Bazılarınızın sesi insanı çok etkileyebiliyor.
Yıl 2007... turkcell çalarken dinlet promosyonu yapmışlar bana, bedava açmışlar, uyuz oldum bende, kapattırmak için aradım. Buyrun be ayça dedi ama ben mest olmuştum, ne için aradığımı bile unuttum, başladım yazmaya. Ama deli gibi asılıyorum kıza, numarasını istiyorum, üzgünüm bu konuda yardımcı olamayacağım diyor. Arada telefon kapanıyor inatla arayıp onu bağlatıyorum ama sonuç aynı.
Akşam işler bitti, biraz alkol aldıktan sonra eve gittim. Geç saatlerde telefon çaldı, bilmediğim bir numara "alo ilyas bey, merhaba ben ayça" dedi ama ben yatakta takla atıyorum sevinçten. Bir insanın sesi bu kadar etkileyici olabilir mi?
Konuştuk bir süre anlaştık görüşeceğiz, halkalıda özel bir call center da çalışıyormuş. Akşam iş çıkışı gittim almaya. Aradı... dedim böyle böyle bir araba, dörtlüleri yaktım. Tamam gördüm dedi. Sevinçten uçarken arabaya doğru gelen şeyi gördüm :0 sen de 150 ben diyim 200 kilo... yemin ederim zebellah gibi... Allah'ım naptım ben dedim ama artık çok geçti :( bir daha da tövbeler tövbesi.1213 Yorumla
Soran+1 yılÇok üzüldüm ya sonu çok hazin :(
- +1 yıl
hhhhahahhahah :D
- +1 yıl
E kardeşim sorsana boyunu posunu yüzünü gözünü :D ne çıkacağı belli mi olur
- +1 yıl
Ahahaaa :D
- +1 yıl
Hahahaha supermis bu yaa :))
- +1 yıl
Ahhaahhahahaha kahkaha attım
En İyi Cevaplar
+1 yılBen Dinliyorum Sonucta Sizde Ekmeğinize İşinize Bakıyorsunuz.. Sonra Teşekkür Edip kapatıyorum ne var yanı bunda senelerımız değmeyen ınsanlara harcıyoruzda ne oldu varsın 10 dk mızı muşterı hızmetlerıne ayıralım... söven ınsanlardan bişey anlamıyorum... kendımı bazen sızın yerınıze koyuyorum gerçekten çok zor bir iş... sokakta gorsen 5 para etmez muşterı hızmetlerıyle konuşunca kendısını alı ağaoğlu sananlar var... ben kesınlıkle meslegınıze saygıdan telefonu açar dınler kafama yatmıyan bışeyse teşekkür ederım kabbul etmezsem sebebını soylerım kapatırım... kolay gelsin
22 Yorumla
Soran+1 yılIşte sizin gibi müşterilere gerçekten son derece saygı duyuyoruz.. teşekkür ederim böyle ince ve kibar olduğunuz için :)
- +1 yıl
Biz Teşekkür Ederiz :)
Bende bir yazın evvel zaman içinde bu sektörde çalıştım. Seslere çok takiliyorlar. "Sesin ne guzel" falan filan. Çok eğlenceli zamandı, ama stresli de. Öküz gibi müşteri aglatir bile. Sende, ilk selamdan ne tip olduğunu anliyordun, degil mi?
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet anlıyorum ve konuşmayı ona göre devam ettiriyorum
"Hayır çok teşekkür ederim" dediğimde kibarca "Peki, biz teşekkür ederiz iyi günler" diyenler favorimdir :D
02 Yorumla
Soran+1 yılIşte o benimmmmmm :D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
85Cevap
abuk subuk zamanlarda asla almayacağımız şeyler için arayıp bir de üstüne ısrarcı olmanız kesinlikle çok can sıkıcı birşey. bir taraftan da ülkenin durumu ortada. siz de işinizi yapmaya çalışıyorsunuz. yani terslemeyi çok istiyorum diğer taraftan insani bulmuyorum.
02 Yorumla
Soran+1 yılHem akıllı hemde iyisin teşekkürler :)
satış çok amatörler yani öyle bir anlatıyor ki sattığı hizmeti acıyıpta bazen alıyorum yoksa bu mal kovulacak diye... çağrı alıp müşteri hizmetleri içinde aynı şekilde müşteri şikayetine cevap verebilecek kişi yok özellik bankaların lise mezunumu doldurmuşlar ya da yoldan geçenimi anlamadım... adam daha kendi bankasının faiz oranını bilmiyor lan... ne işin var orda senin gir siteye bak gene bulursun.. çok acemiler ne iş olursa yaparım abi diyen tipler genelde çalıyor vasıfsız elaman alayı..
