En İyi Cevaplar
Kesinlikle geç değil. Özellikle eğitimde yaşın hiç bir önemi yoktur. Yeter ki sizlerde yeterli azim ve gayret olsun emin olun ki en kısa sürede en iyi seviyede yabancı dil öğreneceksiniz. Şimdiden başarılar diliyorum.
42 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
Elden ayaktan düşüp, konuşamayacak kadar yaşlanıp artık hareket edemeyecek hale gelene kadar hiçbirşey için geç değil.
00 YorumlaAsla geç değil bizim kiracı olacak kadın 35 yaşında hem arapça hem ingilizce öğrendi hemde yurtdışına çıkacak kadar. Ama konuşmazsanız unutursunuz ona dikkat edin.
00 Yorumla
+1 yılTabi ki geç degil lakin ne kadar erken başlanırsa o kadar da avantaj. Bizim ülke de fransızca eğitim veren okullar, ingilizce eğitim veren okullara göre cok daha başarılı. 3 yasında krese baslayan cocuklar 6-7 yaslarına geldiginde fransız dili ve edebiyatı mezunu olan bir kişiden cok daha iyi konusabilmekteler. Kıssadan hisse: agac yasken egilir😉
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 894 cevap paylaştı.
+1 yılİnsan neye geç kalabilir ben bunu anlayamıyorum gerçekten.
Hayır tabii ki de geç değil.
İstedikten sonra, çalıştıktan sonra insan hiçbir şeye geç kalmaz.00 Yorumla Geç değil, yaş sadece bir sayı insan hangi yaş da olursa olsun istediğini, hedeflediğini yapmalı en azından denemeli.
00 YorumlaHayır tabikide beynin hala aktif olduğu, kolay öprendiği yaşlar. Doktorlar 40 yaşına kadar okuyor neredeyse
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 655 cevap paylaştı.
+1 yılüni okurken aklın neredeydi neden öğrenemdin senden bişi olmaz bırak
00 Yorumla 40 yaşında dil öğrenen biliyorum ne geçi en kıskandığım insan dil bilen
00 YorumlaBir şeyler öğrenmek için hiç bi yaş geç değildir... Yeter ki istek olsun...
00 Yorumla
+1 yılhayır tabii ki değil 29 yasımda 2 senede İngilizce yi sular seller gibi öğrenip yüksek lisans yaptım internet teki uygulamalar kelime haznesi olarak cok ise yarıyor bir de püf noktaları bilirsen istersen bir kac öneride bulunabilirim
00 Yorumla
+1 yılHiç bir zaman hiç bir şey için geç değil 60 yaşında kadın liseden mezun oluyo sen genç yaşında mı dil öğrenemicen yaparsın :)
00 YorumlaHayır değil. Annem 45 yaşında ve benimle ders çalışıyor pes etme
00 YorumlaYaşın önemi yok istiyor san herşeyi başara bilirsin.
00 YorumlaGeç değil mş sence sırf yabancı dil hocaları 23, 24 yaşlarında dgdguguyrdhuj
00 Yorumla
+1 yılBen 25 yaşımda hem İngilizce hem Rusça öğrendim... Tavsiyelerde bulunabilirim istersen.
00 Yorumla90 yaşında kuranı öğrenen bir tanıdığımız var yaparsın bence
00 Yorumla
+1 yılDur daha hayat yeni başlıyor asıl bu yaşlar öğrenme yaşı
00 YorumlaBelki biraz daha zorlanacaksın ama sorun değil, mutlaka öğren bence.
00 Yorumla
+1 yılHayır çabala bende almancaya başladım 😂🥰
00 Yorumla
+1 yılNeden geç olsun? Hiç bir şey için geç değil.
00 Yorumla
+1 yılHayır tabiki ne geçi?
00 Yorumla
+1 yılÖğrenmenin yalı yoktur
00 Yorumla
+1 yılAslında sorun sen ne kadar istiyorsundur
00 YorumlaHayır dil öğrenmenin yaşı yoktur
00 Yorumla
+1 yılHer yaşta öğrenebilirsin.
00 YorumlaHangi dil ogrenecegine bagli.
00 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 1,2b cevap paylaştı. Öğrenmenin yaşı yoktur
00 Yorumlasana geç geldiği sürece 6 yaş bile geçtir
00 Yorumla
+1 yılhiçbir şey için geç değil.
00 Yorumla
+1 yılyaşla alakası yok onun
00 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 1,7b cevap paylaştı. Geç değil hiçbir zaman. Sadece yıpratır.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGeç artık. Bu yaştan sonra ölümü bekle derim ben.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÖğrenmek için hiçbir yaş geç değil
00 YorumlaYok aslında tam zamani
00 Yorumla
+1 yılÖğrenmenin yaşı yoktur
10 Yorumla
+1 yılDegil
10 Yorumla
+1 yılİstersen 50 ol hiç bi şekilde geç değil
00 YorumlaNe münasebet tabi ki değil
00 YorumlaYoooo ne oldu ki
00 YorumlaDegil asla degil
00 YorumlaÖğrenmek icin hic bir zaman gec değildir
00 Yorumla
+1 yılHiç bir yaş geç değildir bence
00 Yorumla
+1 yılAdamlar 60 yaşında tıp okuyor herşey senin elinde
00 YorumlaTEşekkürler hocam
00 Yorumla
+1 yılDeğil
00 Yorumla
+1 yılHayır değil, beyin çalıştıkça gelişir
00 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 307 cevap paylaştı. Değil
00 Yorumla
+1 yılDeğil.
00 Yorumla
+1 yılÖğrenmenin yaşı olmaz
00 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 1b cevap paylaştı. Geç değil.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGeç değil ama büyük emek ister
00 Yorumla
+1 yılöğrenmenin yaşı yok
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yıldeğil tabii ki
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 986 cevap paylaştı.
+1 yılhayır
00 Yorumla - Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılgeç degil.
00 Yorumla
+1 yılDeyil bence
00 Yorumla
+1 yılkesinlikle değil
00 Yorumlabence degil
00 YorumlaBence geç bile.
00 Yorumla
+1 yılhayır değil
00 Yorumla- Devamını Gör (6)
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
"Tolstoy'un Bisikleti" öyküsünü bilir misiniz? Sizi yüreklendirecek bu anekdotu okumanızı öneririm.
Yetişkinlerin dil öğrenme süreci ne yazık ki, çocuklardaki gibi zahmetsiz ilerlemez
Minik bir çocuk gibi hızlı öğrenemezsiniz ama evet sonuçta kesinlikle öğrenebilirsiniz. Bunun en kestirme yolu öğrenmek istediğiniz dilin konuşulduğu sosyo-kültürel ortamda bulunmaktır.
Dilin konuşulduğu ülkeye gidemiyorsanız, dili siz kendinize çağırabilirsiniz
İlk aşama olarak ülke kültürünü öğrenerek, müziğini dinleyerek ve TV dizilerini izleyerek başlayabilirsiniz. YouTube, Mocha, LingQ. com, Lingualia, DuoLingo, Lang 8, Busuu ve benzeri platformlar ücretsiz malzeme dolu.
Aynı filmi gerekirse onlarca kez izleyin. 7. veya 8. izlemeden sonra her defasında ne kadar çok anladığınızı şaşırarak tespit edeceksiniz. Film izlerken notlar alıp sözlükten karşılığını öğrenebilirsiniz. Bazı dilcilere göre kulak dolgunluğu kazanmak, etkin ilerlemek için en önemli adımdır.
Yabancı dil öğrenecek kişi güçlü bir motivasyona sahip olmalıdır
Dil öğrenmeye geç mi kaldım, acaba hangi dili öğrensem, ben öğrenebilir miyim gibi sorular netlik kazandıktan sonra öğrenme yolculuğuna çıkılmalı.
"Dil bilgisi kurallarını öğrenmeden dil öğrenilmez" düşüncesi tamamen doğru değil. Küçükken size kimse sıfat, edat, zarf nedir diye açıklamada bulunmadı ama öğrendiniz.
Motivasyonu yüksek olan, zaman ve emek ayırmaya hazır olan herkes yabancı dil öğrenebilir
Ben size kursa gitmeyin demiyorum, gidin ama önce tanıdığınız, sevdiğiniz bir filmi o dilde 25 kez izleyin. Denemesi bedava.
Hızlandırmak için gerekirse aynı gün içinde 2 kez izleyebilirsiniz. İlk filmden sonra ne demek istediğimi çok net göreceksiniz. Daha sonra ise ikinci ve üçüncü film... Bu size yepyeni bir dünyanın kapılarını açan adım olabilir. Bu konudaki diğer paylaşımlarıma göz atabilirsiniz.