Kardeşim özel eğitim öğretmeni. 5 bin lirayı geçiyor maaşları ek derslerle. Çalışma saatleri az bu avantaj ama her gün saçını koparan sana yumruk atan tüküren çocuklarla uğraşıyorsun hatta bazen öğrencilerin senden yaşça büyük bile olabiliyor. Gerçekten yorucu ve yıpratıcı de bir iş ama kendine ayıracak bolca zamanın kalıyor.
17 Yorumla- +1 yıl
Normal ogretmen maasi aliyorlar + ek ders ucretleri %25 fazla diger ogretmenlerden arkadasin dedigi gibi 5000 tl geciyormus. Ayrica normal okullardaki gibi calisma saatleri erken cikma durumu yok.
- +1 yıl
@Hayatfaniölümanixx Anladım peki en az kaç puanla aliyor YKS de
- +1 yıl
Alttada dedigim gibi 16200 siralamayla kapatti
- +1 yıl
@Hayatfaniölümanixx pardon görememişim ya
- +1 yıl
@Hayatfaniölümanixx eğer bir özel öğretim okulu ise sabah 9 öğleden sonra 2 arası çalışıyorlar. Normal okuldaki gibi bir çalışma saatleri yok daha az normalden
- +1 yıl
Yani bilemicem o kadar bana normal saat calisiyor denmisti isin icindekiler daha iyi bilir tabiki.
En İyi Cevaplar
Özel Eğitim Öğretmenliği Maaşları ve Ek Ücretleri Nelerdir?
Özel eğitim öğretmenliği maaşları 657 sayılı devlet memurları kanununa göre hesaplanarak belirlenmektedir. Kişiden kişiye göre maaşlar kişinin kıdem ve bilgi derecesine göre farklılık arz edebilmektedir. 2022 yılında saatlik olarak 28,01 TL ücreti vardır.
Devlette Özel Eğitim Öğretmenliği Maaşları ve Ek Ücretleri Nelerdir?
Kamuya ilk kez atananlara aylık özel eğitim öğretmeni maaşları 6,724 Türk lirasıdır. Ancak evli olunması, çocukların mevcudiyeti ve ek derslere göre değişkenlik göstermektedir. İlkokul ve diğer kademelerde 80 saat ek ders 3200 TL -- 12.800 TL maaşla birlikte, ortaokul kademesinde 100 saat ek ders yazılıyor ortalama 3800-3900 TL - 13.400-13.500 TL maaş alabilirsiniz.
Bunun yanında kadrolu ek ders ücreti daha fazladır. Kadrolu özel eğitim öğretmeni de gündüz ek ders ücretini 25 arttırımlı alır.
Özelde Özel Eğitim Öğretmenliği Maaşları ve Ek Ücretleri Ne Kadardır?
Ücretli özel eğitim öğretmeni, kadrolu veya sözleşmeli öğretmenlerden farklı statülerdedir. Ücretli öğretmenler, verdikleri ders sayısına göre ücretlendirilir. Ücretli özel eğitim öğretmen maaşı, girilen özel ders saati ile ek ders ücretinin çarpılmasıyla bulunur.
Özel Eğitim Öğretmenliği İş İmkanları Nelerdir?
Özel Eğitim Öğretmenliği iş fırsatları açısından şanslı bir bölümdür. Özel eğitim öğretmeni olarak ; Özel Eğitim Merkezlerinde, Okullarda, Hastanelerde çalışabilecekleri gibi ayrıca özel danışmanlık verebilirler.
00 Yorumla
+1 yılmaas olarak diger ogrtmenlerle ayni ek ders yuzde 25 zamli devlette durum bu ama. ozeldd kendini gelistiren ler oz ders falan verenler 10 bin rahat kazaniyo
110 Yorumla- +1 yıl
evet ozel egitjm öğrtmeniyim aslinda cok daha fazla kazananlar var 15 bini kazanan var ama. bu herkes kazanir anlamina gelmez kendini cok iyi yetistirip cevre edinip düzenini kuran kkazaniyo bu paralari
- +1 yıl
tabi sorabilirisniz atama da diger bolumlere gore rahat
- +1 yıl
onemli dil kafana takilan bise olursa sorarsin iyi gecelee
- +1 yıl
bana da yardımcı olur musunuz 12. sınıfım eşit ağırlık bölümündeyim ama sözelden hazırlanacam gastronomi ve özel eğitim öğretmenliği arasında kaldım 🤷🏻♀️
- +1 yıl
@nesedonmez özel eğitim seç
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
+1 yılben de bu yil baslicam bu bolume ilk kez meslektasimi buldum
111 Yorumla- +1 yıl
Bu yil en son alan okul 16200 ile kapatti ben 14000 siralama yaptim
- +1 yıl
Yani cok zor degil aslinda kazanmak ben sadexe 9 matematik yapmustim sozel derslerin iyi olacak
- +1 yıl
Ben 9 mat yaptim sen sozelleri iyi tut gerisi gelir
- +1 yıl
Kastettigim devlet okulu. Ozelleri bilmiyorum. kac net yapiyo aslinda benim sanirim 56 net falan vardi yanlis olmasin ama. Derslerin standart sapmasida onemli. yani net sayisi mesela 50 olur ama daha iyo bir siralamada gelebilir daha kotu bir siralamada tamamen o derslerin standart sapmasiyla alakali
- +1 yıl
Tabiki sorabilirsin
Erkeklerden En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer