7 yaşından beri mutfağa ilgim var, yemek yapmayı o kadar çok seviyorum ki anlatamam. Ama çevremdeki herkes bu meslek çok ağır yapamazsın yorulursun hemen bırakırsın çok ezerler gibi şeyler söylediler. Sizce haklılar mı?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Hiçbir şey emeksiz olmuyor ki yorulursun elbette ama mutlu olursun ezilme her meslekte var belirli bir zaman geçene kadar bende çok istedim yani gastronomi istedim ama gelmedi Aşçılığada ailem göndermedi ama pişman oldum yazmadığım için iyi düşün iyi araştır ne istediğinden emin ol. Ve unutma her mesleğin bir zorluğu var istedikten sonra onu kolaylaştırmak senin elinde
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Soyle soyleyeyim direk babam bir Restaurant in bas sefi sabah 05:30 da 45 kmlik yol gidip kahvaltiyi organize edip kahvalti verilirken ogle yemegi hazirlanir ogle yemegi verilirken aksam yemegi hazirlanir derken eve girmesi 12 net ve ascilik tamamen matematiktir. Surekli yaninda bir hesap makinasi kullanirsin her tarafi unla kapli artik o un hesap makinasinin uzerinde kaliplasmis firina vermeye hazir 1.35 boyunda 5 kgluk kepceyle yemegi karistirir emek harcarsin ama en sonunda bunun tuzu eksik diyip 1.35lik kepceyi anal yoldan musteriye sokmak durumunda kalirsin sana tavsiyem asci olacaksan cafe veya buyuk otel vs yerlerde ascilik degilde hani sunla marine edilmis sarapta yatirilmis tarzinda 1 tabaga 300 tl veren Restaurantlarda calisman kaliteli yemek kaliteli ascilik cikar ama oralara gelebilmen icinde o hesap makinasiyla icli disli olman gerekebilir :)
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
8Cevap
ben aşçılık yapıyorum ve çok keyifli aşçılık popüler meslek haline gelmiş
20 Yorumla
+1 yılgüzel meslek dinleme kimseyi. kazancıda gayet iyi...
10 Yorumla
+1 yılYorulursun da. Doktor olunca da yorulacaksın. Ev hanımı olsanda yorulursun. Aşçılık değilde gastronomi okuyabilirsen daha iyi olabilir. Sonuçta yemek yapmayı seviyorsun.
01 Yorumla- +1 yıl
Ayrıca ezerler mantığı da saçma. Doktorlarda çok eziliyor öğrenci iken. Öğretmenlerde eziliyor. Lisede ilk yılın olduğunu düşün. Bizim bir hoca kavgayı ayırırken yumruk yeyip bayılmıştı. İnşaatçı olsan yine ezilirsin.
Mantıklı hatta bizim okulda var meslek bölümünde bende merak saldım bir ara ama geçmedim mesleğe
00 Yorumla
+1 yılYa cok ezmezler de mutfaga kapanıyosun biraz asosyal bir iş
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılKardeş yorucu olmayan meslek yok. Yoruculuk oranına göre meslek seçmeyi bırakın.
00 Yorumla Sana tavsiyem avrupada üniversite oku aylık net 10.000euro maaş alırsın
10 YorumlaMantikli
10 Yorumlamantıklı tabii fena para var
10 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım