Sen onlara bakma Normal dah kolay hocalar tropil yapıyorlar geçiyorlar açı ktan öyle değil 3 sene olacak sadece ve sadece 2. ci ve 4. cü sıknıf okuyacam 3. cü sınıftayım hala 3 sene oldu zar xor iki ders verebildim 4 yıllık yapmak için okuyacaktım hala duruyor nasıl verebilirim bilemiyorum öok çok zor öyle göründüğü gibi kolay değil ve normalden zaten farkı yok ha normal okumuşsun ha açık hiç farketmiyor tek fark kendin çalılşıyorsun daha çok çalışıyorsun çabalıyorsun işte
31 Yorumla
Soran+1 yılaynen hangi üniv
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılaçıktan mezun olmuş kendini geliştiren bir insan olarak söylüyorum yolun basındayken örgüne yazıl insanlar aöf deyince sanki geri zekalıymışız gibi tepki veriyorlar kendini geliştirmeye yönelik bir topluluğa girdiğinde ve oradakıler de bu durumu öğrendiğinde seni kuçumsemeye calışıyorlar ve sevgili evlilik konusundada karşı taraf kolay kolay ilerletmiyor rotayı cevırıyor. ben 22 yasına geldim tekrar örgün için sınava gireceğim. geç oldu evet ama böyle şeylere maruz kalmak insanın psikolojisini derinden etkiliyor.
15 Yorumla
Soran+1 yılhiç sorma ama maddi anlmada zorlukllar var yapamam hem iş yerinde çalışıyorum keşke yapabilsem ama işte
Cevap sahibi+1 yılKaç yaşındasın ve kaç sene mezuniyete kaldın?
Soran+1 yılşu an 18 yaşındayım yeni girdim 18 e yenı liseden mezun oldum ilk yks girdiğimde kazandım 1 sınıfım daha
Cevap sahibi+1 yılYasin daha genç birkaç seneye ne demek istediğimi anlayacaksınız
Soran+1 yılbelki de haklıısn çok pişman olucam bılıyorum hayatımı yaşamıyacam ama bunu yaşamam lazım para kazanmam lazım aileme destek olmam lazım hayat işte herkese eşit davranmıyor
Ben açıktan İşletme Fakültesine gittim. 4 yıllık bitirdim. Sınavlarda tesadüf diye birşey yok. Çalışırsanız geçersiniz. Kursa da gittim Hocaların dediği şu arkadaşlar ben de üniversite mezunuyum ama inanın sizin çabaladığınız kadar üniversiteye gidenler çabalamıyor. Evet çok doğru söyledi. Bazılarını tenzih ediyorum. Gerçekten de öyle üniversite ortamını bilenler buraya yazsın. Dışardan okumayı küçük görmeyin lütfen Aksine siz onlardan daha çok çalışarak emek harcarsınız.
32 Yorumla- +1 yıl
Ben örgün okuyorum ikinci üniversite olarak da açıköğretimde okuyorum 1 dönemi son senenin çıkmışlarına bakarak geçtim ve 4 yanlış bir doğruyu götürüyordu eskiden o da yokmuş , bölüme göre değişir belki de ama dediğinize kendi okuduğum bölüm için katılmıyorum
- +1 yıl
@Acılıkoala bende hem 2 örgün, 2 açıktan okuyorum. Auzefe çalıışmadan geçmek imkansız.. Anadolu Üniversitesi aşırı basit hiç çalışmadan 3.50 üstü gano yaptım. (Auzef-Adalet, Anadolu-Uluslarası İlişkiler)
Örgünde de Reklamcılık-Psikoloji Çap yapıyorum. Reklamcıılık çok kolay ama Psikoloji inanılmaz zor.
Yani bölümden bölüme, üniden üniye farklılık gösteriyor
Hanımefendi kesinlikle öyle bir durum yok lisanslı eğitmen olacaksınız
Siz eğitiminize ağırlık verin
Çok güzel bir bölüm okuyorsunuz
Size birde güzellik yapalım
Beni takibe alın 3 . sinftan itibaren işiniz de olsun
Çeşitli kurumlarla çocuk gelişimi üzerine çalışmalar yapıcaz
ADD dahil olmak üzere
Coronavirus biraz hafiflesin ınşaallah gerek gazetemiz gerek buradaki profilden gerekse sosyal medya 'dan takip edebileceksiniz10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
40Cevap
Açık öğretim, girmesi kolay okuması zor olan bir eğitim şekli.
Örgün eğitim girmesi zor okuması kolay olan bir eğitim şekli.
Sonuçta diplomalar bile aynı.
Bence hiçbir farkı yok.
Önemli olan kişinin kendisini nasıl ve ne kadar geliştirdiğidir.31 Yorumla
+1 yılBitene kadardır o bittikten sonra bi farkı yok. Üni bittikten sonra meslepinibeline aldıktan sonra unutacaklar. .. Ama üniversite ortamından eksik kalman farklı bi konu hem sosyallik anlamında hem de özellikle mesleki deneyim eğitim anlamında seninle ilgili hayatında hissedebilecepin n bi eksiklik. Ama kendin çabalarsan kendini geliştiren bu eksiklik de kapanır
20 Yorumlabende hem 2 örgün, 2 açıktan okuyorum. Auzefe çalıışmadan geçmek imkansız.. Anadolu Üniversitesi aşırı basit hiç çalışmadan 3.50 üstü gano yaptım. (Auzef-Adalet, Anadolu-Uluslarası İlişkiler)
Örgünde de Reklamcılık-Psikoloji Çap yapıyorum. Reklamcıılık çok kolay ama Psikoloji inanılmaz zor.
Yani bölümden bölüme, üniden üniye farklılık gösteriyor16 Yorumla- +1 yıl
Bu nasıl bir okuma azmidir takdir ettim 👏👏👏
- +1 yıl
@Ayysıkıldımmm
Ya şöyle oldu ben dokuz eylül üniversitesinde tarih okuyordum. Ama çok zorlandım. 0.79 muysu neydi ortalamam😀 Gelecek göremedim bırakmaya karar verdim benden bir cacık olmaz dedim. Ama sonra bi araştırdım sınavsız ikinci üniversite diye bir şey varmış bende hemen açıköğretimden sınavsız kaydoldum. Amacım adaleti bitirip katip olmaktı. Uluslarası ilişkilerde lisans ya maaşım artae katip olunca dedim. ama katipliğe adalet bitirmeden de giriliyormuş hemen apar topar hiç çalışmadan ortaöğretim kpss sine girdim 80 puan aldım klavyeyi felanda geçtim sonra mülakat zamanı öyle torpiller dönüyordu ki benim torpilim yoktu dedim buradan da bir cacık çıkmaz. En iyisi mi ben gideyim tasarım bölümü okuyayım yeteneğimde yokta işte ben azından tasarımdan iyi para kazananlar var diye düşündüm. Sonra sınava 3 ay kalmış ben sınava girmeye karar verdim aytden hiç çalışmama rağmen 325 puan aldım sonra reklam tasarımı ve iletişimine tam burslu yerleştim ama hiç sevemedim bölümü ona rağmen sınıf 1. Cisi oldum geçen sene sonra çap diye bir şey varmış hocam söyledi bana aklıma yattı psikolojiye çap yapayım dedim. şu an Psikolojideyim. Bu bölümü sevdim ama bakalım gelecek ne gösterecek. Hep gelecekte işsiz kalma kaygım yüzünden böyle bir serüven yaşadım. - +1 yıl
Bi kaç sene sonra hangi bölümleri daha eklemiş olacağını merak ettim 😂😂 ama şaka yapmıyorum takdir ettim bi çok insan gibi önünü göremediği halde bodoslama devam etmektense hemen başka yollar görebilmişsin. Ve hep şuna inanırım pek işlevsel görünmeden de okudukların cebine kar kalır yeter ki onlarla yetinmemeli insan, küçük düşünmemeli...
- +1 yıl
@Ayysıkıldımmm teşekkür ederim düşüncelerin için. İş açısından diplomamın bazıları işe yaramayacak ama pişman değilim en azından bilgi birikim artıyor. Eskiden siyasi olaylara çok düz bakıyordum uluslararası ilişkiler bana çok yönlü bakmayı kavrattırdı bu benim için çok önemli. Adalet bölümünde belki tam hukuku öğrenemedim ama en azından temel hukuk kavramlarına aşina oldum. Bunlarda kazanım. :) Bir kaç sene sonra ki hededim yüksek lisans. Bakalım bu hedefim tutacak mı😀
- +1 yıl
Demek istediklerim tam da buydu bakış açın bilgi birikimin bir çok alanda hakimiyetin artar bu da seni yaptığın işte çok daha iyi yapar. Hele ki psikoloji diyorsan zaten çok çok daha işine yarar
Ailenle olunca zor helede kizsan onemsiz goruyolar ve is yaptiriolar sende haliyle coklu sites yasayip odevlerede vakit bulmayi dert ediosun ders izlemene bile laf edenler var
11 Yorumla
Soran+1 yılayyy resmen beni anlattın be
+1 yılAçıktan okumak benim bildiğim örgün eğitime vakit ayıramayanların aldığı bir eğitim. İmkanın varsa örgün eğitim al neden açıkla falan uğraşacaksın.
11 Yorumla
Soran+1 yılpara kazanmam lazım defacto da çalışıyorum
Bunu her yere yazıyorum ama yine yazayım ahwjzjs
Bende örgün olarak ebelik ve 2. üni olarak açıktan Çocuk gelişim okuyorum ikisi de 4 yıllık ve biraz zorluyor
Bence kimseyi takma seviyorsan devam et20 Yorumla
+1 yılBence dışardan nasıl göründüğünü düşünme asıl mesele senin üniversite ortamı göremeyecek olman buna takıl bence
12 Yorumla- +1 yıl
Bence açıktan okuyan birinin elinde bir mesleği olması lazım yani ek olarak okuyor olması lazım yoksa saçma açıktan eğitim
Soran+1 yılmaddi nedenlerden dolayı maalesef
Alakası yok ikisinde de aynı diplomayı alıyorsun, ama sen o ortamı yaşayamacağın için üzülürse bilemem gerçi virüs var kimse gitmiyor😂
50 Yorumlaacik ogretimle birinci öğretim elbette bir tutulamaz. hem puan farkı hem kosullari ile. ama küçümsenecek bir sey degil. kendi icinde onun da bir emeği var. sahsen kendi bölümüm bittikten sonra bankacılık da okumayi düşünüyorum
10 Yorumla
+1 yılBende bu konu hakkinda soru sormak istiyorum istek atarmisin
12 Yorumla
Soran+1 yıltabi attım
- +1 yıl
Bulamadim seni ya
+1 yılŞu * hayatta en çok ihtiyacım olan şey çocuğuma bakıcı 😀
11 Yorumla
Soran+1 yılhhahahhahahaha rabbim analı babalı büyütsün inşallah kaderi çok güzel olsun😍😀
+1 yılbu ulkede anlayis boyle. bolumu sormazlar iki yillik mi dort yillik mi derler dort dersten iyisin iki dersen olmaz. aciksa olmaz
30 Yorumla
+1 yılBence okumanın dışı içi yok. Sana bunu söyliyenler önce kendileri yapsınlar senin Yaptığını ve sonra konuşsunlar. Önüne bak ve kimin ne düşündüğünü umursama. Keyifli geceler.
10 Yorumla
+1 yılHem okulun derdini hemde hayatın derdini aynı anda omuzlanmak kısaca, aöf yi küçük görenlere de aynısını de, ayrıca birinden ders almadan o dersi geçiyorsun yani kolay da değil ayrıca aöf bitiren biri de örgün okuyan birinin olabileceği her mesleği olabiliyor
20 Yorumla
+1 yılÖrgün okuyanlar sanki çok değer görüyorlar ha açık ha örgün hiç farketmez zaten sonuç olarak kendi alanında iş bulamicaksin hayatım çünkü bizim ülkemizde okuyana değer verilmiyo ne yazikki
20 Yorumla
+1 yılFarkli acilardan yorumlanabilecek durum. Kamusal acidan ha acik ha örgün farketmiyor dgs, kpss ye yine girebiliyorsun ayrimcilik yapmiyorlar. Kendi isinde calisacaksan yine bir ayrim yok. Ama ozel sektorse tabiki ayrim yapılabiliyor. Ve acik universide hemen hemen herkesin ulasabilecegi bir yer o yuzden degersiz gorulmesi soyle bie baktigimizda anlasilabilir bir durum.
10 YorumlaAçıktan üniversite değil ama lise okudum ve o okuduğum lise sayesinde şu an hayalini kurduğum bölümde üniversitedeyim...
26 Yorumla- +1 yıl
Hangi bölüm
- +1 yıl
Fotoğrafçılık ve kameramanlık mı
- +1 yıl
Çok iyi vla 1. sınıf mısın şu an
+1 yılAçıktan okumanın en büyük avantajı çalışabilirsin birikim yapabilirsin böylelikle
34 Yorumla
Soran+1 yıl@Ben_öldüm vayy be en iyisi valla bende çalışıyorum da bakacaz artık
+1 yılKüçük görenler üniversiteye boşa gitmesinler eşeğe altın semer vurmuşlar..
30 YorumlaGayet güzel tatlım, kimseye aldırış etme. Bende Havacılık yönetimini dgs ile açıktan tamamlamayı düşünüyorum inşallah. Önemli olan alacagin diplomadir :)
20 Yorumla
+1 yılKimseye aldırma herkes doktor yaşa mühendislik okuyacaksa o doktorun mühendisin çocuğuna kreşte kim öğretmenlik yapacak
10 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 880 cevap paylaştı.
+1 yılPandemi nedeniyle herkes Aöf yapıyor zaten. Şu açıköğretime olan önyargıyı kesin artık. Gelecekte her şey online olacak. Buna alışın.
20 Yorumla Aaman millet ne derse desin sen ne yaparsan yap onlar hep birsey der zaten
20 Yorumla
+1 yıl:) bu ara herkes açıktan okuyor sayılır çok da dert etmeyin...
20 Yorumla
+1 yılküçük görünülcek bişi değilki sonuçta okucan sen kimsenin dediğine bakma
10 Yorumlanasıl görürlerse görsünler... Bu dönemde en iyisi.. tebrik ederim. wala bravo.
10 YorumlaNasıl okuduğuna değil, ne öğrenerek mezun olduğuna bakarlar.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKimseyi takma ona bakılırsa bende üni okuyorum 2 yıllık kazanmıştım ama pandemide dolayı malesef ki evde bitirdim yani açıkta okuyormuşum gibi hiç üni hayatı yaşamadım yani önemli olan bunun sonrası bence hiç takma sadece derslerini yüksek tut atanmaya bak
20 YorumlaZaten diğerleri de uzaktan eğitimde şu an. Çokta sallama birilerinin ne dediğini
10 Yorumla
+1 yılMerak etme şu an koronadan biz de okula gitmiyoruz😂😂
10 Yorumladiplamanın geçerlilk seviyesi aynı...
küçük görenlere aldırma sen...10 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 1,6b cevap paylaştı. Sınava hazırlanabilirsin istersen. AÖ boş olsaydı, böyle bir sistem olmazdı. Kötü olan kötü düşünür, bu kadar basit.
10 Yorumlasen bakma onlara onların hepsi cahil :D kendileri bitirsinde görelim hadi.. açıköğretim zordur..
11 Yorumla
Soran+1 yılhiç sorma ebem ağladı asdfghjkl
Ben içerden okuyorum ama tıpkı açıktan okumak gibi evdeyim😂
12 Yorumla
Soran+1 yılasdfghjklşi nasıl bir duygu
Kapalı görünüyor ahahahayahha leş bir espri yapam dedim djdhdh
12 Yorumla
Soran+1 yılevet biraz öyle oldu asdfghj
+1 yılOrtam dediğin şey bol alkol bol seks canım. Olay bu mu yani? Çocuk gelişimi okuyarak kendine yazık ediyorsun
00 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 2,9b cevap paylaştı. Bedavadan diploma.. Kafanı bozan lise mezunlarına " ben üniversite mezunuyum sen de kim oluyorsun? " demek için bir destek noktası 😂😂
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende açıköğretim okuyorum 2 senelik bir bölüm vu sene 1. Sınıfım zaten kimse ünüversite ortamı göremiyecek 2. Sınıftada nasıl odtam yapim.
