Network Marketing Dünyanın en çok para kazandıran sistemi. Bu iş hakkında neler düşünüyorsunuz illa ki biri çalmıştır kapinizi bu iş ile ilgili.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Ben şu an bu işi yapıyorum dediğin doğru dünyanın en çok kazadıran legal işi olduğı doğru. Ama çalışırsan dünyanın en çok kazandıran işi eğer işe girip konfor alanından çıkmazsan takımını takip etmezsen en önemliside eğitimleri ciddiye almaz tanıtım yapmazsan hiçbir şekilde ekonomik özgürlüğe ulaşamazsın bu işte. Yani emek istiyo. Basit bi sistem ama kolay değil. Üst liderlerinle sürekli irtibatta olman lazım ve garantisi var mı dersen garantisi sensin senin azmine inancına bağlı ve hayallerinin hiç bir sınırı olmaması lazım. Bu iş bir kumar değil 1 ayda girip trilyoner olmayı bekleme. Ve en önemliside Bedel ödemen gerekiyor yani bu iş aslında sana göre anlıycağın ama sorgulaman gereken şu olsun sen acaba bu işe göremisin bunu iyi düşünmen lazım bu işte karşına biçok engebe çıkabilir bunlar seni yıldırıyosa demekki sen bu işe göre değilsindir ama hayallerin için savaşçı olabilirsen sen bu işte çılgın bir milyoner olursun. Bunun için hayallerin yakıcı arzuların büyük olmalı çünkü hayallerin ne kadar büyük olursa gerçekler anlamını yitirir umarım yardımcı olabilmişimdir
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
bir yerde alışveriş ve pazarlamadan bahsedebilmek için ortada bir ürün (ya da hizmet), bu ürünün satıcısı ve o ürünü talep eden bir alıcı olması gerekir. sistemin adı network marketing, multi-level marketing, direct marketing gibi havalı bir şey olabilir yalnız sizin sattığınız ürün rekabetçi piyasa fiyatlarının çok üstündeyse, insanlar bu ürünü kullanmak, ondan faydalanmak için değil de belli bir sisteme dahil olmak için alıyorlarsa o işin adı gerçek anlamıyla bir alışveriş değildir. bulunulan ülkenin kanunları ticaret serbestisi çerçevesinde “isteyen kişi sattığı mala istediği fiyatı belirler, alıcı da hür iradesiyle dandik bir kaleme 1000 lira ödüyorsa ben karışamam” diyebilir. ancak adalet ya da etik sadece hukukla ilgili kavramlar da değildir. bir şeyin mevcut yasalar çerçevesinde illegal olmaması, onun doğru olduğunu göstermez.
sisteme giriş sırasında yeni üyelerden alınan paranın sistemi kuranlar ağırlıklı olmak üzere, yeni üyeyi kazandıran üyelerle paylaşılması sistemi ponzi şemasıdır ve yeni bir şey değildir, yaklaşık 100 küsür yıldır bilinmektedir. bunun türkiye’deki bilinen adı ise saadet zinciri’dir. bu yapılanmaların tamamında piramit şeklinde bir örgütlenme oluşur ve elde edilen gelirin marjinal bir kısmı en tepedeki küçük azınlığa giderken piramitin geri kalan seviyelerindekiler para kazanabilmek için sürekli daha fazla kişiyi sisteme sokabilmek için çalışır ve sistemin sürekliliğini sağlarlar.
sisteme yeni üye girişinin azaldığı ya da durduğu zamanlarda sistem işlemez hale gelir ve yapı bozulur, saadet zinciri kırılır, piramit çöker; kurucuları eğer o zamana kadar tutuklanmadılarsa hayatlarının geri kalanını ekvator kuşağı ülkelerinde kokteyller içerek sürdürürken kar edememiş çoğunluk ise ya dersini alır ya da başka şemalar peşinde koşup “bu sefer olacak lan” diye yeni bir heder olma yoluna girer.011 Yorumla- +1 yıl
Birçok bahsettiğin network şirketleri dediğin gibi katiliyorum. Ama sirketin urunlerinin begeleri oldugu sürece ve kalitesi gözle görülür bir şekilde olduğu sürece sana katılamam ki öyle de. Titan ve saadet zincirinden çooook farklı. Ve şirketten fazla kazananlar var..
- +1 yıl
O şemada en çok yukarıda ki kazanır. Ama burada sen ustundekinden fazla kazanabiliyorsun yani senin yapmana bağlı ben yanlış düşündüğünüzü düşünüyorum.
- +1 yıl
Mesela bu işte 4 kol var bu kollardan ayri ayri para kazanıyorsun. Senden yukardakinin de 4 kolu var ama sen 1 kolundasın diyelim ki sen her 2 kolu denge de tutup 200 kisi yaptın. Bu yukaridaki kisiye 400 kisi gözükür degil mi? Fakat diger kolundaki 400 degilde 100 kalira o 300 kisiden para kazanamz.
- +1 yıl
Markaları araştırmak benim icin zor olmadi ve sisirtilen bir fiyat yok
- +1 yıl
En basitinden bir tatile ne kadar gidersin? 5 yıldızlı
- +1 yıl
Konuyu saptırmadım gittiğin tatille burada satilan tatil fiyatını karşılaştıracagım sana
Sen bakma bizim insanımızın ön yargılı yok titan zinciri yok üsttekiler kazanıyor gibi yorumlarına. QNET oldukça saygın bir sitedir. Kazanan da milyonlarca insan var. İnternet pazarının cirosu trilyon dolarları aştı. Artık bu da bir meslek dalı olarak beğensek de beğenmezsek de dünyadaki yerini aldı ve hatta sağlamlaştırdı bile.
217 Yorumla- +1 yıl
Helal ya :D adamlar Turkiyeye büyük yatırımlar yapıyorlar. Ama bu işi yapmayanlar rahat çamur atıyorlar. Mantığına uymuyorsa karalama arkadaş :)
- +1 yıl
neden sadece öğrenci insanlar uğraşıyo bu işlerle peki? çünkü adamlar heycanlı para kazancaz oley general manager of the bilmem ne olcam oley super yihu lar. saçmalık göz göre göre dolandırıcılık. yasal boşluktan faydalanan büyük patronlar altına piyonları koyup kahkaha atmaya devam eder. saygılar
- +1 yıl
Boş ver sen arkadaşım helalinden çalış ekmeğini kazan. Üstelik bu işten anlıyorsan, pc ile internet ile de aran iyiyse sabah 9 akşam 6 asgari ücret için full time çalışacağına bu işte çalış yine aynı parayı kazansan bile kendi işinin patronu ol. Üstelik artan zamanın sana kalsın.
- +1 yıl
Güzel kardeşim gerçekten kulaktan dolma konuşuyorsun. QNET senin bu dediğin şeyleri yapıp markasına zarar verir mi? Dolandırıcı siteler var ama orta seviyenin biraz üstü dahi iyi bir google kullanıcısıysan o siteler zaten ifşa ediliyor. Bu şekilde 40 yaş üstü olup da 5 bin tl minimum geliri olan insanları bire bir tanıyorum. Yoksa banane? Ortak mıyım QNET'e? ya da bak bu benim linkim bununla üye olun diyorsam o zaman şüphelenin tamam bu çakal bizi kandırıyor diyin.
- +1 yıl
Quelfelas. Sadece öğrenciler mi? Avukat doktor polis astsubay.. bu isten o kadar para kazanip astsubayliga istafasini verenler var. Bence bilmedigin seyler hakkinda fikir yürütme
- +1 yıl
bana anlatırmısın sun06 insanlara bu işi aşılama yanlış Yapıyorsun bu işi sende yapmamalısın geleceğini kurmayı planlıyorsun ve hep planda kalacak bunu ikimizde biliyoruz
- +1 yıl
Yilmamanı dilerim :)
- +1 yıl
Kardeşim mühendis olan avukat olan, doktor olan işini gücünü bırakıp bu işi yapsın demiyorum. Bu işi yapmak isteyenler zaten hali hazırda geliri olmayanlar ya da az vakti olup da ek gelir isteyenlerdir. Gidip Mcdonalds'ta çalışarak mı gelecek kursunlar? Başka çare yoksa oldukça da mantıklı bir iş.3 kuruş para yatırıyorsun ürün satarak para kazanıyorsun. Ticaretin nesi bu kadar zorunuza gidiyor? Ha dükkan açıp ürün satmış ha sanal mağaza açıp satmış ve bundan üst kuruma komisyon vermiş. Sen bir markanın Franchisingini alınca ona hava parası verirken ticaret de internetten satınca mı ticaret değil?
- +1 yıl
Bende zaten öyle olduğunu soylemedim ama insanlar zaman özgürlüğü istiyorlar ve bunu da burada yapıyorlar. Bakiyorlar normal islerinden hem fazla kazaniyorlar hemde vakit rahatlığı var. Bu isin patronlugunu yapıp zaman yaratıyorlar hayatlarını yasiyorlar.
- +1 yıl
Aynen öyle ama iste insanımız farklı :)
+1 yılbu işte bazı kaliteli projeler var. inanılmaz potansiyele sahip projeler var. mesela benim bildiğim muhteşem bir iş var. tabi hepsi gayret istiyor. bu işlerden zengin olan da çok, başarısız olan da. ama güzel bir proje var yani.
13 Yorumla- +1 yıl
Evet zaten zamanın işi yani hersey internet üzerinden olduğu gibi işinde oyle..
- +1 yıl
aynen, süper.
- +1 yıl
:)))
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
28Cevap
Network marketing çalışması, "siz de başkalarını getirin, getirdikçe siz de kazanın biz de kazanalım" zihniyetidir. Ancak itici bir iştir. Etrafınızdaki herkes iş gereği müşteri konumundadır. Ona buna bir şeyler satmaya çalışırsınız ve üzerine hatta sen de bu işi yap kanka sen de kazanabilirsin olayına getirir. Zinciri kuranlar sizin ufak hayallerinizle milyon dolarları kırarken siz ufak çapta meblalar peşinde olursunuz. İş, bence aile ve arkadaş çevresine yansıtılmadığı taktirde daha oturaklıdır. Fakat N. Marketing çalışması arkadaşlarınıza sürekli bir şey satmaya çalışan insan yapacaktır sizi. Karar verdiyseniz yapın ancak kötü taraflarını da bilmenizi isterim. Zincirin halkalarını oluşturanlardan değil, zinciri oluşturan beyin olmayı hedeflemelisiniz.
01 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler bilginizi paylaştığınız için.
+1 yılmarketing dünyanın en çok para kazandıran işi fakat en yüzsüz en acımasız en zalim işidir eğer bu oyuna dahil olmadıysan sakın ama sakın dahil olma geç kenara izle ve gör dahil olanlar bir kaç zaman sonra ne haldeler.. hangi firmayla çalışıyosun ya da çalışmayı planlıyosun söyle bana ne olduklarını söyleyeyim
08 Yorumla- +1 yıl
QNET
- +1 yıl
Ne olduğunu da biliyorum :)
- +1 yıl
:) bende tam olarak QNET yaptım, sana bu işi tavsiye edenden uzak dur seni her dakika arayacaktır ve baskı yapacaktır üç nokta dediğimiz bir sistem vardır ki bu çevrene bu işten bahsetmemen anlamına gelir. şirketin asıl kaynağı dış ülkedir ve paranın anasını ağlatan da onlardır türkiyeye bu işi sokan mahmudi diye bir olması gerek türk değil türkmendir herif ilk işe aldığı adam ise lokantada ona hizmet eden garsondur.
bu işe kesinlikle girme sana bir sürü vaadler verecekler hiç birine inanma çünkü hiç birisi yok bize en son vaadler veren adam şu an da türkiyede bir yerlerde saklanıyor kocaman ofisi bıraktı kaçtı.. - +1 yıl
sana diyecekler ki bu işi kim yapamazsın diyo getir bana söylesin diyecekler aldanma,
ve yaparsak olur sloganı adı altın da seni işe alacaklar sen yapamayacaksın sonra batacaksın paran yanacak kandırdınız beni dediğinde ise yaparsan olur dedik sen hiç mücadele vermedin diyecekler.. vermen gereken mücadele ise herkese yalan söylemen üzerine kuruludur, bu iş akrabalar ile başlar sokaktan adam toplamazsın yakın sloganı adı altında akrabalarını çocukluk arkadaşlarını çağırırsın bu işe ve liste oluşturursun.. bu işe yaparsın fakat yüzünü indirmen gerek tam bir yüzsüz olacaksın ve önüne geleni kandıracaksın eğer kişiliğine bu sıfatlar uygunsa buyur yap VESSELAM... - +1 yıl
Bence yanlış düşünüyorsun ve yanlış biliyorsun mahmudiyi filan bilmiyorum bu işi ilk yapan kisi Türkiye de bildigin sokakta hip-hop yapan bir genc şu an 26-27 yasinda ve altinda ferrari evi villa. Ben insanlarin kaldırıldığını düşünmüyorum cunku ortada yalan olan birsey yok. Girerkende yaptığın kadar kazanirsin deniliyor ki öyle de.
- +1 yıl
başarılar..
- +1 yıl
Merhabalar bende bu iş Qnet içerisindeyim yeni girdim ama içimde bitmeyen bı sıkıntı korku var ve ben en yakınlarımı davet edicem ama kabul etmezlerse bana önyargıyla yaklaşırlar mı bilmiyorum ne yapıcam bana yardımcı olur musunuz çok zor durumdayım
- +1 yıl
ONRAKARLAR bende qnet içerisine yeni girdim ama içimde bir sıkıntı var hala. Siz 1 yıl çalıştığınızı söylediniz. Size bazı sorular sormak istiyorum bana yardımcı olur musunuz çok zor durumdayım
Her insanın genç yaşlarda deneyimlemesi gereken bir sektör.
Çünkü;
-girişimciliği,
-reddeilmeyi,
-pes etmemeyi,
-insanları tanımayı,
-organize olma ve organize etme gib pekçok sayısız yarar sağlıyor insana.
Dürüst şirket, dürüst mentorla çalışırsanız ve inanırsanız kazanç elde etmeniz mümkün.00 YorumlaBakalim. Ne kadar kazanicaksin kesin yaz bunu 1000$ verip akmasada damliyo ddiyenleri taniyoeum neymis hebinda 210$ varmis aglamiyo da haline kanmayin su islere
Bu iste yukardakiler kqzanir alttakiler kaybeder benim kuzenimde bu iste o. Cok once basladi 4 sene once. Daha araba yeni aldi. Aliniyo tamm ama alabilmen icin sadece o isin pesinde. Kosucaksin saadet zinciri bu baska bisey degil yasal olarak bu00 Yorumla
+1 yılhttps://www.youtube.com/watch?v=WzC3mauuoywben bu firmada çalışıyorum izle bakalım sana ne kadar yardımcı olucak
00 Yorumla
+1 yılZincirin en üstüne çıkana kadar zincir ayağınıza dolaşır da haberiniz olmaz (:
Aynı süreyi ciddi başka bir işe harcasanız emin olun o işten daha iyi kazanırsınız.06 Yorumla- +1 yıl
Mesela nasıl bir is?
- +1 yıl
Şimdi sen üye oldun ne sattığının önemi yok !
Sen ne kadar çok üye toplarsan ne kadar çok satış yaparsan o kadar çok para kazanıyorsun.
Titan zinciri kelimesi burdan geliyor seni üye yapan kişinin zincirine ekleniyorsun.
Senin yaptığın her üye aynı zamanda seni üye yapan adama da para kazandırıyor!
Yaklaşık 3-4 sene bu şekilde işlediğini düşün süslü rütbeleri var :)
Belirli bir miktarda seni terfi ettirmek için ürün alman için seni ikna etmeye çalışıyorlar.
Ürünleri satın aldıkdan sonra master sales gibi ünvanlar veriyolar.
Bir hayli zaman öldürmeniz gerekiyor - +1 yıl
Ben bunları biliyorum tatlim yormasaydın kendini. Aynı süreyi başka bir işe harcayın dedin ya onu sordum. Ve yorumuna kesinlikle katılmıyorum :)
- +1 yıl
Marketin işinde uzun vadede çalışamanız gerekiyor arada ezilirsiniz yoksa :)
Onu anlatmaya çalışıyorum ama sen çok isteklisin çalış belki yükselirsin :)
Baktın iyi para kalıyor beni de yanına alırsın ;) - +1 yıl
Hahahah esprili şey.
- +1 yıl
bir kere herballife a telefon numarası verdim adamların bir ceo yapmadıkları kaldı meraktan toplantılarına gittim bakalım ne vaad edecekler diye bu bahsettiklerimle örtüşen şeyler espiri iyidir öyle deme :)
Twitterda Odun herif diye bir fenomen var. O bayağı uğraştı bu maga'cılarla falan.. Sonra bunlar acayip sinirlendi tehdit falan ettiler odun herifi :)) boş işler. maga falan.
020 Yorumla- +1 yıl
Ben o maganin :)
- +1 yıl
Hayır degil.
- +1 yıl
Maga beni ilgilendirmiyor :)
- +1 yıl
Qnette ürün var. En azindan paran yanmiyor.
- +1 yıl
Onuda ben yaptım :D
- +1 yıl
İçim yanıyor demiyorsun da şuna :D
- +1 yıl
Soğuk su öneririm ;)
- +1 yıl
Gül o zaman tatlım :)
- +1 yıl
Kalsın o zaman gülmüyorum ben
- +1 yıl
Böyle ağlatırlar adamı :D
gerçekten yaptığın işin hakkını veren şirketler var bunlara bişey demiyorum ancak insanları kendi işinizi yapıyosunuz şeklinde kandırmaları çok saçma. gereksiz hayallere kapılmayın. qnet ve mega holdingsten de uzak durun derim.
04 Yorumla- +1 yıl
Qnet hakkinda o zaman yanlış düşünüyorsunuz derim..
- +1 yıl
Ilk olarak görebilirsin :)
Ben gittim görüşmeye bana anlattılar çok saçma geldi. Üstten birilerinin kaymak yediği bir sistem. Para kazanmak istiyorsan daha garantili koşullar olmalı. Ya tutarsa diyip te umutsuzca beklemek çaresizler için bence. Yaşın da genç. Bulaşma.
04 Yorumla- +1 yıl
Düşünce farklılığı oda saygı duyarm
- +1 yıl
Işin içindeyim zaten sizin düşüncelerinizi merak etti m :)
+1 yılben şimdiye kadar ineternette 17 bin tl kazandım...
ama network marketing ile değil.
bence boş zaman kayıbı en üstteki kişi kazanıyo sizede koklatıyo biraz ucundan bukadar :)00 YorumlaQnetteyim kesinlikle tavsiye ederim 3-5 yılda emekli olursun çok iyi bir sektör
10 Yorumlanetworkmarketing 1 sene yaptim qnet olarak.. mega da ayni sistem.. bence hic gerek yok turkiyede zor yapilacak bir iş ve cok yorucu aoayal hayatin kalmaz cok detay ogrenmek istiyosan iletisime gec saatlerce anlatirim
08 Yorumla- +1 yıl
Yeterince biliyorum ve çevrendekilerin sorunu o kimsenin kalmaması bence ve seni de soğutmuşlar.
- +1 yıl
ben 1 sene yaptim ! ve 120 ye 150 puan dengem vardi 8000 $ kazandim.. ama ama ama lari var bu işin en kraliyla uzun uzun tartisirim burada anlatacaklarim kisitli... o iş farkli bir iş kolay degil motive işidir odak işidir 1 hafta ugramaz yapmazsan biter o iş bir bayan gibi dir...
- +1 yıl
Zaten emek vermeden yemekte olmaz.. yapacaksin ki kazanasın.
- +1 yıl
Hayal dünyası degilde Türk milletine ters gelen bir durum olduğunu düşünüyorum. Ve alınan egitimler bence okulda verikse kimse işsiz kalmaz diye düşünüyorum.
- +1 yıl
Açık fikirli her insan yapabilir bence.
- +1 yıl
Merhabalar sosyal medya hesabınız varsa bana yardımcı olabilir misiniz qnet hakkında bilgi almak isterim lütfen yardımcı olursanız çok sevinirim
+1 yılhiç bir şey üretmeden zengin olma hayalleri kuran, kendini uyanık sanan ergenleri silkeleme yöntemi
07 Yorumla- +1 yıl
Ürün alınarak girilen bir Network şirketi..
- +1 yıl
80 TL lik website sini 1000 tl ye alarak mı _? bırakın bu işleri sadece yasal görünmek için bir kılıf bu. hiç mi İKTİSAT diye bir kelime duymadınız arkadaşlar? birileri kazanırken birileri daha kazanamaz. BİRİLERİ MUTLAKA KAYBETMEK ZORUNDA. üşenmesem yazacam 2 saat
- +1 yıl
Hayır. Benim çalıştığım sadece web sitesi olarak degil ÜRÜN Alarak diyorum saattir, tatildir vs. Ve ben internet sitesini 60 tlye aldım
- +1 yıl
sizin işinizi yapan herkes para kazanıyoor değil mi _?
iktisat bilimi lidyalılardan beri dünyada. Bölüm olarak okutuluyor ve sisz marketing çiler yoktan varediyorsunuz paraları aklınızca. aranızdaki salakları silkelemek bütün derdiniz.
tabi şahsınıza söylemiyorum yanlış anlamayın. o üstünüzdeki voleyi vuran tiplere benim bu laflarım - +1 yıl
Yoktan var olan ne? Arge de yapilan ürünler satilıyor. Satılandan komisyon alıyorsun. Sayısına göre de fazlalaşiyor.
- +1 yıl
eğer 2 lirlık malı 2 liraya satıyorsanız bu network marketiing filan olmuyor bildiğin ticaret. siz de seminerler verebilecek donanımda bir CEO değil sıradan pazarlamacısınız arkadaşım
- +1 yıl
Evet zaten network marketing pazarlama sirketleridir. Ve seminerlerimizi de veriyoruz.
O sayede ek. gelirim var yaa... herbalife sağolsun cok. ii bir sistem...
11 Yorumla- +1 yıl
Bol kazançlaaar.
+1 yılben bizzat içindeyim.. hangi firma için sunum yaptılar?
05 Yorumla- +1 yıl
Qnet
- +1 yıl
qnet sıkıntılı.. saadet zinciri denen olay var.. mega yı araştırmanı tavsiye ederim... qnette para kazanamıyosun... 2 senedir işin içindeyim. qnet le başladım... en büyük hatamdı
- +1 yıl
Mega ile qnetin kolları aynı megayıda cok iyi biliyorum tam tersi megada para kazanmak sıkıntılı.
- +1 yıl
sayamıycam kadar faxla insan... çok fazla..
O bildiğin Sahtekarlık insanları kaldırıyolar eğerki bide üni ogrencisiysen bu yaşta neden araban olmasn felan filan
04 Yorumla- +1 yıl
Ben öyle düşünmüyorum
- +1 yıl
Hayirr titan degil bu.
+1 yılBir şey düşünmüyordum, ama artık çok şey düşünüyorum bağyan.
02 Yorumla- +1 yıl
Ne gibi?
- +1 yıl
Nasıl para kazanılıyo mesela?
Gizli Üye(30-35)+1 yıl1 milyara sana sattiklari şeyi 100 liraya geri satamiyosun :-)
03 Yorumla- +1 yıl
Denedin mi? :)
Cevap sahibi+1 yılDemedim evet arkadaslarimda denedi
- +1 yıl
Ben denemedim aldıgım ürüne bakıp seninle neler yaptım dedim :)
titancılar vardı bir ara ona benziyor
01 Yorumla- +1 yıl
Daha farklı bama hep benzetilir.
Sanırım Mega Holdingden bahsediyorsun? :D
06 Yorumla- +1 yıl
Nayn QNET
- +1 yıl
Bak çoook haberler çıktı 2013 sabah ta filan
- +1 yıl
Ne gibi?
+1 yılÖyle olduğunu nerden biliyorsun sen kazandinmi?
05 Yorumla- +1 yıl
Evet ki zaten yaptığın kadar alıyorsun yaptığım kadar aldm kısa zamanda
- +1 yıl
Insanları kazıklamaktan baska bir sey degil senin üstün senden kazanıyor sen senin altindakinden
- +1 yıl
Yapmadan birşey kazanılmıyor. Öyle havadan gelmiyor
- +1 yıl
Böyle boş şeylerle uğrasip bos hayaller kuruyorsunuz
- +1 yıl
Saygı duyarım :)
+1 yılBu işi yeni duydum araştırcam
03 Yorumla- +1 yıl
Arastirmalisin :)
- +1 yıl
Time share işini yaptım artık tesislere güvenmiyorum bu işe yarın bir bakayım
- +1 yıl
Bilmiyorum duymadm hiç
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen bir ara forevera kaydolmuştum duruyor öyle
12 Yorumla- +1 yıl
Duymadım hiç..
- +1 yıl
network marketing işinde en iyi firma forever living...
Güvenilir Olursan Köşeyi Dönersin.
00 YorumlaKapınızı değil paranızı çalmaya gelmişler :D
02 Yorumla- +1 yıl
Çok komik :)
Para tuzağıdır.
00 YorumlaTitan sistemi
03 Yorumla- +1 yıl
Titanda en çok üsttekiler kazanir. Fakat burada farklı sen daha iyi yaparsan ustundekinden çok daha fazla kazanabiliyorsun.
- +1 yıl
Adil en azından.
Boş bir iş
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 415 cevap paylaştı.
+1 yılbende merak ettim.
00 Yorumla Mükemmel bişey o
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam