Arkadşlar bn işletme mezunuyum. geçen sene muhasebe departmanında çalştm. fakat sevmedimm. mağazada yönetici sonra müdür vs.. çalışmak istiorum. bunun için napmalıyım. kariyere bakın demeyein hiçbişe yok tecrübeszlere
Cevabın nedir?
Direk yönetici ya da müdür beklentisine girersen hiç bir zaman işin olmaz. Bundan aşağı çalışmam dersen , liyakat sistemine dayanmış bir piyasada kendini fiilen kanıtlamadan tutunamazsın. Kaldı ki tecrübesizim diye kendin söylüyorsun ama , diplomanı da ben okudum diye masaya koyuyorsun. Diploma bir işin özel sorunlarını ya da işletmesini çözmez , konuda spesifikleşeceksin önce...
05 Yorumla
Soran+1 yıliyide üni bitrmiş adamı kasayamı koycaklar. bari yönetici adayı yapsınlar !!!
- +1 yıl
Yönetici , adı üstünde ; işin herşeyini bilen kişidir, her konumda eleman eksilse bile orada çalışarak sistemi sürdürecek kişidir. Sen onu yap sen bunu yap tarzında bir yöneticiliği , ev hanımını getir oturt yetkiyi ver , o da yapar. Önemli olan emredici değil örnek teşkil edici olman. Bunun da yolu , bütün basamaklarda deneyim sahibi olman, gerekirse kasada oturursun gerekirse servis yaparsın ve elemanın zorluklarını ya da işin o bölümündeki riski yaşayarak öğrenir ve yeni elemana da öğretecek ya da onun performansını başka çekemezlerin ağzına bakmadan değerlendirecek güçte olursun.
Soran+1 yılzaten yönetici adayı programına girmek istiorum ben. hemen bn yönetici olucm demiormki. istemek saçma
- +1 yıl
daha doğru düzgün yazı yazamıyorsun bir de gelmişsin bon onovorsoto mozonoyom kosoyo mo vorocoklor diyorsun allah bilir taşradan mezun vasıfsız birisindir.
kariyerden başvuracan. tüm mağazaların yönetici adayı diye aradıkları bazı bölümler var. 6 ay staj eğitim falan görüyorsun. maaş veriyorlar tabi. daha sonra adayların bir kısmını eliyorlar. geri kalanları ise mağaza müdürü oluyor. tekstil sektörü böyle en azından. kariyer. net e '''YÖNETİCİ ADAYI'' diye yaz karşına çıkar bişeyler.
06 Yorumla
Soran+1 yılçok teşekkür ederim. ama mağaza istiorm ben. hastnede bile yönetici var
Soran+1 yılanlamadn beni sanırım. eminim anlamadn :)
Soran+1 yıltşekkr ederm sana saol. d
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
18Cevap
magaza sektorunde cogu fırma kendı ıcınde yetısmıs personellerı daha cok yonetıcı pozısyonuna getırıyor dısarıdan yonetıcı almak cogu fırma ıcın alısıldık bır durum degıldır eger sabrınız ve azmınız varsa satıs danısmanı olarak baslayıp kendınızı ısınıze adar basarı kaydedersenız yonetıcılerınız sızı yukseltecektır bu ısler genelde hep bu yontem ıle yurur.
110 Yorumla
Soran+1 yılçok teşekkür ederim.. ben daha çok bu firmaların yönetici adayı programlarına kartılmak istiorm. ama çıkmıyo karşıma. migros mesela onu istemiştim ama arayan soran yok
Soran+1 yılgiyim ve teknoloji çok iyi ingilizce istiyorrr
Soran+1 yılingilizce bilmesem bile mi bulurum
Soran+1 yılonu zaten biliorm başlangıcı. ama en iyi olmam zor sevmiorm hiç ingilizceyi
Soran+1 yılewt eminim anlamıcaklarına. s
Direk baliklama dalmak zor ilk önce yüzmeyi öğreneceksin
01 Yorumla
Soran+1 yılama bn müdür olmak istemiormki ya yönetici adayı diorm. herşeyn zmanı var
Gizli Üye(36-45)+1 yılŞef isen müdüre ve bölge müdürüne bol bol yalakalık mağazayı personel için çalışılmaz bir hale sok daha sonra kendini müdürün gözünde sütten çıkma ak kaşık yerine koy , müdürn yapması gereken bazı şeyleri müdüre sormadan sen yap ki bölge müdürü bundan hoşnut olsun sonra gelsin terfi...
Not : Roosmann Kentpark Şubesinde Çalışan Hatice adlı bir kancık böyle yaparak Acity AVM'deki şubeye müdür oldu. HAYATTAN ALINTIDIR...010 Yorumla
Soran+1 yılsen ciddmsn :D:DD:D: nasıl baş ettin bunlaa
Cevap sahibi+1 yılYOK CDDİ DEĞİLİM ŞAKA YAPAR HALİM YOqq O jest ve mimikleri hürrem sultan sinsilikleriyle ortalığı karıştırıp milleti ekmeğinden eden bir insan öyle müdür oldu , zaten ona gereken ihtarda geldi yakında kafasına yumruğu yiyince görecek gününü.
Soran+1 yılhala aynı yerdemi çalşıosnz
Cevap sahibi+1 yılHayır ben Türk Traktörde Operatörlerin parça imalat müdürüyüm.
Cevap sahibi+1 yılönceden buraya girmeden önce oradaydım çıktım.
Soran+1 yılo mağazada ne pozisyonunda çalıştın
Cevap sahibi+1 yılSemer vurulmuş iradesi elinden alınması istenen dik başlı eşşek pozisyonun çalıştım 1 hafta bölge müdürüne artistiği yapıp istifamı işe girerken verdiğim evrak hüdasından daha sert verdim çıktım.
Soran+1 yılçok kızmşssn kısmet herşey
Cevap sahibi+1 yılOrada maaşı 1080 TL'den girdiler 300 TL Ticket işte yol parası yok servis yok sadece bol bol Mola öğle arası paydos izni v. s.
Soran+1 yılgünde kaç saat çalştn
Gir bir LC WAİKİKİ mağazasına görüş bir yöneticiyle. Önün açık olur ;) Dışarıdan müdürlük sınavı da var.
015 Yorumla
Soran+1 yılo firma ingilizceye takmış sanki. çok iyi ing istiyor diye biliorm
Soran+1 yılhangi pozisyondasnz orda
Soran+1 yılmülakatta ingilizceyi nasıl ölçtüler merak ediorm.
Soran+1 yılreyon yöneticisi pozisyonuyla başladnz orda
Soran+1 yılüniversite diploman var mı peki. öyle bir pozisyon hiç duymadım bn ya. satış danışmanıyla reyo yönetcisi arasnda ne fark var
Soran+1 yıltm satış danısşmanıyla farkı ne ama
Soran+1 yıltm saol. üni mezunu olunca ne yapabilirler peki seni. hangi pozisyona alırlar
Soran+1 yılonlar braz zor:)
+1 yıltezgahtarlıktan başlamalı ve kesinlikle 2 veya 4 yıllık okul bitirmelisin aöf ya da başkası önemli değil işletme maliye falan
05 Yorumla
Soran+1 yılyönetici adayı programlarına katılmak istiyorum aslında. s
- +1 yıl
mezuniyet şartı vardır ve bu işler alttan başlama gerektiri
aynı mevkide aynı mağazada 1 yıllık çalışan yerine bile hiç çalışmamış biri tercih edilmez
nokta bitti
Soran+1 yılmezunum zaten. ben kasiyerlikten başlasamda senin ingilizcen yok deyip almayabilirler ondan korkuyorum
- +1 yıl
tommy de çalşacaksan şart ama yerli firmalarda çalışırsan şart değil
ama iş tecrübeye dayanır
seni de kasiyer yapmazlar ama yine de yönetici olmak her kesimi anlamaktır
azar azar her kademede çalış derim
Soran+1 yılteşekkür ederim saoll
Yaklaşık 12 senedir bir firmada çalışıyorum istikrar ve başarı oldukta sonra belirli yerlere gelirsin. Şu anda müdür yardımcısıyım inş daha iyi yerlere :)
03 Yorumla
Soran+1 yılnerde magazadamı yardmcsın
Bir yerde yükselmek istiyorsan önce o işi çok iyi öğrenmelisin, yani temelden çırak olarak başlamalısın
05 Yorumla
Soran+1 yıltişört katlamayı bilirim sorun yok
Soran+1 yılsadece elaman oyalama stratejisi bu eminim. atla deve değil ya.
