pdr veya psikoloji istiyorum. çok olmasa da düzenli çalışmaya çalışıyorum. kırık obp ile kazanabilir miyim bu sene sizce? çevrenizde kazanan var mı veya? tam obp 73 kırık obp 36,50 geliyor. lütfen konudan anlayanlar tavsiye veya görüşünü bildirsin sadece, moral bozmayın
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 9,7b cevap paylaştı.
u +1 yılMerhaba, öncelikle içiniz rahat olsun. Çünkü sınavdaki netiniz çok iyi olduğu takdirde evet kırık obp ile olsa sınavı kazanma şansınız var. OBP bir öğrenciyi sıralamada ciddi bir şekilde öne atıyor. Bu gerçeği söylemeden de geçemem ama her şey OBP demek değil. OBP'niz tam olsa ama sınavdaki netiniz çok kötü olsa yine bir şey elde edemezsiniz. Yani demem o ki siz iyi bir net çıkarırsanız, PDR veya Psikoloji gelme şansı tabii ki var. "Çok olmasa da düzenli çalışmaya çalışıyorum." demisşiniz. Çok olmak durumunda. Bakın önünüzde çok uzun bir zaman dilimi var ve bu süre zarfı içerisinde siz çok istisnai durumlar dışında düzenli çalışırsanız ve bir sisteminiz olursa ancak o zaman kazanırsınız. Bu tarz sınavlarda ÖSYM kim ne kadar biliyor veya ne kadar çalışmış onu ölçüyor aslında. Amacı zor soru sormak değil fakat bilginizi ve konsantrasyonunuzu ölçmeyi hedefleyerek o soruları hazırlıyor. O yüzden biz hep ders çalışmayı bir rutin ve bir sistem haline getirelim olur mu? Başarılar diliyorum. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
22 Yorumla
Soran+1 yılçok teşekkür ediyorum öncelikle, Çok olmasa da düzenli çalışmaya çalışıyorum dememde ki sebep aynı zamanda bir işte de çalışıyor olmam. düşünceniz içimi çok rahatlattı tekrardan teşekkür ederim
- +1 yıl
Anladım o zaman bir şey diyemem tabii ki. Rica ederim. Yardımcı olabildiğime sevindim :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
0Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen 71 ort kırık obp ile hazırlandım. Hedefin psiko olmazsa pdr ydi. Matematikte ilerlemedim buna rağmen sözele yüklendim mat 4 net oldu tyt ama sosyal 14 net falandı. Olmadı. Ayt mat çözmedim sözelden gittim 500 bin geldi sözelim iyi olmasına rağmen eşitten kırık olmasa da 300 bin geliyor ne zaman mat yaparsan 15- 15 o zaman düşün. anca 150 bin altına düşersin hesaplarsan görürsün zaten
05 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl500 bin eşitti
Soran+1 yılkanka hiç bişey anlamadım. matematiğe mi yükleneyim yani?
Cevap sahibi+1 yılKnk bak kırık obp 71 le girdim sınava tyt mat 4 yaptım zaman yetmedi bilgisizlik değildi.
Ayt de sözele döndüm mat yapamayınca çünkü mat ikisi de 15 olması gerek sözelin de yüksek olması lazım
Sözelden gittim.
Ayt mat çözmedim kırık obp 500 bin geldi eğer kırık olmasaydı obp 300 bin gelirdi anca yine yetmezdi yani öyle diyor sonuçlar.
Herkes matematik yapıyor artık şu an 20-20 bile olabilir 100 bine girmek için gereken sınava girdikten sonra Anlıyorsun bunu. Matematiğe yüklenmeli sözeli en iyisi yapmalısın kaynakların net olması bırakmamalısın. 150 bine anca girersin böyle. Zorluk kısmını söyledim gerisi sende istersen yaparsın tabi.
Soran+1 yıltamamdıırr teşekkür ederim kanks
Cevap sahibi+1 yılRica ederim
Erkeklerden En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne