Yeşilay halkla ilişkiler departmanında işe girmeyi düşünüyorum. Mülakata çağırdılar. Daha önceden calışan var mı? Çalışma şartları , kadro imkanı falan nasıl? Bilen aydınlatabilirse sevinirim
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılSakın sakın asla bulaşma şahsen tavsiye etmem, gün içinde o kadar saçma sapan işlerle uğraşmak zorunda kalırsın ki belli bir süre sonra psikolojik olarak yıpranmışsındır, görev tanımı belli değil, kiminle hangi konularda muhatap olacağın belli değil, her yaptığın hareketin altında bir şeyler ararlar, ha torpil ve referans sağlamsa gir arkan sağlam olduğu için kimse sesini çıkarmaz, yeşilayda ırgat gibi çalışıp asla değer görmeyen tek halkla ilişkiler uzmanları, çok uzun süre emek verdim, ekip arkadaşlarının abuk subuk egolu hareketleri, herkesin herşeye karışması, mutfak ve güvenlik personeline üstü gibi görüp ast gibi davranmaları, o kadar saçma sapan şeyler var ki aklın durur, yönetimden birinden de yatan bütçenin seneye artışı olması için özel misafirler ağırlamalar, yemeğe çıkarmalar VS hepsini duymuştum, ödeneği meclisten yani vatandaşın cebinden vergilerden karşılanıyor yani kısaca ye kürküm ye, patlayana kadar ye,
12 Yorumla- +1 yıl
Himm
Şimdi ne işle meşgulsun
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
8Cevap
+1 yılValla hiç bi bilgim yok da akşamdan kalma olarak gitsene yeşilaya. İronik olur. Ya da sarhoş git skdjflsdaşfs
00 Yorumla
+1 yılkadroyu zor veriyorlar bizim tanıdık 6 sene çalıştı anca girdi
03 Yorumla- +1 yıl
düz memurdu lise mezunu olarak girdi şartları biraz zordu ilk zamanlar sonra alıştım dedi
- +1 yıl
Memur olarak giremezsin yeşilay stk sigortalı çalışıyo insanlar, yanlış bilgi vermeyelim insanlara
+1 yılHalkla Ilskiler mezunuyum. 2012de mzun oldum ve bu zamana kdr kendi isimi yapamadim. Ne guzel se bulmssn.
01 Yorumla- +1 yıl
Hiç göründüğü gibi değil inan herkese dışarıdan mükemmel gibi geliyor, madde bağımlılarıyla çalışıyorsun düşün
+1 yılçalışmadım ama çalışmak isterdim sonuçta güzel bir iş ve insanlara yardım edebilmeyi isterdim şimdiden hayırlı olsun
00 Yorumla
+1 yılBenim arkadaşım çalıştı orda şartları çok zorlayıcı değilmiş işinide seviyordu
03 Yorumla- +1 yıl
Bilgim yok maalesef
- +1 yıl
Kadro yok Mülakatla giriyorsun kariyer net ilanlarını araştır, kpss falan yok kadrolu değil işçi olarak çalışılıyor, yemek ücreti var günlük, asgariden biraz daha fazla alıyorsun ama alkol madde kumar bağımlıları ve aileleriyle çalışıyorsun çok zorlayıcı yıpratıcı, birde halkla ilişkiler uzmanları her işi yapıyor idari teknik anlamda
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılşu an en popüler yerler Kızılay ve Yeşilay
02 Yorumla- +1 yıl
kardeşim Başka alternatifin var mı elinde
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 880 cevap paylaştı.
+1 yılIşte kolaya kaçan bir nesil... Zor ise girmeyecek.
00 Yorumla
+1 yılHayırlı olsun
00 Yorumla
+1 yılÇok iyi yer
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026