Soran+1 yılne şınavı yahu :D
Bime basla arkadasim kasiyerdi 2 yilda yonetici oldu :-D azimle mermeri deldi helal olsun :-D
014 Yorumla
Soran+1 yılyokk kalsn. d
Soran+1 yılmuhasebeyemi dönsem tekrar acaba kararszm çok. ama o mesleğide sevmiorm
- +1 yıl
Aslinda muhasebede ii bizim bir akraba muhasebeci 3 arkadas ortak biyer actilar 10 a yakin elemanlari var para resmen akiyo :-D adam gitmiyo bile ofise parasaymaktan firsat bulamiyo sanirim imkanin varsa ve hangi meslekte bol para varsa ona yonel rahatlik felan bos is önce para sonra zaten alisiyo insan
Soran+1 yılo adam mali müşavir oldğu için o kadar kazanıo. ben daha olmadmki. şimdiben gitsem o ofise bna 1000 tl maaş vrirler. fzla para vermiolar
Soran+1 yılaynen öyle. s keşke okuycgma para biriktirp ticaret yapsaydm :D
Soran+1 yılİstanbul :) bncde dgru yapıolarmş keşke banada su sattrsalradı :)
Soran+1 yılyok ben mantı yapamam ya :D
Soran+1 yılyemek yapmam ben :D evlennce yapıcm şimdi boşa zaman kaybı :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılçok fazla çalışıyorlar. 6 gün 12 saat. herkes kaldıramaz.
02 Yorumla
Soran+1 yıl12 saat çokmş
Cevap sahibi+1 yılHaftada 72 saat. 1 gün izin.
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılSatış elemanlığından başlaman gerek, becerine göre yükselirsin.
00 Yorumla Kızlar Bir Adım Öne konusunda 2,9b cevap paylaştı. Alttan başla ve yüksel derim. Tepeden inme olmaz.
06 Yorumla
Soran+1 yılben müdür olucam demiormmmmmmmm. yönetici adayı programlarına katılmak istiyorummmmmm
Soran+1 yılnerde :D
Soran+1 yılonu bnde yapabilirm.
+1 yılAKP li ol bütün kapılar açılır
10 YorumlaGenellikle çekirdekten yetişir onlar...
11 Yorumlamağaza açmayı dene...
022 Yorumla
Soran+1 yılaslında haklısn biraz sermayem var. d
Soran+1 yılhaha çok kötüüsn :) ne olabilirki para bnden çkıo ztn :)
Soran+1 yıle belgelerden anlamıckmı
Soran+1 yılsen çok çakalsn ama kimleri dolandrdın söle bana ! :)
Soran+1 yılhahahaahhahaah yaa sen cddimsn. d. d:D nasıl yaptn bnuu :D
Soran+1 yıle baban demedmi oğlum bu nerden çıktı die. d
Soran+1 yılyazık adama :D:D:D okuma yazması yok mu yaa. d
Soran+1 yılsen kesin tapudaki adamıda ayarlamşsndr. d
Soran+1 yılsenin gbi evlat düşman başınaa :D:D:D
Soran+1 yılneyi :))
Soran+1 yıl:DD
Bolge muduruyle yakinlas:))
011 Yorumla
Soran+1 yılhaha bölge müdürnü nerden bulcm şimcik. d
Soran+1 yılhahaha imknszzz :)
Soran+1 yılya öyle bir isteğim yok. işi bilmeden müdür olamamkii. sadece yönetici adayı flan
Soran+1 yılbunun kursu varmıdır hiç görmedim.
Soran+1 yılingilizce sıfır. bilgisayar tam. ama ing öğrenmek istemiorm aslaaaaaaaaaa
Soran+1 yılyani kandr işvereni diosn. az bişe my name is seviseyndeym ben :)
O işler olacam diyipte olunmaz
00 YorumlaMağaza açabilirsin :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖnünde geçmen gereken birkaç yatak var. : )
02 Yorumla
Soran+1 yıl3kuruş maaş içinmi yapıcm haha çok komik
Cevap sahibi+1 yılBilmem orasını. :D
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası