Dgsyle lisans tamamlamayı düşünüyorum sizce fizyoterapii bölümümü diyetisyenlik mi? Hangisinin önü daha açık?
Cevabın nedir?
+1 yılÖncelikle işin sadece parasal boyutuna bakarsan ftr, ama fizyoterapistler fizik tedavi uzmanlarına bağlı olarak çalışıyorlar. Diyetisyenler ise alanlarında bağımsız calışıyorlar ve direk başhekimliğe bağlı oluyorlar. 2 yıl calıştıktan sonra da tecrübeli oldukları için özellerde iyi para alabiliyorlar. Sormak istediğim birşey varsa diyetisyenim sorabilirsin :)
011 Yorumla- +1 yıl
O bütün sayısal bölümlerde var bildiğim kadarıyla temel matematik diye geçiyordu bizde
- +1 yıl
Bu ülkede bunu söylemek cok zor, ben girdiğim sene diyetisyen olarak atanmak için kpssye girmek yetiyordu. 4 yıl sonra 80 e cıktı puanlar, o yüzden yanlış yönlendirmek istemem seni
- +1 yıl
Eğer kendini geliştirip yüksek lisans yaparsan kimse kesemez önünü :) Çünkü 2 yılda uzm. dyt oluyorsun ;-)
- +1 yıl
Ne demek :)
- +1 yıl
Gerçekten önü açık mi bende ikisi arasında kaldım ama diyetisyenlige issiz kalırım diye korkuyorum
- +1 yıl
Nasıl kilo alabilirim
- +1 yıl
Abi diyetisyen olmak istiyorum lise son sınıfım mezun olur olmaz iş bulunabiliyor mu? Birde alinabilecek en kötü ve en iyi ücret nedir? Bu mesleği çok istiyorum ama ailem ikna olmuyor parasal kaygıları var :(
fizyoterapi öp başının üzerine koy. diyetisyen şu sıralar rağbet görüyor ondan dolayı iş sıkıntısı olabilir ileride.
02 Yorumla
Ben de fizyoterapi istiyorum canim hayirlisi olsun yapabilmek önemli olan. Yoksa sağlık bölümlerinden hangisini okursan oku işsiz kalmazsin 2 yilliklarda bile bu böyle :)
16 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
7Cevap
hemşom balıkesirde kalma gibi planın varsa kesinlikle fizyoterapi ;)
010 YorumlaFizik tedavşden mezun olduğun gibi işe başlarsın. Çalıştığın yere göre engelli çocukları flan yürütmeye çalışırsın mutlu lursun
00 YorumlaSenin hangisini istediğin önemli. Ama diyetisyenlik derim. Günümüzün sorunu obezite.
014 YorumlaOrtalık obez kaynıyor. Bence diyetisyen ol :D
02 Yorumlafizyo terapi kanks hiç düşünmeden git :D
02 Yorumladiyetisyenlik. cagin hastaligi obezite sonucta
00 YorumlaFizyoterapistler iyi para kazanıyor...
07 Yorumla- +1 yıl
Abis ben 12. Sınıfım tercih yapmam lazım hangisinde mezun olur olmaz iş bulma imkanı daha yüksek sizce?
fizyoterapi
00 Yorumla
+1 yılFizyoterapi
10 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem