tercih yapmam lazım ortamda lazım bana biraz
biga sizce nasıl köy gibi dediler bir halt yok dediler
biga sizce nasıl köy gibi dediler bir halt yok dediler
Bigaliyim aslen ve gidebilirsin okumak icin insanlari yobaz degil gayet anlayislilar kimse kimseye karismaz tamam bir megakentten gidince tuhaf oluyo ama hic bir sorun olmadiktan sonra farketmez :)
genç insanlarız sonucta yani şimdi tam deli zamanımız. d insan gezmek ister okumanın yanında ortam ister hani üniversite ortamı diyolar ya öyle işte :)
ya ama şimdi eskişehir yazıcaktım eskişheri 2 saat uzakta okul :D
ben ztn eskişehire 2 saat uzaktayım bursalıyım. d
yani biganın 40 bin nüfusu var. d
ne bileyim ortama gidiyom ztn :D
yalova orası biliyosunuz mu :)
Bu sene kardesimi gondericem bigaya universite icin it kopuk cakal varmidir cok unilileri sevmeyip cekemeyen tipler?
ya bigada nüfus 40 bin ztn insan yok :D
Iyi bari cocuk sikinti yasamasin oraya getirtmesinler beni biga miga birakmam yoksa valla :D
Ben 10 yıldır bigada yaşıyorum istediğini sor cevaplıyım
şimdi okumak için gelicem de yani yazıcam böle gençlere hitap eden birşey varmı?
Ya biga küçük bir yer ilçe sonuçta ama ilçeye göre çok hareketli bir yer. İnsanları modern. Sosyal ortam olarak işte 2-3 tane bar var 1 tane avm var ama küçük öyle yani yazabilirsin şirin yer
ufak ve şirin diyosonuz :)
doğru köy gibi
benm arkadaşım orda okuyor bigada iktisatmı şletmemi ne okuyordu
okuma diyonuz deme siz memnun degil deme arkadasınız :D
yok ya yol parası vercek olduktan sonra :D bursa eskişehir yaparım :D ortam yaptıysa baska :D
çanakkale candır gidersin dönmek istemezsin haberin olsun
çanakkale merkez canda bigası da can mı :D
çanakkaleyi bana versinler türkiyeyi alabilirler o kadar can hiç ayırmam
oo siz çanakkale memleket her halde. d
bedenen olmasada ruhen kesin
Cevap
1Cevap
git oku
gidecem gidecem az kaldı
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.

En İyi Cevaplar