Ne düşünüyorsunuz bu konuda? Üniversite okumak ve sonrasında iş bulmak için çok mu geç?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
İş adamları pek çoğu üniversite okumaz iş adamları için çalışanlar eğitim alır diye bir yazı okumuştum meslek edinilmek üzere okunulur il hayatı ne zaman bitiyor tecrübe ayrı eğitim ayrı diye düşünüyorum bir doktorun eğitim hayatı ne zaman bitiyor emin olun 5yıl değil 😀
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılİş bulmak ve kariyerlik için geç ama ufkunu açmak için yaş yoktur her yaşda okunur ama sırf maddi olanak için diyorsan çok geç memurluk bile 35 yaş da sınırı var bitirsen 4 sene bir 2-3 sene de beklersin 40 yaşında memur olamazsın, ya da özel bir şirket seni işe almaz moralini bozmak için yazmıyorum gerçekleri söylüyorum. ama başka nedenler için okuyabilirsin çalıştığın iş yerinde kademe atlamak maaş artırmak ya da bilgi birikimini artırıp ufkunu genişletmek için okuyabilirsin,
00 Yorumla
Okumak gec degil fırsatın varsa oku ama is bulmak icin ayni seyi söyleyemeyeceğim yani is bulmak icin mi okuyorsun yoksa istediğin icin mi? Ayrica is bulma durumu okudugun bölüme bağlı. Işletme okursan is bulma zor cunku cok fazla mezun var hukuk tip okursan is bulursun yani bunlar örnekti sadece. Bu şekilde dusun. Özelde mi is bulmak istersin devlette mi yani bir cok etken var iş bulmada. Cok fazla mezun ve işsiz var
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
20
Cevap
19Cevap
+1 yılvalla ben bu yaşımda ünv okuyorum ama işim geregi maaşım artsın diye yanlız bi tanıdıgımız var 35 yaşından sonra ögretmen oldu sende olursun üstelik cocukları kocasıda vardı simdi kocasından ayrı olmasına ragmen cocuklarıyla yaşıyo kocası ayda bi kez gelıyo sanırım ama ögretmen istersen hersey olabilirsin azmetmen lazım ama kapasitenide bilmen lazım bilmiyosan boş bi maceraya ufak bi heyacana atılma sadece zamanını kaybedersin bitirceksen hem iş bul calıs hemde dısardan oku derim
12 Yorumla
Soran+1 yılHangi bölümü okuyorsun
- +1 yıl
aslında farketmiyo ama işletme bölümü okuyorum 4 yıl bitirip maasımın yükselmesini beklıycem kamuda calıstıgım için
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılDevlete atanmayacaksan o yaştan sonra iş bulamazsın
00 Yorumla 
Çok güzel bir yazı herkes kendi zamanına göre yaşar ayrıca okumanın yaşı yoktur
11 Yorumla- +1 yıl
Bizim grup şefi şantıyede çalışırken bitirdi harita muhendistliğini 40 yasından sonra hemde ama sadece sınavlara girdi şimdide yazılım mühendisliği 3 sınıf okuyor
+1 yılİki üniversite okudum ikisinde de o yaşlarda birden fazla kişi vardı... bence düşünmeyin bunları... 😊
12 Yorumla
Soran+1 yılHangi bölümleri okudun
- +1 yıl
Sınıf öğretmenliği ve iç mimarlık hatta iç mimarlığın henüz son sınıfındayım...
+1 yılSu an icin bile yaşınızdan dolayı iş bulmanız zor. universite oku , pratik yap derken 40 olursunuz
Bence değmez başka yollar bakın10 Yorumla
+1 yılHayır bence herkes istediği yaşta okuyabilir bunun yaşı başı yok. Keyifli geceler.
10 YorumlaEvet geç ama çok geç değil, okuyacaksan kararlı ol ve bir an önce başla ve bitir...
00 YorumlaKendi isini yapabilecegin bolumleri okumalisin , dis hekimligi veteriner muhendislik optik
00 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 601 cevap paylaştı. Geç değil ne zaman istersen o zaman başlayabilirsin arkadaşım bunun örneği çoktur
00 Yorumla
+1 yılOkumanın yaşı olmaz ölmediğin sürece hiçbir şey için geç falan değil
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl20 yaşındayım sene kaybım yok üniversite 3e geçtim ona rağmen kendimi geç kalmış hissediyorum neden bilmiyorum bu seninle alakalı bir durum açıkçası
00 YorumlaÜniversite dışında fazla sorumluluğun yoksa okunur ama birden çok fazla sorumluluğun altında kalmak insanı yorar mahveder
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBizim fakültede 40 yaşında adam vardı arabasıyla gidip geliyordu o geldi aklıma 😂 Bence geç değil
10 YorumlaHayır 80 yasında okuyanı var takılmayın böyle seylere
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılya artık universite hobi gibi bişiy oldu. herkes mezun. yaşa bakılmıyor artık
00 YorumlaOkumak için geç değil ama sosyal yaşam bakımından yaş farkı başta hissedebilirsin sınıftakiler ile zamanla alışırsın yinede
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen 27 yaşındayım şimdi geç görürken 33 yaşında okumaya çalışmak ne bilim
00 YorumlaHayır, öğrenmenin, okumanın yaşı yoktur. Lütfen hiçbir şeye kulak asmayın başlayın🙏🏻
00 Yorumla
+1 yılHerkesin yapacağı veya yapabileceği birşey değil ama yapılabilir. Geç değil.
00 Yorumla
+1 yılOkumak istiyorsan oku hiçbir şey için geç değil.
10 Yorumla
+1 yılOkumanın yaşı yok sen yeterki iste
10 Yorumla
+1 yılIcinde kalmasin bence oku
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 836 cevap paylaştı.
+1 yılBence geç, ama birçok kişi normal görmekte.
00 Yorumla - Kızlar Bir Adım Öne konusunda 350 cevap paylaştı.
+1 yılokumanun yası yoktur geç değil
00 Yorumla Bence de eğitimin yaşı yoktur
00 YorumlaHayır neden geç olsun.
00 YorumlaHayatta geç diye birşey yoktur
00 Yorumla
+1 yılHayatta hiçbir şey için geç değildir.
00 Yorumla
+1 yılHayır değil
10 YorumlaHayir degil
10 Yorumla
+1 yılGeç değil tabiki
00 Yorumla
+1 yılDeğil bence.
00 Yorumla
+1 yılİlmin yaşı olmaz
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 844 cevap paylaştı.
+1 yılDeğil okunur
00 Yorumla
+1 yılDeğiil
00 Yorumla
+1 yılKesinlikle hayır
00 Yorumla
+1 yılGeç tabii
00 Yorumla
+1 yılGeç değil
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen 36 da başlıycam ne geçi
00 Yorumla