Önce teşhisim psikozdu, daha sonra bipolar oldu. Her bipolar olan psikoz olmuyor. Örneğin psikoz bazı bipolarlarda görülür. Bendeki psikoz durumu ağır bununla birlikte.
@selman_kingof psikoz hastalıkları grubunda bipolar ve şizofreni vardır borderline tam da sınırda oldu için sınırda kişilik bozukluğu adını almıştır birde nevroz hastalıkları vardır b da panik atak sosyal fobi narsist kişilik v. Bozukluklar dir saglikciyim bu arada 😊
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
43Cevap
okunur
Okunur
Okunur
Evet okunur
Oku oku
Kimseyi umurasama okumak istemiyorsan oku
Okumak istiyorsan oku olucaktı sanırım 😅
Okumak istiyorsan oku evet. Yanlis yazim için özür dilerim
Okunur
Okumanın yaşı yoktur... elbette okunur
evet
Oku gitsin içinde kalmasın
Elbette okunur😊😊
Okumanın yaşı yok
Okumanın yaşı yok
Yapabilirsin
Okunur
hastalığın nedir?
Bipolar bozukluk ve psikoz.
bipolar zaten bir psikoz çeşidini hastalıktır ek olarak başka bir psikoz un mu var
Önce teşhisim psikozdu, daha sonra bipolar oldu. Her bipolar olan psikoz olmuyor. Örneğin psikoz bazı bipolarlarda görülür. Bendeki psikoz durumu ağır bununla birlikte.
Ben bipolarım ama psikoz yok bende
@selman_kingof psikoz hastalıkları grubunda bipolar ve şizofreni vardır borderline tam da sınırda oldu için sınırda kişilik bozukluğu adını almıştır birde nevroz hastalıkları vardır b da panik atak sosyal fobi narsist kişilik v. Bozukluklar dir saglikciyim bu arada 😊
En büyük kozunu oynadın o da sağlıkçı olmak ise ben de bipolarım psikozum ile senden intikam alabilirim😄😄😄
@selman_kingof nw alaka intikam olarka mi bakıyorsun sağlıkçı olmama merak etme sağlıkçılar dan zarar gelmez düşman sanmana gerek yok
Sağlıkçılar yüzünden saçımız döküldü ve göte göbeğe karıştık sen bipolar hastasına Epilepsi ilacı verdin mi hiç?
Ben şakasına söyledim onu ciddiyete alma herşeyi
Koz ile psikoz kafiye olsun diye dedim
@selman_kingof kepra ilacı epilepsi hastalarına veriyorduj
Benim ilaç Depakin idi
okunur elbette
Tabiki okunur
Okunur
Okumanın yaşı olmaz
Olur neden olmasın
Neden okunmasın
okunur