11 Yorumla
Soran+1 yılay sen yine iyiisn 2 yıllık bölümün ya ben 4 yıllık kanka
Sen ortam için mi okuyorsun?
21 Yorumla
Soran+1 yılhayır örgünle aöf eğititmi çook farklı aöf te her şey internetten ama örgünde uygulamalı dersler var ama aöfte yok
+1 yılMezun olunca ne olacaksın
21 Yorumla
Soran+1 yıliş arıcam
+1 yılOkuyupta işe giren arkadaşlarım var. Kötü gözükecek bir yanı yok açıkçası.
00 Yorumla
+1 yılNerde yaşayıp hangi üniyi okuyorsun?
12 Yorumla
Soran+1 yıladanada yaşıyorum üniv ise erzurum ATATÜRK ÜNİV
- +1 yıl
Bırakma tamamla işe bile girebilirsin
Gizli Üye(25-29)+1 yılDersler zormu ya bende lise cocuk gelisimi mezunuyum
13 Yorumla
Soran+1 yılcanım valla hiç zor değil yeminle eğlenceli hep çocuk oyun vs matematık vs yok zaten açıkta ama örgünde bilemem ama bizde matematık yok hep sözel
Cevap sahibi+1 yılYa cok mutlu oldum Şu an
Soran+1 yılne sorun varsa sor canım
+1 yılKimsenin ne dediğine bakma, puana bakar bu işjer bitir üniyi kazan mesleğini onların aklı almasın bu işi
10 YorumlaBaşkalarının ne dediklerini önemseme sonuçta bitirdiğinde kendine çok şey katmış olacaksın ve bir mesleğin olacak.
10 Yorumlabence çevrendekileri umursama açıktan okumanın pek bir farkı olacağını sanmıyorum şu zamanda
10 YorumlaBende aöf okuyorum iki üni. Kim ne düşünürse düşünsün sonuçta mezun olacağım mesleģim olacak
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen de ikinci üniversite için bakayım dedim dün puanlara, İstanbul Üniversitesi gazetecilik bölümü açıköğretim mesela taban puanı 297'ydi. Küçük görenler onu bile yapamaz. Aldırma.
10 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 506 cevap paylaştı. Ben okudum kötü görünmüyor
10 Yorumla
+1 yılO küçük görenler b*k yesin sen aldırış etme
10 Yorumla
+1 yılİmitasyon bilezik takmaya benziyor
10 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 590 cevap paylaştı.
+1 yılDiplomada açık yazmıyor rahat ol
10 Yorumla Seni mi küçük görüyorlar okulumu
12 Yorumla
Soran+1 yılaöf te okudugum için
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇok saygı duyarım çünkü üniversiteyi bakire bitirebilen tek kız üniversiteyi açıktan okuyandır.
02 Yorumla
Soran+1 yılçok ayıp sizi kınıyorum
Cevap sahibi+1 yılAcı ama gerçek...
Gizli Üye(18-24)+1 yılIyy pis ezikk
13 Yorumla
Soran+1 yılasdfghjklşi
Cevap sahibi+1 yılYa varya helal olsun ilk defa birisi trol olduğumu anladı genelde çomarlık yapıyorlar yaklaş alnından öpücem.
Soran+1 yılhahahhaha teşekkrüler🥰
Tam aksine kendinle gurur duymalısın
20 Yorumlazor beya xd
20 Yorumlabence üniversiteyi yaşamalısın
10 Yorumla
+1 yılŞahane görünür
10 Yorumla
+1 yılE güzel
10 Yorumla- Devamını Gör (9)
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026