Arkadaşlar sizce coğraya öğretmenliğimi okumalıyım yoksa coğrafya bölümümü evet öğretmenlik okusam atanamazsın, işte kendi mesleğini yapamazsın gibi şeyler söylüyolar coğrafya bölümü okusam bu seferde iyi bir yerlere gelemezsin o kadar coğrafyacı kpss de iyi alsalar bile boştalar falan filan gibi laflar var gerçekten coğrafya bu kadar kısıtlı vede imkanları elverişsiz filan mı anlamadım gitti bu konularda gerçekten bilgisi olanlar bir yardım edin be sizce gerçekten okursam bu duruma düşermiyim
Cevabın nedir?
+1 yılKpss senden o kadar Çok puan yapmana gerek. yok bence bence internetten baktım 73 puanla. Atanıyomus. Ama dıger branş ogretmenlikleri 80 benc 85 le Atanıyomus onlara gore daha avantajlı şu an lise sondayım. Bende cografya ogretmenligi dusunuyorum
01 Yorumla
bence öğretmenlık okumalısın bölüm daha zor oluyo ve sonradan formasyon falan ugrasıyosun ama öğretmenlikte en azından az da olsa bı umut var en kötü dersaneler var..ben sınıf öğretmenlıgı okuyorum benim de atamam az ama umudum var.
11 Yorumla
Coğrafyada kendini gerçekten iyi hissediyormusun , seviyormusun, iyimisin?
01 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
0Cevap
Bence ikisini de okumamalısın.Bölümde zaten pek bişe yok.Coğ öğretmenliğinin atamasıda pek yok.
02 Yorumlakesinlikle fen-edebiyat fakültesi yazma.yazcaksan ve illa coğrafya olacak diosan eğitim fakültesini tercih et.
06 Yorumla- +1 yıl
şimdi iki ayrı fakülte oluyor ikisi. fen edebiyat fakültesinde coğrafya bölümü olur.eğitim fakültesinde ise coğrafya öğretmenliği.eskiden fen edebiyat fakültesinde okuyanlar 2 yıl daha okuyup pedagojik formasyon alıp kpssyi de kazanırlarsa öğretmenlik yapabiliyorlardı.şimdi artık bu yok.o yüzden eğitim fakültesi senin yararına olacaktr.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kızlar Bir Adım Öne > Sorular > Coğrafya öğretmenliği mi okumalıyım yoksa coğrafya bölümü mü? Sizce nasıl olmalı ya da bir fikir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat