Kızlar Bir Adım Öne Eğer polis olsaydınız hangi birimde çalışmak isterdiniz? (Sayfa 2) Bilimsel Takip Et Yoda Yaş: 38 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Eğer polis olsaydınız hangi birimde çalışmak isterdiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
bvebbutterfly Takip Et Bilge Yaş: 46 +1 yıl cinayet 0 2 Yorumla Bilimsel +1 yıl Neden :) Yorumla bvebbutterfly +1 yıl ilgimi çekiyor. Yorumla
melselimm Takip Et Xper 4 Yaş: 36 +1 yıl Yunus:) 0 8 Yorumla Bilimsel +1 yıl Sen bu suruyu nerden buldun acaba :D Yorumla melselimm +1 yıl Hahaha abi bos zamanim var :))) Yorumla Bilimsel +1 yıl 2 ay önceki soruyu bulmak nasıl bişey nekadar sürdü :D Yorumla melselimm +1 yıl Uzun sürmedi :p :D Yorumla Bilimsel +1 yıl şu an ciddi bir merak içerisindeyim ben dünkü soruyu bulamıyorum sen bunu nasıl buldun delirtme adamı :p Yorumla melselimm +1 yıl :D tamam Delirme konuyla ilgili az soru vardi ve yukaridaydi :p Yorumla Bilimsel +1 yıl Tamam güzel açıkladın içim rahatladı :D Yorumla melselimm +1 yıl Tsk ederimm ;) Yorumla
siasia Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl çocuk ya da yunus 0 3 Yorumla Bilimsel +1 yıl Sende sebep söyle bari :) Yorumla siasia +1 yıl Yunuslar motorsiklet falan işte çocuksa basit çözülebilr gibi cinayette olabilir bir sherlockluk yaparım aslında :D Bana yunus ve çocuk gider işte Yorumla Bilimsel +1 yıl Motor kullanmayı seversin ozaman :) Yorumla
transcendence Takip Et Xper 3 Yaş: 32 +1 yıl narkotik 0 1 Yorumla Bilimsel +1 yıl Nedeni var mı :) Yorumla
Emırgan34 Takip Et Xper 4 Yaş: 41 +1 yıl narkotik 0 2 Yorumla Bilimsel +1 yıl Sebep? Yorumla Emırgan34 +1 yıl uyuşturucudan nefret ediyorum Yorumla
hulili Takip Et Xper 7 Yaş: 39 +1 yıl Istihbarat 0 5 Yorumla Bilimsel +1 yıl Nedeni var mı Yorumla hulili +1 yıl Evet gizliligi aniden ortaya cikmayi severim. Taninmak hosuma gitmez Yorumla Bilimsel +1 yıl Bendensin o halde Yorumla hulili +1 yıl Ekip kuralim mi;) Yorumla Bilimsel +1 yıl Kuralım tabiki ;) Yorumla
F-Chamberlain Takip Et Xper 4 Yaş: 49 +1 yıl Çevik Kuvvet 0 2 Yorumla Bilimsel +1 yıl Sebep? Yorumla F-Chamberlain +1 yıl Daha Sportif Daha Aktif Ve Polis kategorisinde saygı gören bir mevki Yorumla
serro Takip Et Xper 4 Yaş: 34 +1 yıl Cinayet masası. D 0 2 Yorumla Bilimsel +1 yıl Masa başı iş yani :p Yorumla serro +1 yıl En temizi. D Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
47Cevap
Olay yeri inceleme:)
Bilişim suçları
cinayet
Neden :)
ilgimi çekiyor.
Yabancılar şubesi ))
Yunus:)
Sen bu suruyu nerden buldun acaba :D
Hahaha abi bos zamanim var :)))
2 ay önceki soruyu bulmak nasıl bişey nekadar sürdü :D
Uzun sürmedi :p :D
şu an ciddi bir merak içerisindeyim ben dünkü soruyu bulamıyorum sen bunu nasıl buldun delirtme adamı :p
:D tamam Delirme konuyla ilgili az soru vardi ve yukaridaydi :p
Tamam güzel açıkladın içim rahatladı :D
Tsk ederimm ;)
çocuk ya da yunus
Sende sebep söyle bari :)
Yunuslar motorsiklet falan işte çocuksa basit çözülebilr gibi cinayette olabilir bir sherlockluk yaparım aslında :D Bana yunus ve çocuk gider işte
Motor kullanmayı seversin ozaman :)
trafik ya da ahlak polisi
Yunus;karizmalar
katil !
narkotik
Nedeni var mı :)
Cinayet😁
😎😎
cinayet büro sda
Neden :)
narkotik
Sebep?