Seneye Oyunculuk okuyacağım ama aklıma takılan Açık giyinme diye bir meçburiyetim varmı? Hem sevmiyorum acık sacık giyinmeye hemde dini konuzu var?
Cevabın nedir?
Oyunculukta oyun nasıl bir karakter gerektiriyorsa biri veya birileri o karakterleri oynar.
Karakter açıksa , açılırsın.
Karakterin tarifi neyse, tamamen o şekilde giyinir ve o şekilde hareket edersin.
*rospuysa rospu olursun.
Yani kyafet ve formlarla ilgili takıntın var sa , bence oyunculuğu baştan unut.
Ben bu arada tiyatrodan bahsediyorum tabi , ama sinemada da çok farklı değildir.
İstersen önce bir adı duyulmuş tiyatro kursuna git, gör , belki alışırsın vs.11 Yorumla
hiç başlama. uzak dur. hayalini kurduğun gördüğün imrendiğin gibi bir dünya değil...
05 Yorumla- +1 yıl
ben radyo tv sinema tiyatro kamera arkasında rejide kaç sene geçirdim. tüm teklifleri reddettim. kaynağını bilmediğim parayı kabul edemem. şöhret arttırmak için ruhundan fedakarlık etmelisin. onların hepsi kalabalıkta çıplak dolaşabilcek yat dedinmi yatabilcek tipler. mecbur. biçoğu ortama alışmak için alkol uyuşturucu vs kullanır... henüz bulaşmamışken uzak dur
- +1 yıl
Allahım cidden billmiyordum hic birini gercekten göründüğü gibi değilmiş Illuminati oluyorlar dime şöhreti artdırmak icin? Yok Ben vaz gectim Istemiyorum artık Namusumu bugüne kadar korudum hep Koriyacağım bir Şöhret uğruna vaz gecemem !! Hele Dinimden azla vaz gecemem Cok cok cok cok cok Tesekkür ederim :)
+1 yıloynanılan her rol kapalı olmuyor. hatta kapalıların bile açıldığı sahneler var yani bir bakıma oyunculuk yapmak için mecbursun. oyunculuk okumak için de bence mecbursun çünkü kostümlerle canlandıracağınız roller olabilir.
11 Yorumla
Ilk senende her dediğini yapman gerekir gibi ya hani biriyle öpüş deseler öpüşmek zorunda kalırsın gibi
11 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
12Cevap
+1 yılO filmine gore değişir daha yeniysen dediklerini yapamam demiceksin çünkü daha yeni olduğun için sana seçme karari birakicaklarini sanmiyorun
27 Yorumla- +1 yıl
Eic yapsan :D
- +1 yıl
En iyi cevap anlamında oyuncu :D
- +1 yıl
Cevaba en iyi cevap diceksin iste nasil kullaniyorsun siteyi sen :D
Abim oyunculuk okudu benim seninle alakalı birsey değil die biliyorum yani nasıl giyinmeni söylerler ise öyle giyiniyorsun tabi senin gibi sorun edicek kişilerde ona göre senoryoları okuyup baştan konuşuyorlardır.
22 Yorumla
+1 yılSanmıyorum kapalı oyuncularda var ama rolüne bağlı. bir hayat kadınını oynasan kapalı giyinemezsin mesela.
14 Yorumla- +1 yıl
Yeni olduğun zaman seçme şansın olur inşallah:)
- +1 yıl
Ben teşekkür ederim ne demek:)
maalesef show dünyası oldugu için oyuculuk eğer açılmassan tutunman biraz zor olur
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKalp Gözü gibi olay-durum filmlerinde oynarsın anca... Ha şu da var.. AKP ileride bence bu durumada el atar onu diyim
01 YorumlaOynayacağın dizinin formatına göre. Bazen senden sevişme sahnesinde oynamanı bile isterler ki "Ben oynayamam." deme lüksün yok.
07 Yorumla
+1 yılDışardan gördüğüm kadarıyla sadece açık giyinmeklede kalmaman lazım
02 Yorumla- +1 yıl
baya bir geniş olman lazım
Sanat için soyunmanı dahi isteyecekler sen ne diyorsun değişik!
00 Yorumla
+1 yılatv , trt , samanyolu tv de oynarsın
ama para vermiyorlar07 Yorumla- +1 yıl
:D ne bilim işte gençlik dizisi olursa hep açık döt göbek ondan dedim :D
- +1 yıl
rtük diye bir cacık var :D
- +1 yıl
RTÜK işte , açıksa kapatıyor merak etme :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılYaşadığın ülkeye ve orada yaşıyan insanların yaşam tarzı veya dini gibi etkenlere bağlı
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBiliyosun ülkemizde siyasi otoriteden kaynaklıda olabilir ama baş örtülü diziler atrmaya başladı kişisel yapasamın açık olabilir ama oyunculuğunda kapalıda olabiriz bizim ülkemizde tam cevaplana bilecek bir soru değil aslında :)
Nerede yaptığına bağlı o. Geneli açık
01 Yorumla
+1 yıldon giymen bile yasak oyuncu olduğun zaman.
08 Yorumla- +1 yıl
inanma sen. ben mesela medcezir dizisinde oynuyorum. set başlamadan önce yönetmen kızlardan don giyen varsa hemen çıkarsın diyor inanmıyormusun?
- +1 yıl
sorun olur komple açman lazım seyirci senin suratına meraklı değil 70 milyon napsın senin suratı:\
- +1 yıl
yok kahvehanelerde kamyoncular derneğinde dizi izleyici kitlesini gözardı edemezsin bence
- +1 yıl
açılma kararı alıcan sanırım ilerde asdsafds:D rica ederim
+1 yılöpüşme sahnesinde ne yapacaksın?
01 Yorumla
+1 yılşart ya da stv'ye git
03 Yorumla- +1 yıl
yobaz
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi