Merhabalar ben universite sinavinda ortalama bir puan aldim ama ikilemde kaldim. Simdi garanti meslek olarak hemsirelik var bide muhendislik var. Ben sosyal biriyim kendime zaman harcamayi severim spor yaparim. Sizce hangi meslegi secmeliyim biraz yardimci olur musunuz?
Cevabın nedir?
Mühendislik de üniversite ve hangi bölüm olduğu önemli bilgisayar muhendisimi makine muhendisimi ya da orman mühendisimi , maden mühendisimi :D gidip maden ya da orman mühendisi olacağına hemşire ol baya iş alanı var gibi görünüyor ;)
07 Yorumla- +1 yıl
Bak işte orası sıkıntı patronlar bu şekildeki mühendisleri her zaman işe çağırabiliolar adam arar pazar günü gel işin başına bak su sıkıntı var bu sıkıntı var nerdesin der sana söliyim bu sekilde muhendis çalıştıran tanıdığım yer var ama hemşirelikdede vardiyalar cartlar curtlar be hep sıkıntı napıcan
Tabıkı hemsırelık lant olsun dıgerıne bız oldukda ne oldu mk
010 Yorumla- +1 yıl
https://vocaroo.com/i/s1dfX3W6FnDt al arkadas
- +1 yıl
- +1 yıl
Oyle deme bro bende genetik okuyodum Ankara'da dedim ben saglikci olmaliyim is bulamam biraktim 3. Sinifta girdkm sinava ebelik yazdim kafami s***yim ulan bu kadar gereksiz bu kadar ise yaramaz akademisyen ve ogrenciyi bir arada goruyorum sen muhendislikten devam et yavrum bildigin doktor yardimcisi oluyosun ugrasma degmez ablan kopek gibi pisman
- +1 yıl
@Trabzonlum12 aynısını şu an ben düşünüyorum metalurji malzeme mühendisliği okuyorum bırakıp sınava girip hemşirelik ebelik mi yazsam diye düşünüyorum
+1 yılTabiiki de hemşirelik. Mühendislik okursan ne kendine vakit ayırabilirsin ne de kacan rahat eder. Ağzına sıçılır benden söylemesi. Bütün aile mühendis dolu benim, hepsi de İTÜ mezunu ordan biliyorum. Sakın ha
03 Yorumla- +1 yıl
Hakkında hayırlısı olsun :)
+1 yılHemşire olursan kendine zaman ayırmayı geçicek nöbetler falan oluyo, garanti meslek ama çalışma şartları sana uymaz diye düşündüm
16 Yorumla- +1 yıl
bir arkadaşımın ablası var ordan biliyorum kendine vakit ayırabilceğini düşünmüyorum
- +1 yıl
Arkadaşım sen hangisine daha yakın hissediyosan onu seç, kuzenlerimin çoğu mühendislik okumayı tercih etti gayet de memnunlar. Araştır kendin karar ver :)
- +1 yıl
iyi yapmışsın tabi fikir almak iyidir
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
2Cevap
Arkadaş mühendislik okunur mu yaa okuyup bitirir iyi bir işin olabilir orasına lafım yok ama 4 5 sene o kız buraya gelecek diye haykırırsın mühendislik pişmanlık hemşirelik iyi bir sürü yeni hastane açılıyor is imkanı daha iyi olur
20 Yorumla
+1 yılmühendislik de hangisi? bir çevre , genetik okursan kötü ama bilgisayar ve endüstri vs ise mühendislik derim
16 Yorumla- +1 yıl
hemşirelikten daha iyiii
- +1 yıl
üzgünüm onlar hakkında pek bir bilgim yok.. ama hastanede nöbetler falan olmyo mu yaa.. ne bileyim ben :D bu işi yapanlarla konuşsan keşke
- +1 yıl
Oglum her turlu muhendislik su urunleride buna dahil😁 doktor yardimcisi olmaktan iyidir hemsire doktor yardimcisi degil masalini okuma dr ne derse onu yapiyosun
Valla haklısın kararsz kalmakta ikisi birbirine cok yakın meslekler :)
02 Yorumla
+1 yılHemşir erkek bence de itici ya. Mühendisliği seç bence.
11 Yorumla
+1 yılmühendislik ama hemşirelik iş garantisi çok büyük fark yaratır
10 YorumlaHangi bölümü sectinnn
02 Yorumla
+1 yılHemşire olmanı tavsiye etmem
06 Yorumla- +1 yıl
Alt kademede bir meslek, doktorların her istediğini yapmak zorundasın, ki gerçekten hiçbir halt öğrenmiyorsun eğitim boyunca
- +1 yıl
özelde atılırsın sadece evet ama sen bilirsin toplum statüsü yönünden çok farkı var
- +1 yıl
Ogreniyosanda * boktan parolu bile tek basina veremiyosun dr seni kullaniyo ne derse yapiyosun okula gidince farkli masal okuyolar bos hepsi anasini satim bildigin doktorun yardimcisidin
Gizli Üye(30-35)+1 yıltabiki mühendislik. hemşir erkek itici be
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılewt kesnlike mühendislik seç. s
Hemsire olmalısın
06 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği