Kuzenim, geçen sene bu mucizevi olayı TM'de 2000 sıralama yaparak başardı. Bende bir haftadır çalışıyorum tyt felsefes, din, kimya, biyoloji'yi bitirdim. Yaklasik bir ay sonra Türkçe ve matematiği de bitireceğim. Sonrasinda ise Ayt kasacam mümkün mü? Aynı zsman da dershane'ye de gidiyoree
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 9,6b cevap paylaştı.
u +1 yılMerhaba, aslında üniversite sınavında pek bir zorluk yok. Daha doğrusu ben genel olarak ÖSYM sınavlarına doğru düzgün birkaç ay çalışıldığı takdirde, azmeden herkesin istediği başarıya ulaşacağına inananlardanım. Üniversite sınavında özellikle şunu gözlemlediğim şey, (bu arada ben birkaç defa girdim kendimi deneme amaçlı) aslında sizi zorlamıyorlar yani yorum gücünüzü ve ne kadar test çözüp çözmediğini ölçüyorlar. Gerçekten o konuya kafa yorduysanız ve hemen akabinde farklı kaynaklardan bol bol soru çözdüyseniz zaten sınavınız iyi geçiyor. Bence yaptığınız plan da çok güzel fakat önemli olan sıkılmamak ve hedefin arkasından gidebilmek. Konuyla ilgili bencem de var. Onu da okumanızı tavsiye ediyorum. İşinize yarayacağından eminim. Başarılar diliyorum. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
Dersi Verimli Bir Şekilde Çalışmanın Pratik Yolları00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Evet biraz zor. Fakat imkansiz diye birşey yok. Önemli olan azimle devam edip pes etmemek. Ders çalışırken günde en az 45 dakika civarı kendinize yürüyüş yapma hakkı verin. Temiz hava daha iyi konsantre olmanızı sağlar. Robot gibi 7x24 saat ders çalışırsan bir verim alamazsın. Bol bol test çözmeyi ihmal etme. Başarılar diliyorum.
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim 🙂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
1Cevap
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılMümkün ama milyonda birlik olay sayısalda 0 temelle derece yapmak
01 Yorumla
Soran+1 yılBen TM'den gireceğim
+1 yılYeter ki iste ve adım at.
Kendine güven. Yapacağım de ve yap.00 Yorumlane yaptın sınavı? ben de bu sene hazırlanıyorum
00 YorumlaYapılır ayt de bir şey yok zaten
00 YorumlaTm de 2k zor değğil ki
017 Yorumla
Soran+1 yılZor değil mii
Soran+1 yılBu sene ki sıralamalari görmediniz sanırım
Soran+1 yılSayısal daha olağan üstü bir olaydı 😂 Ama TM'de surundurmedi değil
Soran+1 yılŞimdi heyecanlandırmayin 😅 ben açık liseden mezun oldum temelim yok. ama kuzenimin de yok dujsjsj
Soran+1 yılZekam iyidir. Konuları hemen çözerim 😅 Coğrafya tyt de sıkıntı yaşıyorum ama
Soran+1 yılşu an 64
Soran+1 yılPazartesi deneme olduk
Soran+1 yılFen hiç bilmiyordum bir hafta da 10 net yaptım🤭
Soran+1 yılTeşekür ederim. Sen ne okuyorsun? Bu konuda bilgili görünüyorsun
Soran+1 yıl18 saat ders çalıştım pilim bitti😅
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği