Mümkün mü böyle bir şey? Nasıl çalışmalıyım çok istiyorum. Matematiğe çalışıyorum edebiyatım tarihim diğer derslerim falan güzel tek tük yanlışım çıkıyor ama matematik çok zorluyor beni
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 309 cevap paylaştı.
+1 yılEğer diğer derslerden tek tük yanlışın çıkıyorsa bence zor bir şey değil. Kaf matematik var, Barış Ayhan diye bir matematikçinin kurduğu bir site. 15-20 liraya videoları satın alıp bir sene boyunca izleyebiliyorsun. Tavsiye ederim, birçok arkadaşıma çok katkıları oldu. Bir göz atabilirsin, çok çok başarılar
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet gördüm o siteyi dinledim o hocayı da çok güzel anlatıyor ben de düşünüyordum ama kararsızdım. İşlem yeteneği kazandırdığı bir serisini ücretsiz olarak indirmiştim gayet güzeldi beğendim onu
En İyi Cevaplar
Vallaha ben hukuk okumuyorum ama universite için ne evde ne de başka biyerde elime kitap almadım. Şimdi Belçikadayım. Ama hukuk değil dediğim gibi. Genel itibarile aynı kafa varsa gayet de başarılı olursun
27 Yorumla
Soran+1 yılNe okuyorsun peki
Soran+1 yılKafam çalışıyor yani aklıma bir şey takmasam zehir gibi ama çok takıntılıyım ayriyetten yeteneğim de var ama bilmiyorum sanki bütün kapılar yüzüme kapanmış gibi hissediyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
6Cevap
+1 yılDenedim, gördüm. Var böyle bir şey.
En çok matematiğe ve keza geometriye ağırlık ver.11 Yorumla
Soran+1 yılSen misinn? nasıl çalıştın anlatır mısın? Benim matematik temelimde sıkıntı olduğu için ayt de bazı sorularda sıkıntı çekiyorum önce onları halledip ayt kısmına öyle mi geçmeliyim? Geometrim çok iyi ama genel matematikte sıkıntı çekiyorum
+1 yılBende evden çalışıyorum bende hukuk düşünüyorum bakalım
18 Yorumla
Soran+1 yılAy inşallah olur ya
- +1 yıl
Uff inşallah
Soran+1 yılKaç saat çalışıyorsun veya hangi konılardasın temelin falan var mı bende hiç yoktu
- +1 yıl
Burdan uzar gibi normal yaz istersen
Soran+1 yılYazamıyorum istek attım
- +1 yıl
Bu gece xper 2 olunca yazarım
Soran+1 yılBeni takip et ben yazarım
- +1 yıl
İstek attım
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yılgunde 2 kere 20 dakika aralıklı 6 saat ile işi cözersin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılMümkün kendini odaya zincirle
Neyse gece gündüz uyumadan 1 sene çalış
Yemek de ot ve su ye
Ozman olur00 Yorumlasen istedikten ve çalıştıktan sonra her şey mümkün
21 Yorumla
Soran+1 yılDoğru ya orası da var
Yok parkta çalış. Hukuk sokakta kazanılıyormuş
04 Yorumla
Soran+1 yılHayır yani demek istediğim illa dershane özel ders falan mı olmalı
Soran+1 yılEdebiyatım Türkçem falan iyi edebiyattan bu yıl 3 yanlışım vardı ama matematik ölüm gibi
Gizli Üye(30-35)+1 yılHerşey mümkün de biraz istemeye bağlı.
03 Yorumla
Soran+1 yılİstiyorum çok istiyorum ama bazen yapamadığım yerler olunca moralim bozuluyor
Cevap sahibi+1 yılElbette yanlışların çıkacak, bunlara takılıp moralini bozmaman gerekiyor. Benzer soruları anlatan videoları izle ordan birkaç tüyo kaparsin.
Soran+1 yılİzliyorum ama sanırım aklım dolu olduğu için birsüre sonra unutuyorum. Biraz aklımı boşaltıp tekrar bir düzen oturttursam en iyisi olacak
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne