Bir grafiker olarak photoshop al ai gibi programlara başlamanı tavsiye ederim. Kendi şablonlarini, fırçaların, yazi türlerini oluşturarak ilerleyebilirsin. Youtube gibi güzel bir platformda ciddi eğitim veren insanlar var. Özel eğitim de alabilirsin.
11 Yorumla
Soran+1 yılAdobe Photoshop CS6 kullanıyorum. 6 7 aydır. Diğer programları da gördüm. Adobe Illustrator ü duydum. YouTube videoları ne kadar faydalı bilmiyorum. Ama tavsiye ediyorsanız onlardan başlayayım inşallah. Teşekkür Ederim.
En İyi Cevaplar
+1 yılLogo tasarımları için Illustrator,
Poster tasarımları için Photoshop,
Baskı tasarımları için InDesign.
Kendini geliştirmek istiyorsan, YouTube kanallarını izlemelisin.
Programların A'dan Z'ye özelliklerini öğrenebilirsin.
Öğrenme aşamasından sonra, Pinterest ve Behance gibi platformlarda ilgili konuları takip edip inceleyerek tasarımlarını geliştirebilirsin. Sürekli pratik ve analiz gerektiren bir yol..31 Yorumla
Soran+1 yılBu kadar ayrıntılı bilmiyordum. Yani hangisi için hangisi şeklinde. Çok Teşekkür Ederim. İnşallah elimden geleni deneyeceğim. ^^
İlk önce hangi programı kullanacaksın ona karar vermelisin. Daha sonra o programla ilgili eğitim videolarını izle. Sürekli pratik yaparak kendini geliştirebilme imkanın var. Hatta çoğu halk eğitimlerde bu kurslar ücretsiz düzenleniyor. Araştır bilgi bulamazsan bana haber verin ben bakayım.
13 Yorumla
Soran+1 yılPhotoshop CS6 kullanmaya alışkınım amma velakin InDesıng ile Illustrastor de kullanmayı öğrenmem lazımmış. Sıra ile hepsini kullanmayı düşünüyorum inşallah sizlerin faideli yorumları sayesinde baya bilgilendim. Araştırmaya devam ediyorum. İnşallah en kısa sürede dersleri dr çalışmaya başlayacağım. Kurs gibi yerlerr maalesef gidebileceğimi sanmıyorum amma velakin bir düşünürüm. Daha çok evden inşallah öğrenebilir isem öğrenmek istiyorum. Elimden geleni deneyeceğim.
Soran+1 yıl~ Çok Teşekkür Ederim.
Burada ücretli/ücretsiz çok fazla eğitim bulunuyor bak bakalım belki işine yarayan birşeyler vardır;
https://www. iienstitu. com/online-egitimler? gclid=EAIaIQobChMIy6yDopyo7AIVS_7VCh1MSALMEAAYASAAEgJ24PD_BwE12 Yorumla
Soran+1 yılAyy Çok Teşekkür Ederim Canım. Bakayım İnşallah ❤️
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
+1 yılKhan academy, youtube ve udemy üzerinden derslere bakabilirsin. Hem İngilizce, hem de Türkçe dersler mevcut.
18 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah bakacağım. Teşekkür Ederim ~
Soran+1 yılTeşekkür Ederim e karşılık Rica Ederim yazılabilir. Yanlış yer de olsa çaktırmayaydın bari 😂
Soran+1 yılNeden?
Soran+1 yılAaaa ben başka birisi olduğunu yeni fark ettim 😅😅😅 Nicklere hiç dikkat etmemişim 😂 tamam tamam
İstanbul enstitü de ücretsiz birçok kurs var katılmanın öneririm
Yaptiğin şeyler harika başarılar z😊11 Yorumla
Soran+1 yılDaha hiç bir şey yapamadım maalesef ama inşallah başarırım Teşekkürler. İstanbul Enstitüsü dediniz de Sanaldan değildir herhalde dimi?
+1 yılAdobe uygulamaları var. Pinterestte de yüzlerce fikir var
00 YorumlaEvde çok öğrenilmez gibi
02 Yorumla
Soran+1 yılProfesyonel olup iş sahibi olmak değil amacım. Acemi bile olsam yapmak istiyorum. Çok yavaş da olsa kendimi geliştirebileceğime inanıyorum.
internetten YouTube dan birçok şeyi öğrenebilirsin
00 Yorumla
+1 yılNe güzel bee
00 Yorumla
+1 yılbu soruyu bende merak ediyorum
00 Yorumla
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım