Okula devam etmek istiyorum ama şu durumda çalışmak zorunda hissediyorum kendimi. böyle bir durumda szin kararınız ne olurdu? çıkmazdayımm?

Ön lisans mezunuyum , anne-baba ayrı. ben annem ve abimle kalıyorum. evin geçimi onlar üstlendiler yıllardır. Ben bu yıl mezun oldum. lisansa geçmek istiyorum. deneme sınavlarım çok iyi, okul puanım da iyi. babam benim masraflarımı zaten karşılıyor aileme yük değilim ama ben de çalışırsam daha rahat edeceğimiz kesin. durumumuz çok kötü değil ama çok iyi de değil. annem de artk yaşlandıkça yorulmaya başladı, eskisi gib değil. bana br şey demiyor ama anlıyorum. kararsızım. okumazsam 10 yıl sonra bile içimde ukde kalıcak ama devam edersem de ailem zorlanıyor. aöf lisans okuyorum halihazırda ama ben örgünden de tamamlamak istiyorum 2. üniv. olarak. yabancı dilim de var, ne fark eder diyorum bazen de. bilmiyorum kararsızım. grafik tasarımcıyım bu arada.
Okula devam etmek istiyorum ama şu durumda çalışmak zorunda hissediyorum kendimi. böyle bir durumda szin kararınız ne olurdu? çıkmazdayımm?