13 Yorumla
Soran+1 yılNiye işimi kucumsedin ki sen şimdi :(
Soran+1 yılYaşın da olgunluk yaşı ama neyse sagol :)
Valla ailemin yaptığı gibi telefonu direk suratınıza kapatmak hoş olmuyo 10-15 sn neyden bahsettiğinizi dinliyorum bir şeyin reklamını yapıyorsanız sonradan internet vs. inceliycem diyorum iyi günler dileyip kapatıyorum. size verilen işi yapıyorsunuz sonuçta kimsenin arkanızdan konuşmaya hakaret etmeye hakkı yok. çok sabır gerektiren bir meslek kim bilir hangi kalınkafalılar arkanızdan neler diyodur
11 Yorumla
Soran+1 yılBazıları direkt ilesitim halindeyken söylüyor bana daha denk gelmedi ama arkadaşımın son derece morali bozulmuştu bir kaç saat calisamamisti
+1 yılBeni aradı bir kere call center girl , ses tonu harikaydı ve konuşmamızın ortalarında hımm vs derken sesini çok farklı şekilde uzattı değiştirdi vs tam bir işini yapan dişiydi xbdhd tarifeyi de yükselttik pakette sattı Fizy vs de :)) Yalnız ne cesaret o tarz konuştu anlayamadım ancak hala kulağımda ses tonu
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılgenelde kibar davranmaya çalışıyorum fakat bazen çok inatçı oluyorsunuz..
mesela bazı bankalarda yüklü miktarda param var.. kız beni arayıp kredi kartı vermek istiyor..
yahu ben sana zaten borç vermişim, niye senden borç alayım ki?
kız ısrar ediyor, neymiş efendim acilen 2-3 bin liraya ihtiyacım olursa hesabımın faizini bozmadan karttan çekermişim.. yahu 3 bin lira için bankaya muhtaç kalacak birine benziyor muyum?
("hava atıyor görgüsüz" demeyin diye gizlendik.. )06 Yorumla
Soran+1 yılHer yerde anlatma benim gibi fakirler kıskanır sonraa :D
Cevap sahibi+1 yılÖyle deme..
Allah üç kuruş versin ama onu da sağlıklı ve mutlu bir şekilde yemeyi nasip etsin..
Şahsen iyi bir eşim ve minik bir yavrum olsa asgari ücretle köle gibi çalışmaya razıyım,
ama Allah bir yerden verirken diğer yerden alıyor malesef..
Tuzu olanlarda şeker yok, şekeri olanlar ise tuza hasret.. :(
Soran+1 yılMerak uyandirdiniz şimdi? Eksik olan ne tam olarak?
Cevap sahibi+1 yıleksik olan "iyi niyetli" bir kız..
şimdiye kadar hep çıkarcı ve çakal tiplerle karşılaştım.. hepsi birşeyler yolma peşinde.. sadakatsizlikleri de cabası..
yani aile kurulacak türde birini bulamadım malesef.. :(
Soran+1 yılUmarım karsilasirsin o zaman ne diyim :)))
Cevap sahibi+1 yılİnşallah.. :)
+1 yılsize değilde firmanıza genelde sinir oluyoruz. yeter artık bu kaçıncı arama diyoruz. ben telefonda kısaca istemediğimi belirtip kapatmaya çalışıyorum kiminiz inatla anlatmak isteyince mecbur dinliyorum ama yani firmayı sevmek yerine firmadan nefret edesi geliyo insanın
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıltelefonla gelen hiç bir ürün v. s. ilgilenmediğim için ki internet telefon uyku v. s. hepsini bedava kullanıyorum. telefonlarlarda pek ilgilenmiyorum. ama dinliyor olumlu olumsuz fikir beyan edip insan gibi kapatıyorum. saygısızlığın lüzumu yok. neticede bende 2,5 yıl inbound 120bin cevaplamışlığım var. zor çalışma şartları var zaten insanları üzmeye kırmaya gerek yok.
13 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle katılıyorum
Cevap sahibi+1 yılbeğenmeyen arkadaş birgün çağrı merkezinde çalışmak zorunda kal inş..
Soran+1 yılAminn :)
+1 yılakcan diye cinsellik şirketi var mesaj atıp atıp duruyor, kaç defa aradım numaramı datalardan silin demeden suratıma kapatıyorlar, sipariş vermeyeceksen konuşmuyorlar, yemin ediyorum artık gına geldi yani, savcılığa şikayet edeceğim, manevi tazminat davası edecem artık..
00 Yorumla
+1 yılbence *** arkanızdan çok küfür yiyonuz örn. benden :D bazıları çok anlayışlı ısrar etmeyin vb şeyler deyince bidaha aramıyorlar onları seviyorum ama bazıları var ki demediğim laf yok
02 Yorumla
Soran+1 yılBeni seviyosun o zaman :)
- +1 yıl
ısrar etmeyip saygı gösteriyorsan tabikisi
Birşey dediğim olmuyor da sesleriniz çok güzel ama ne dediğiniz anlaşılmıyor çok sessiz konuşmuyor musunuz? :D
02 Yorumla
Soran+1 yılYooo ben çok bagiriyorum valla :D
Defalarca arıyorlar ! Bugün biri arıyosa mesela numarayı arananlar listesine almıyo yarın öbür gün başkası arıyo gelde küfretmeee :)
07 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle bu konu da haklısın ama günde 200 e yakın kişiyle konusuyosun ekleyemediklerin oluyor haliyle :))
Soran+1 yılBana aynen bu sebepten teklif geldi ama ben çok sevdim işimi yani ne bilim daha küfür yemedim en fazla bir amca bana kapat ablacim telefonu gelirsem bacaklarını kirarim dedi moralim çok bozulmuştu şimdi hatirladikca gülüyorum :D
Soran+1 yılYok ben gülüp geçiyorum artık cevap vermiyorum :D ya da mute tuşuna basar sende ona yardirirsin ama o seni duymaz ayrı konu :D
Soran+1 yılAynen öyle :))
+1 yılDiyeceğimi yüzünüze söylerim zaten telefonu kapattıktan sonra da sizin hakkınızda değil bize kampanya diye bir şeyler giydirmeye çalışan firmalara sitem enderiz en fazla.
00 Yorumla
+1 yılYaw bazen çok ısrar ediyorsunuz.. Bazılarınızında sesi çok güzel oluyor ama sırf o yüzden dinleyipte kabul ettiğim şeyler bile oldu hehehe :=)
07 Yorumla
Soran+1 yılSeni aramam lazımmmmmm :D
- +1 yıl
Yooo yooo dostum akıllandım artık hehehe :)
ama bazen sesleri çok güzel olanlar oluyor.
Soran+1 yılAma benimde sesim çok güzel ve ben sana satış yapmak istiyorum :D
- +1 yıl
Konuşmak istersen saatlerce konuşurum ama satış konusunda
yoooo yooooo :)))
Soran+1 yılSadece satış :D sesim güzel bak :D
- +1 yıl
Bir yabancı ile konuşmak her zaman daha iyi gelmiştir. Sohbete varım ama satışa vs yokum :)))
- +1 yıl
İyi ki beni aramıyorsun :) Sırf sesi güzel diye Fizy mizy ne bok varsa aldım :)))
Ben aradığımda direk
''ya kızım beni bir erkeğe bağla, ben hemcinslerimi sevmiyorum''
diyorum
:D01 Yorumla
Soran+1 yılHarikasın :D senin gibi musterim olsun istiyorummmm :D
+1 yılBenide arasana gizemli kız çoh yalnızım ).
aasfşfksh01 Yorumla
Soran+1 yılYaz numaranı :D
+1 yılcall center girls <3
benim de call center arkadaşlarım var hepinizi seviyorum <3 beni bol bol arayabilirsiniz ddfsdfsdfsdf01 Yorumla
Soran+1 yılHarikasın sennn :))
+1 yılBuraya sesinizi bir attın bakalım sesinizi dinleyelim :)
04 Yorumla
Soran+1 yılOlduuu başka :D
- +1 yıl
Niye çok zor bir şey değil. Sesinizin etkisini ölçerdik :)
Soran+1 yılNumaranizi yazin satis yapmaya çalışırım o sırada sizde sesimin etkisini ölçerdiniz :D
- +1 yıl
Onu yapmam işte hastalarım oluyor telefonumu meşgul edemem :)
Genel olarak laflarını yarıda kesip istemiyorum diyorum daha ne sattığını bile söylemeden :) Kusura bakmayın bende böyle :)))
04 Yorumla
Soran+1 yılUyuz oluyoruzz sana :D şaka şaka alıcı değilsen çok iyi ediyosun :))
Soran+1 yılSöylemem :D
- KS Hakkında konusunda 531 cevap paylaştı.
+1 yılÇok boş seyler için ariyorsunuz. Ama tabi sizde emir kulusunuz. Yine de biraz daha anlayışlı olun kötü konusmak istemiyorum
01 Yorumla
Soran+1 yılPeki :)
Az daha konussaydik kari verecekti dedigim. oldu bir kere. Ama genel olarak baska dilde aşk filmindeki kizi canlandiriyorum. Tip olarak. Hepiniz onami benziyonuz gercekten?
16 Yorumla
Soran+1 yılTip olarak tabikide hepimiz ona benzemiyoruz :))
Soran+1 yılYapcak bisi yok ben halimden memnunum o bana benzesin :D
Soran+1 yılBoy ve kiloyu tutturdun ama esmerim ben hemde tam esmer kara kaş kara göz :D
Size abone olmayan insanların adını numarasını falan nasıl alıyorsunuz? 😄
02 Yorumla
Soran+1 yılBunu cevaplayamam ki meslek sırrı :D
+1 yılçağrı merkezinden arıyanlar var beni ilk önce eğitim alıyorlar sonra arıyorlar ama 800 lira mı ne maaş alıyorlar çok az yani.
06 Yorumla
Soran+1 yıl800 lira almıyorum :D
- +1 yıl
tecrübelilerede 1.5 veriyorlar 800 den aşağı alıyorsan çalışma hiç prim filen hikaye :)
Soran+1 yılIyi alıyorum şu anda :D
- +1 yıl
güzel konuşabiliyormusun bari :)
Soran+1 yılIdare eder işte :D
- +1 yıl
ne zamandan beri işin içindesni :)
- KS Hakkında konusunda 681 cevap paylaştı.
+1 yıldün eyvah düşüyorum adlı proğramda bir yarışmacı vardı kız ama bir çene vardı kızda onu alan erkek yandı diyebilirim bu arada kız muşteri temsilcisiymiş sende onun gibi değilsindir inşallah
02 Yorumla
Soran+1 yılEski sevgilime karşı kesinlikle öyle değildim o ne derse o yapım böyle erkegime karşı köle gibiyim :/ ama gel gelelim işimde öyleyim :D
- +1 yıl
ozaman beni arayayım deme :)))
Çağrı merkezinde çalışan biri olarak o kızların hepsini ya da çoğunu güzel falan sanmayın hepsi pert sadece şirin istedikleri zamanda seste sexi olurlar normalde kezban der geçersin :-D
02 Yorumla
Soran+1 yıl:D evet ama bizim çağrı merkezini görmen lazım bizcee :D
Sizmisiniz onlar sakın gerçek hayatta elime geçmeyin saçınızı başınızı yolacam :D
04 Yorumla
Soran+1 yılBizi gerçekte tanisan çok seversin eglenceli insanlariz kiyamazsin bize :D
Soran+1 yılBen ısrarcı değilim kii :D
Ekmek parası kazanan herkese saygım sonsuzdur. Düşündüğüm şey bunca yalana rağmen niye bir ürünü satmaya uğraşır bir insan anlamıyorum :D
00 Yorumlamüşteri temsilcisine cok gec ulasıyoruz sohpetediyosunuz acmıyonuz dmi :D sövüyoruz ama bir bilseniz :D
02 Yorumla
Soran+1 yılBen müşteriyi arayan kişiyim :)
+1 yılO değil de bu sektör de çalışanların iş koşullarını hep merak etmişimdir nasıl kolay bir meslek mi? :D
01 Yorumla
Soran+1 yılBeynin yoruluyor baskı altindasin heo satış yapmak için onun dışında masa başında akşama kadar otur düşen cagrilara cevap ver ikna etmeye çalış akşama kadar kocaman kulakliklasin tek güzel yönü oglene doğru iş başı :D
+1 yılBen kırmak istemiyorum sonuçta işini yapıyorlar. hayatını idame ettirmesi lazım. Biraz empati kurup sonuna kadar sabırla dinliyorum:)
02 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler sevilesi müşteri :)
- +1 yıl
Rica ederim efem başka bir arzunuz :)
+1 yılsesinizi duyunca içimden sövüyorum.. erkekler değil de bayanlar sesimi incelticem diye kendini yırtıyor
01 Yorumla
Soran+1 yılHenüz yirtilmadim :)
Kız bankadan ariyormus Evlenmek istermisin dedim bilemiyorum daha hazir degilim dedi sonra iyi gunler dedim kapattm :-)
03 Yorumla
Soran+1 yılO sacmalamis bu durum da ben iyi günler der kapatırdım :D
Soran+1 yılTabi o da olabilir :D
+1 yılIsrar edenlere sonunda patlıyorum. Ancak diğerlerine kızmam. Sonuçta onlar da ekmek parası peşinde.
01 Yorumla
Soran+1 yılO zaman bana kizmiyosunuz :) teşekkür ederim :)
+1 yılSiz konusurken o guzel sesle kafamda boyle guzel guzel kizlar hayal ediyorum :)))
02 Yorumla
Soran+1 yılHayal ettiğin kadar güzel degiliz ama çirkin de değiliz yani :D
- +1 yıl
Keske gizli sormayaydinda goreydik :)))
Bende bu işe girmek istiyorum nasıl bir iş uzunca anlatsana güzel midir sıkılıyormusun? Küfür edenler oluyormu
01 Yorumla
Soran+1 yılKüfür var ama henüz bana edenle karşılaşmadım iyi is fena değil google amcaya sor ayrıntılı anlatır sana :)
+1 yılbemi geçen aradılar benim konuştugum bayan deyilde yanında ki bayan sesi bana geldi ALLAH belanı versin oc dedi birine:)
02 Yorumla
Soran+1 yılTerbiyemi hiç bozmadim ben şimdiye kadar.
- +1 yıl
zaten oda yüzünü deyil tel kapattıktan sonra yapmıştır:)
Bazıları çook tatlı konuşuyor eriyip gidiyorum... -:) Bazılarıda anlamadım desen dövecek sövecek gibi konuşuyor -.-
02 Yorumla
Soran+1 yılOnlar da üst üste telefonla konusmus ve muhtemelen küfür yemiş ya da patronla arası bozuktur ben henüz terslemedim musterilerimi :))
haha bende srıf küfür yediğim için bırakmıştım işimi :D termal di carttı curttu olaylarından :D Gerçi matrak insanlar çıkıyordu ama işte :D
01 Yorumla
Soran+1 yılBen seviyorum işimi ya bide küfür edebilecek insanları ses tonundan anlıyorum ondan hemen haklısınız beyefendi ben de rahatsızlık verdim kusura bakmayın lütfen tekrarlanmicak gibi gibi bu şekilde küfür etmiyor :))))
Benim yapamayacağım bir meslek türü sabırlısınız ama böyle bir meslek olmamalı defalarca aramak aynı sorular cevaplar:) insan farklılık ister bazen :D
08 Yorumla
Soran+1 yılAynı cevaplar gelmiyor ki işimi çok severek yapıyorum hele bazı isim soy isimler oluyor gülmekten kırılıyoruz bazılarının muhabbeti çok güzel oluyor filan işte güzel meslek yani :))))
Soran+1 yıl:D :D Hayır öyle değil haberi olmuyor guldugumuzden :D muhabbeti güzel olanlar da su tatlı tatlı pazarlık yapmaya çalışanlar onlar oluyor :D
Soran+1 yılNerde oturuyosun ki sen o zaman anlarim seni arayip aramicamizi :)
Soran+1 yılYok kesin aramam istanbulu arıyoruz biz :D
+1 yılhayır dediğim halde uzatanlarınız oluyor nefret ediyorum
00 YorumlaIsim yoksa dinlerim falan muhabbeti degistiririm ugrasirim yani maksat eglence olsun :)
00 Yorumla
+1 yılO kadar güzel konuşuyorsunuz ki telefonu başımın ucuna koyup uyuyasim geliyor
03 Yorumla
Soran+1 yılGüzel konusmazsak işten atiliriz :D
- +1 yıl
Diksiyonunuzla adamı döversiniz ama :D
Soran+1 yılO tipler de var tabi :D
Seslerinizin guzel oldugundan baska bişey bilmiyorum ))
02 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler :)
Konuyi sorup ilgilenmiyorsam söylüyorum :) ilgimi çekmişse sorum varsa sorarım bu kadar basit ^^
05 Yorumla
Soran+1 yılSevdiğimiz musterilerdensin o zaman :)
Soran+1 yılKesinlikle :)
etkileyici bir ses tonu erkekler için telefonda bile olsa güzel bir silah...;-)
00 Yorumla
+1 yılben genellikle ya sesiz aliyorul ya da numararyi engelledigm icin sorun olmuyor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsizde bazen çok lüzumsuz zamanlarda arıyorsunuz.. adam şimdi tuvalette tam çömmüş sen arıyon adam sana ne desin yani, ne bekliyorsun ;;)9
03 Yorumla
Soran+1 yılBunu hiç düşünmemiştik :D
Cevap sahibi+1 yılilla ben mi hatırlatim:::)
Cevap sahibi+1 yılinsan en azından sesin titreşimlerinden sesin geliş şeklinden bir çıkarımda bulunur dimi.. bundan sonra unutma bunu.
Hem sesi güzel hemde kendi güzel olanlardanmısın...:)
02 Yorumla
Soran+1 yılSesim güzel ama güzellik gorecelidir ben güzelim derim ama sana göre degilimdir belki de nerden bilebiliriz ki :)
+1 yılihtiyacımız olmayan bir şeye, ihtiyacımız olduğuna inandırmaya çalışıyorsunuz o da samimi gelmiyor.
03 Yorumla
Soran+1 yılBazılarının gerçekten ihtiyacı oluyor içeriği aktardigim gibi istiyorlar
- +1 yıl
bana hiç denk gelmedi hatta bir tanesi öyle uğraştırdı ki baktı bu kez telefonda ben ona bilgisayar satmak üzereyim pes etti kapattı : )
Soran+1 yılÇok iyimiş yaa :D
+1 yılbu aralar beni hiç aramıyonuz. çok ayıb ediyonuz kırgınım size...
02 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten mi data değişmiştir ondan artık aramiyorlardir :D
- +1 yıl
Lütfen biraz daha dikkat ediniz...
Boyle cok tatli konusupta ne kadar cirkin ve kilolu oldugunuzu bildigimden sadece guluyorum
06 Yorumla
Soran+1 yılKilolu ve çirkin değilim evet var ama ben öyle değilim :D
Soran+1 yılYooo öyle bişi demiyorum :)))
Soran+1 yılAma hiç bir zaman görmicen beni :)
+1 yılAllah yardmcniz olsun hakikaten cok zor is bes para etmez adamlara ne diller dokuosunuz
02 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle çok sağolun :)
- +1 yıl
Yaaa birde sulananlar varmis bir kadini ekmegiicin ugrasan bir kadna ses tonuna bakarak nasil sulanir bir adamyaaaa
Kibarca He He Deyip istemiyorum kesin cevapla tabi oda ısrar edemiyor hadi by öptüm hoşçakal :D
01 Yorumla
Soran+1 yılOldu o zaman by by :D
bence sadece görevini yerine getirmeye çalışan ve elinde kendi insiyatifinde birşey yapamayan aracı kukla...
04 Yorumla
Soran+1 yılHaklısınız tabi kulağa hoş gelmese de kukla kelimesi gerçek bu...
Soran+1 yılNapalım bizde ekmegimizi böyle kazanıyoruz :)
Ttnetten özellikle not bıraktırdığım halde arıyorlar sövesim geliyor tutuyorum kendimi
00 YorumlaKızılayda Gama iş merkezindeki çağrı merkezciler kadar seksi hatunlar yoktu :D
00 YorumlaBenı arayan olmadı kanks ben bısı dusunmuyorum o yuzden
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılarkandan çok şey geçıyor aklıma kalçaları nasıldır beli incemi göğüsler sarkmışmıdır. acaba uzun saçlımı bunlar hep arkandan :)
02 Yorumla
Soran+1 yılYok artık :D
Cevap sahibi+1 yıloooo bu neki
Aslında sizi merak edyorumben yawsayan falan cok oluyodur napynuz o zaman? :-)
03 Yorumla
Soran+1 yılOldu o zaman iyi gunler efendim diyoruz kapatıyorum :))
Soran+1 yılMutlaka
Bnde çağrı merkezi ndeyim :D
Urunmu satiyosunuz?14 Yorumla
Soran+1 yılEvet :)
Soran+1 yılSöylemem kiiii :D
bazıların cok tatlı sesı var,,, ben yazık dıyorum oda satmaya calsıyor
00 Yorumla- Devamını Gör (40)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026