Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
şu an en zor ataması olan mesleki branş bölümleri. Ülkemizde şu bölümün çok ataması var şunun az diyemiyorum. 1 senede bir bölümden aşırı alım yapılıyor ilerde ki 5 10 sene o bölüme bir daha ihtiyaç duyulmuyor. Ataması en çok din kültürü ingilizce diyebiliriz. Ataması en az ise sosyal edebiyat diyebilirim.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
12
Cevap
8Cevap
+1 yılHer branş için bu sıkıntı var puanını yeterince alırsan mülakatları da başarıyla tamamlarsan tarihte bile atanırsın :)
01 Yorumla
Soran+1 yılTarihte atanmak söylediğiniz kadar kolay olsaydı baştan tarih seçerdim zaten
+1 yılfen bilgisi böte besyo sosyal bilgiler fkb öğretmenleri lise mat
00 Yorumlatarih coğrafya fizik biyoloji kimya edebiyat en az atananlar diye biliyorum
Sosyal bilgiler öğretmenliği nasi sence026 Yorumla
Soran+1 yılBen bu sene normalde sosyal bilgiler öğretmenliği secicektim ataması az diye seçmedim onu yerine türkçe öğretmenliği seçtim ama sosyal bilgilerin ataması o saydığın branşların hepsinden daha fazla
Soran+1 yılBenim bu sene sözel puanım 380 eğer puanım türkçeye yetmeseydi sosyal bilgiler seçicektim bende senin gibi peki eğer puanın turkce öğretmenliğine yetseydi türkçeyi seçermiydin?
Soran+1 yılAma ben biraz mutsuzum normalde sosyal bilgiler öğretmenligini çok istiyordum ama ataması az diye sosyalden atanaman diye korktum o yüzden türkçe öğretmenliği seçtim normalde tarih coğrafya derslerini daha çok seviyorum yani keşke diyorum puanım sadece sosyal bilgilere yetseydi diyorum o zaman sosyal bilgileri gönül rahatlığıyla tercih ederdim
- +1 yıl
Anladim keske puanlarimiz degisse hakkari bile yazmıştım türkçe için 😂 hayırlısı olsun türkçe de igrenc bi ders değil böyle bakman lazım ben onu tuttursam böyle bakardım bende sosyali daha çok seviyorum sadece sosyal e yetti puanim ama içim buruk atanamam diye korkuyorum sadece sosyal e yetseydide üzgün olucaktin bu bakımdan bak☺
Soran+1 yılSağol ya moralim sayende yerime geldi😀
sosyal bilgiler öğretmenliği okuyan birçok kişi senin gibi düşünüyor galiba eğer onlarında puanı türkçeye yetseydi onlarda türkçeyi secerlerdi büyük ihtimalle ama türkçe öğretmenliği çok zor kazanılan bir bölüm hakkari bu sene 367 puanla kapatmış bu arada ben celal bayar universitesini kazandım ve şu an sayende bölüme olan sevgim daha fazla arttı çok sağol😊😊
Soran+1 yılTürkçe de sevdiğim bir ders bugün online derste hocama söyledim sosyal bilgiler istediğimi hocamda dedi benzer branşlar zaten bu bölümüde seversin dedi ve bizim üniversitemizin yandal imkanı var ve ortalamam iyi gelirse seneye sosyal bilgilerden yandal yapmayı çok istiyorum umarım yapabilirim
Soran+1 yılEvet sosyal bilgilerden türkçeye çap da yapabilirsin hattan ben yapabilirsem çap yapmak istiyorum sosyal bilgilerden bence sende türkçe öğretmenliğinden cap yap eğer çap yaparsan türkçeden atanabilirsin
Soran+1 yılTakip ettim ve evet malesef bazı üniversitelerde cap imkanı yok siz yinede bir araştırın belki cap imkanı vardır bu arada hangi üniversitede okuyorsunuz?
Soran+1 yıl361 puana sosyal bilgilerden daha iyi üniversiteleri tercih edebilirdiniz puanınız yetiyordu ben sizin yerinizde olsaydım pamukkale sosyal bilgiler öğretmenligini tercih ederdim
Soran+1 yılYatay geçiş yapmak en mantıklısı bende yatay geçiş yapmayı düşünüyorum ama yatay geçiş yapıcağın üniversiteyide çok iyi araştır çap imkanı var mı diye ve kyk çıksa bile yatay geçiş yaptığın zaman yine kyk da kalabiliyorsun diye biliyorum onun için kyk ya bildiriyorsun yatay geçiş yaptığını öyle duymuştum
Soran+1 yılEge üniversitesi veya dokuz eylül üniversitesini istiyorum sen?
Soran+1 yılBizim üniversiteyide tercih edebilirsin o zaman yatay geçiş için 😂🙃
Metal işleri, elektrik, yapı öğretmenliği
02 Yorumla
Soran+1 yılO dediğiniz branşlar meslek lisesinde var değilmi?
+1 yılResim muzik olsa gerek
00 Yorumla
+1 yılTarih edebiyat ve müzik
00 Yorumla
+1 yılBiyoloji fizik fen edebiyat coğrafya
00 YorumlaTarih mi emin değilim
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılaynen tarih ve ben tarih okıcam
04 Yorumla
Soran+1 yılAtaması ve iş imkanlarının az olduğunu bile bile tarih mi okuyacaksın cidden büyük cesaret
Soran+1 yılMezun olduktan sonra işsiz kalmaktan korkmuyormusun bir çok tarih mezunu iş bulamıyor
Cevap sahibi+1 yılkazandım napayım
Soran+1 yılHangi üniversite boğaziçi veya odtü gibi iyi bir universitede okuyorsan tarihten her türlü iş bulursun
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 986 cevap paylaştı.
+1 yılMatematik ingilzice din kültürü hariç heps
03 Yorumla
Soran+1 yılÖzel eğitim türkçe ve okul öncesinin aramasında iyi
Soran+1 yılBu bölümlerinde ataması iyi
- +1 yıl
Aynen
+1 yılAtaması çok olan öğretmenlik yok ki
00 Yorumla
+1 yılSosyal bilgiler net
02 Yorumla
Soran+1 yılBende bu sene sosyal bilgiler tercih edicektim ataması az olduğu için seçmedim onun yerine türkçe öğretmenliği seçtim sence doğrumu yapmışım?
- +1 yıl
Bildiğim kadarıyla şu an için atanan en çok Türkçe öğretmenliği ama daha önünde en az 4 5 yıl var neler olur bilinmez belki sosyal atama cogalir turkce düşer Allah yardımcın olsun
Resim, fen tarih
02 Yorumla
Soran+1 yılFen bilgisi öğretmenliginin ataması 1000 nin üzerinde onun ataması iyi
+1 yılTarih benim dayim 6 yilda atandi
02 Yorumla
Soran+1 yılİyi dayin atanmış tarihten 10 yılda atanamayanlarda var hala
- +1 yıl
+1 yılMüzik öğretmenliği
Arapça öğretmenliği01 Yorumla
Soran+1 yılMüzik öğretmenliğinin ataması az birşey arttı şu son zamanlarda
+1 yılFelsefe
00 Yorumla
+1 yılTarih, fizik
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİngilizce
01 Yorumla
Soran+1 yılSoruyu yanlış okudun galiba ataması en az dedim ingilizcenin ataması gayet iyi
Tarihh
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEdebiyat da var
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem