlatır, kendi motorlarımız ve Tanklarımız, Uçaklarımızla uçar, gideriz zaten bunu yapmaya başladık ama bende atılmak istiyorum bu sektöre tahmini bu iş için başlangıç ne kadar sermaye lazım olur ama sadece başlangıç eğitim almayı düşünüyorum bu işler için özellikle TAI'de çalışan bazı tanıdıklarım var ayrıca bir arkadaşımın babası TSK'da üst düzey bir asker.
Savunma Sanayi şirketi kurup Global şirket olmak istiyorum Boeing, Mıtsubıshı, BAE gibi tahmini ne kadar sermaya lazım olabilir?