ben hacettepe okul öncesi öğretmenliği kazandım ilk yılım ama bi şey duydum öğretmenlikten hukuka geçiş yapabilirmişim sadece aldığım puan var sıralama benim başvurduğum yılın taban puanından yüksek olması gerekiyormus doğru mu bilgisi olan beni bilgilendirebilir mi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılEvet bilgi doğru ama senin puanın sözel puanı hukuk içinse eşit ağırlık puanına bakılıyor yani sen geçemezsin kısaca normalde tercihine yazarak kazanamayacağın bir yere merkezi yerleştirme puanı ile geçiş yapamazsın
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
3Cevap
+1 yılMerkezi yatay geçişle geçebilirsin, eğer puanın hukuk puanı için yeterliyse
07 Yorumla
Soran+1 yılAma ben sozleciyim sizlerden 445 almıştım
- +1 yıl
Senin eşitağırlık puanın yok mu
- +1 yıl
Olmaz o zaman yine de iyi araştır
Soran+1 yılEşit ağırlık puanım düşüktü 341 di
- +1 yıl
Hukuka yetmiyor di mi
- +1 yıl
Hukuk eşitağırlık tan alıyr bildiğim kadarıyla
- +1 yıl
340 puanlık hukuk varsa gidebilirsin, ama o okulun da merkezi yatay geçişle alım yapması lazım
Gizli Üye(36-45)+1 yılÖsym nin kitapçığına bak, Varsa yazar orda... Zorunu hazırlıkta kalırsan benzer bir imkan var sanırım ama isteğe bağlı var mı bilmiyorum
016 Yorumla
Soran+1 yılBen hazırlık okumak istemedim isteğe bağlıydı 1 sınıftayım olur mu yinede
Cevap sahibi+1 yılAçıkçası emin değilim ösymye google a falan sorsan daha iyi olur, senden önce sormuşlardır bu soruyu kesin
Soran+1 yılSordum geçiş var diyor ama nasıl onu bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılAratırma İşini De bana yaptıracaksın dur ben araştırıyım bari 🙈😁
Soran+1 yıl😊
Cevap sahibi+1 yılYükseköğretim Kurumlarında Ön Lisans ve Lisans Düzeyindeki Programlar Arasında Geçiş, Çift Anadal, Yan Dal ile Kurumlararası Kredi Transferi Yapılması Esaslarına İlişkin YönetmeLiğin ek-1 inci maddesine göre yatay geçiş yapılabiliyormuş sanırım, yönetmeliği ve ek maddeyi anlamazsan takip et, mesaj gönder yine ben bakıyım bari 😉 :)
Soran+1 yılAnlamadım
Cevap sahibi+1 yıltakip et, ya da özel mesaj gönder bana, mevzuatı araştırıyım ben yazıyım sana
Soran+1 yılAraştırsana 😊 ama hukuka geçiş yaparsam eşit ağırlık puanım üzerinden mi gidiyorum
Cevap sahibi+1 yılemredersin :) evet eşit ağırlık puanından gidersin, ama hesaplaması falan farklı direk aldığın puan üzerinden gitmiyorsun... gerisini söylemem :)
Soran+1 yılNiye
Cevap sahibi+1 yılniye söyleyeyim?
Soran+1 yılNiye söylemiyesin
Cevap sahibi+1 yılbenim bu işten çıkarım ne? bu dönemde maalesef bilgiye ulaşmak kolay değil :)
Soran+1 yılPeki sağol yardımcı olduğun için
Cevap sahibi+1 yılrica ederim ne demek, yine bekleriz :)
+1 yılAslında iyi fikir pazar sabahı londra'da yaşamak zorundayım da daha önce mağnu bu sene aynı hatayı yapmam
00 Yorumla
+1 yılHic duymadim oyle bir seyy
00 Yorumla
+1 yılYks de tm başarı sıralaman kaç k?
02 Yorumla
Soran+1 yıl1900
- +1 yıl
Boşuna hayal kurma ilk 30 k tercih yapabilir baraj getirdiler hukuka :/
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi