18 yaşında kızım var. Bu sene Üniversiteye başlayacak. Universitede Bölüm birincisi olmak ona ne kazandırır?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Her zaman ayrıcalıklı oluyor. Yatay geçiş , burs imkanları , ödüller vs derken listeyi uzatabiliriz. Kızınız birinci olduğu için bu haklardan ilk yararlanacak kişidir. Tebrik ederim.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
6Cevap
akademisyen olmayacaksa pek faydası yok. ha tabi boun gibi üniversitelerde olabilirse her şeyi başarabilir. onun için iyi referans olur
01 Yorumla
Soran+1 yılBölümü fen edebiyat fakultesinde anlattığı kadarıyla çok iş imkanı yok ancak severek isteyerek yazmış. Bölüm birincisi olup bir şeyler başarır mi bunu merak ettim. Sağol kardeşim
üniversitede çok seyler bekliyor abi onu geçmiş olsun sksjsjsjkskskskd
01 Yorumla
Soran+1 yılNe bekliyor
Yatay geçişte işe yarar başka işe yaramaz. Okul birincisi olursa o ayrı
01 Yorumla
Soran+1 yılYatay geçiş ne oluyor kardeşim.
Okul birincisi olması nasıl sağlanıyor
+1 yıldogruyu soylemek gerekirse hiçbir ise yaramaz tip muh hukuk mim okumuyorsan
00 Yorumla
+1 yılIş imkani ve yuksek lisans icin onemli olanak sağlar
15 Yorumla
Soran+1 yılSağol kardeşim
- +1 yıl
Rica ederim abicim baska sorun varsa cevaplarim
Soran+1 yılVar kardeşim aslında ben lise mezunuyum. Bizim zamanimizda yeterli oluyordu her sistemi anlamak için ama şimdiki sistemi anlayamıyorum. Fen edebiyat fakultesinde okuyacak benim kız severek yazdı istiyormuşda bir şey demedik. İş imkanı yok diyor bölüm birincisi olursam belki akademik ilerlerim dedi. Birinci olmak işine yarar diyorsun
- +1 yıl
Is imkani olmaz o bolumde ama , okumayi severse okul birincisi olursa yuksek lisans yapma sansi artar hangi universite
- +1 yıl
Ayrica sever yazdiysa zaten birinci olsa da olmasada basarir hic olmazsa o kardesime bir yazar olmasini tavsiye edeerim , yuksek lisansi yapsin ve mumkun oldukca Dr unvanii isminin onune incelesi onunde uzun ve zorlu bir süreç var Allah yar ve yardimcisi olsun.. Sever yaptigi iste başari olacaktir. Siz hic endise etmeyin abicim 😊
+1 yıl1. olmak 8işiye yaramaz
40 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 778 cevap paylaştı.
+1 yılHiç bir boka yaramaz anca yatay geçiş filan
04 Yorumla
Soran+1 yılYatay geçiş ne oluyor
- +1 yıl
Aynı bölümde farklı üniversiteye geçebilir de onda da farklı farklı sıkıntılar çıkıyor memurlar zaten poponu yaya çalıştığını biliyorsunuzdur bir de dersleri kabul etmeme durumları çıkabiliyor hocam kız babası olmak zor gördüğüm kadarıyla Allah size kolaylık versin
Soran+1 yılZor olmaz mı kardeşim. Biz Koruyup kolluyoruz türlü türlü karakterde adamlar çıkıp her haltı yapıyor.
Kendi ayaklari ustunde durdun die Onun iyiliği için araştırıyorum bende. Fen edebiyat fakultesinde okuyacak iyi midir kötü müdür bilmiyorum- +1 yıl
Hocam fakültenin içinde 10-15 belki daha fazla bölüm oluyor hangisini okuduğu önemli de şu dönemde belli başlı parmakla sayılan bölümler hariç okunması pek mantıklı bölüm yok bence bunlar tıp, diş, hukuk, eczacılık diyebilirim diğerleri maalesef geleceği pek parlak değil ben üniversite son sınıf öğrencisiyim şu anki sistemi ben bile tam bilmiyorum bu bölümlerden birini okuyorum yoluma bakıp devam edeceğim hayırlısı olsun size de
Bölümü ne
04 Yorumla
Soran+1 yılFen edebiyat fakultesinde nedir bende bilmiyorum tam
Soran+1 yılSeverek yazdı evet
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem