Arkadaşlar neden kabin memuru olmak istiyorsun sorusuna mantıklı ne cevaplar verilebilir
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Yaklaşık 8 yıldır kabin memuru olarak çalışmaktayım ve yeni açmış olduğum YouTube kanalımda deneyimlerimi paylaşmaktayım.
Bu işe girmeyi düşünen, sivil havacılık ve kabin hizmetleri bölümü okuyan ya da okumayı düşünen ve kabin memurluğu mesleği hakkında bilgi sahibi olmak isteyen arkadaşlar olur diye
Youtube Kanalıma Videolar yüklemeye başladım.
Tecrübelerimi paylaşarak sizlere faydalı olacağımı düşünüyorum. Sizler de bu konuda bana destek olup kanalıma Abone olabilir ve bu meslek hakkında bilgi edinmek isteyen arkadaşlarınıza
YouTube kanalımı tavsiye edebilirsiniz.
www. youtube. com/channel/UCZSWXxBTaZLB77baqAA1m5A/00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
8Cevap
+1 yıl
Direk bunu de
11 Yorumla
Soran+1 yılHhahahahhaah tamamm
Gizli Üye(30-35)+1 yıluçakları seviyorum, temiz iş, refah seviyesi iyi vs vs
15 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılbu arada ben itü mimarlıktan yeni mezun oldum ve işim hazır değil ne olacak belli değil. arkadaşım 2 yıllık paralı sivil havacılıktan hostes (tamam aynı şey değil ama benzer) oldu 15k tl maaş alıyor. sınav sıralaması da benimkinin 1 milyon altındaydı. bu devirde artık öyle iyi tutulan meslekler değil yan dallar iş yapıyor iş bulursun
Soran+1 yılEvet şu sıra böyle meslekler daha revaçta polislikte öyle ama sorumluluk daha çok istiyor bu tür meslekler, Bu arada arkadaşınızın 15.000 tl aldığına emin misiniz ilk defa sizden duyuyorum böyle bir miktar 😀
Soran+1 yılHangi firmada çalışıyor arkadaşınız
Cevap sahibi+1 yılEmirates. Dolar kuru üzerinden veriyorlar bu yüzden yüksek oluyor tlye çevirince, THY 8bin tlden başladığını söylemişti o da hiç az değil
Soran+1 yılKabin memurluğu okuduğundan memnun mu peki çoğu kişi gereksiz olduğunu savunuyor da
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 498 cevap paylaştı.
+1 yılInsan ilişkilerim iyi o yüzden bu mesleği yapabileceğimi düşünüyorum diyebilirsin.
04 Yorumla
Soran+1 yılBenim de aklıma geldi ama insan ilişkileriyle alakalı olan başka bir mesleğe gidebilirsin derler diye tedirgin oldum
- +1 yıl
Dünya vatandaşı olduğumu düşünüyorum ingilizcem iyi bu yüzden severek işimi yapacağım da diyebilirsin.
Soran+1 yılBencede bu daha mantıklı geldi üzerine biraz daha ekleyip diyebilirim, teşekkürler
- +1 yıl
Rica ederim.
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 2,1b cevap paylaştı. Kızım Emirates Havayollarında kabin memuru. Maaşı iyi diyebilirsin
08 Yorumla
Soran+1 yılOnu dersem olumlu karşılayacaklarını hiç sanmıyorum
Soran+1 yılÇok klişe gibi değil mi
Soran+1 yılEvet onu düşünüyorum emirates nasıl bilginiz var mı?
Soran+1 yılEvet en az 2 sene alım yok diyorlar
+1 yılNeden istediğini söyle ya da kafama esti de kasma o kadar kimseye bişey açıklamak zorunda değilsin
00 YorumlaÇünkü aklım bir karış havada dersin en güzel cevap bu
07 Yorumla
Soran+1 yılSaçmalamasak
Soran+1 yılKimden aldınız?
Soran+1 yılKimde aldınız bilmiyorum ama bakınca size de saçma gelmiyor mu bana geldi şahsen
Soran+1 yılNormal bir soru soruyorum sanane diyorsunuz sorunun kimde olduğu açıkta, neyse teşekkürler
İstikbali göklerde arayanlardanım de
10 Yorumla
+1 yılUçmayı seviyorum diyebilirsin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKabin memuru dediğin ingilizce bilen garson
039 Yorumla
Soran+1 yılEee yani öyle zaten farklı birşey mi dedim 😀
Cevap sahibi+1 yılKızların bu kadar ayılıp bayılmasına anlam veremiyorum. Uçakta kibirli insanlar tarafından azarlanan itilip kakılan kişiler. Kenapçıdaki garson bile daha çok saygı görüyor yemin ederim
Soran+1 yılBence genelleme yapma denk gelir onlar her zaman değil her işte böyle zaten hostesliğe seçilen kişilerin sabrı ölçülüyor bunlara dayanabilecek insanları seçiyorlar her önüne geleni değil tabi torpilsizse
Cevap sahibi+1 yılBen çok sık uçağa biniyorum bu yüzden çok görüyorum. Zengin kokonalar nasıl eziyorlar o kızları. Çay istiyor "bu sıcak değil bunu değiştir diye geri gönderiyor, tekrar gelen çaya da sıcak değil ben şu kadar para verdim bu çaya bu ne biçim çay ne biçim iş yapıyorsun al götür bee öfff "diyor. Bunun gibi çok çok örnekler var. O kızlar sadece garson orda hizmet ediyor.
Ama genç kızlar bu işe başvururken sanki pilotluğa seçilecek gibi heyecan yapıyor. Ben hostes olmak istemezdim. Daha rahat saygın bir iş olsun kafam rahat olsun isterdim
Soran+1 yılO pilotluğa geçecekmiş gibi heyecanlanan kesim açıkcası özenti kesimler ve çoğunun torpille o mesleğe geçtiği bariz, hatta yine o pilot olacak gibi heyacanlanan özenti torpille geçen bir tip arkadaşım görevdeyken yolcuya hakaret ettiğini duydum ve bu hosteslikte asla olmaması gereken bir davranış fakat zaten çoğu hostes o bahsettiğiniz zengin kokonalarla uğraşmayı göze alıyor göze almazsa zaten bu işi yapamazlar bir süreden sonra saygısızlık yapmamaları gerekiyor hiç bir şekilde, bu mesleği gerçekten yapmak isteyen insan yapabilir diye düşünüyorum bu yüzden her şey göze alınmalı ki, zaten mülakatlarda bunu ölçüyorlar az çok torpilliler hariç, bu mesleği gerçekten mi istediğini, zor yolculara karşı tutumlarının nasıl olabileceğini, sabırlı olup olmadıklarını anlamaya çalışıyorlar yani anlayacağınız bu mesleği gerçekten sevip yapan hostesler o zengin kokananalar dediğiniz tipler yüzünden meslekten soğuyacağını sanmam, ki bende bu mesleği çok istediğim için göze alabileceğimi düşünüyorum herkese uygun meslek vardır siz bu mesleğe göre değilsiniz demek ki bu yüzden olmak istemessiniz 😀
Cevap sahibi+1 yılÜç günlük dünyada başka mesleklerden de alabileceğim bir parayı almak için öyle ezilmek istemezdim, değmez yani. O maaş insana keyif vermez.
Bu arada senin dediklerini okudum hiç öyle değiller, çoğu da suratsız 😂 kek mi sandviç mi derken suratıma atacak gibi soruyor 😂 açım yaa bana iki tane sandviç ver nolacak? 😂 Vermiyo! Neymiş sayılıymış, birsürü artıyor. Bu arada erkek hostesler daha iyi onlar başkasına verdi gördüm, bu karı bana vermedi 😂
Soran+1 yılHhahaha onu bilemeyeceğim sayıyı falan ama seven yapar yani sevene eziyet gibi gelmez
- +1 yıl
Bu kadar basite almanız tuhaf, sizin mantığınızla birçok iş de oldukça basit kaçıyor. Şirketler ikram vermek zorunda değil, çok kez uçağa biniyorum demişsiniz de bunu bilmiyorsunuz anlaşılan. İkram verilmesinin sebebi şirketlerin yolcuları evlerine gelen misafir gibi görüp konfor sağlamak istemesidir. Kabin memuru görev tanımında yolcu ve uçuş güvenliği, emniyeti, konforu esastır çay veya kahve ikram etmek değil. İnsanlarla uğraşmak her meslekte zor, en basitinden polislere bile aşağılık davranan karakter yoksunu kişiler var onlarda mı yapmasın ezilmemek için? Şu söylediğinizle o çay veya kahve için triplere giren görgüsüzlerden hiçbir farkınız yok kusura bakmayın, çok uçunca herşeyi bilmiş olmuyorsunuz.
- +1 yıl
Bu arada soruyu soran kişi, garson olarak görüyorsan en iyisi hiç girme bile işe. Daha yapacağı işi ciddiye almayan birisi verimli olamaz.
Cevap sahibi+1 yıl@sierranovember kusura bakma canım bunlar gerçekler. Ben belki 200 kez uçmuşumdur ve birçok çeşit firmayla uçtum. İkram vereni de var vermeyeni de ama hostesin başka ne görevi var pardon? Çıkıp bir kemer bağlama anlatımı yapıyor o da banttan, kendi sadece gösteriyor. Kimse de dinlemiyor zaten devamlı gördükleri için. Bu mudur benim güvenliğimi sağlamak dediğin? Gören de kaza oldu hayatımı kurtardı sanacak? 😂 Bu kadar abartmayın mesleklerinizi. Göklere çıkarmadan biraz objektif bakın. Basbayağı garsonluk yapıyorlar. Onun dışında ne işleri var? Gidip pilotluk mu yapıyorlar? Uçağı mı tamir ediyorlar? Gerçekçi olun. Hostesler gerçekten çok eziliyor, kimisinin de havasından geçilmiyor, kadın hakimde olmayan hava hosteste var çok ilginç😄
Ben aşağılamıyorum hiçbir mesleği aşağılamam temizlikçilere bile çok saygı gösteririm ancak toplumda herkes düzgün karakterli değil ve onlara nasıl davranıldığını bilmek söylemek de benim ayıbım olmuyor. Polisleri örnek vermişsin ben polis de olmazdım çünkü psikolojileri bozuluyor cinnet geçirenlerin çoğu polis, mesleki deformasyon, haa polis oldu diye havalanan ukala davrananlar da var onlar da yeri gelince ağzının payını alıyor. Ukala davranıp sonra mecburen özür diletildi diye gurur yapıp istifa edenler de gördüm.
Zor meslekler vardır, gardiyanların çoğu aklını kaçırır intihar eder, polislerin çoğu cinnet geçirir aileden akrabalardan birilerini vurur psikolojisi bozulur, hemşireler de çok kötü muamele görür hem hastalar azarlıyor hem doktorlar.
Ama bir öğretmen çok rahattır özgüvenleri çok yüksektir, bir doktor, bir mühendis, bir memur, bir aşçı, mesela sen bilmezsin ama evlerdeki hizmetçiler bakıcılar el üstünde tutulur çok da para alır.
Önemli olan hergün gittiğin işinde nasıl bir muamele gördüğündür. Üç günlük dünyada kimsenin ağız kokusu çekilmemeli- +1 yıl
Belli oluyor aşağılamadığın ve bildiğin. Bildiğini sandığın şeyler hakkında gram fikrin yok. Sen kalp krizi geçirsen sana müdahale edecek kişi hostes, boğazına bir şey kaçsa seni hayata döndürecek kişi hostes, kaza anında güvenli şekilde karaya inmeni sağlayacak kişi hostes, uçakta saldırıya uğrasan saldırganı etkisiz hale getirecek kişi hostes, uçakta doğum yapıyor olsan çocuğunu sağlıkla kucağına verecek kişi hostes, uçakta yangın çıksa onu söndürecek olan hostes. Koskoca firmalar bir halt bilmiyor en zeki sensin herhalde. İnsanlar kabin görevlilerini uçak içinde polis, hemşire, doktor, itfaiyeci olacak şekilde yetiştiriyor. Yolcu koltuğunda oturup bir yere gidip gelmekle, sadece karşıdan bakmakla bir şeyler bilinmiş olmuyor tavsiyem bilmediğin konular hakkında ahkâm kesme. Kimsenin de aşağılandığı yok, denemek istiyorsan en yakın uçuşunda bir kabin görevlisine haybeye hakaret et bakalım kendini uçak dışında buluyor musun bulmuyor musun. Senin gibi kaç kişi ben çok uçuyorum triplerinde haberin var mı, sizin gibilere gülüyoruz biz galleyde sadece.
- +1 yıl
Ha bir şeyi daha unutmuşum, pilotlardan biri etkisiz kalırsa o uçağı diğer pilotla beraber idare etme kabiliyetimiz de var.
- +1 yıl
Bir de zora gelemeyen bir yapıdasın anlaşılan, hangi işte çalışanın keyif yaptığını ve patronunun seni pohpohlayacağını zannediyorsun bilmiyorum da dünyaya dönersin umarım bir gün. Bildiğini iddia ettiğin kabin memurluğunda yukarıda saydığım her türlü multi görevle beraber uçakların teknik donanımları da öğretilir olası bir arıza durumda müdahale edilebilmesi için. Hiçbir firmanın eğitim dersinde nasıl çay veya kahve ikram edilir diye bir ders yok ve hiçbirimiz de kimseden kendimizi üstün görmüyoruz. Mesleklerimizi savunuyor olmamız kendimizi üstün gördüğümüz anlamına gelmez, senin bu konuyla ilgili yaran varsa o ayrı tabi şayet başka türlü bu kadar küçümsemenin bir açıklaması yok. Objektif olabilmek için konuyla ilgili bilgi sahibi olmak da gerekir haberin olsun.
Cevap sahibi+1 yıl@sierranovember sana gülüyorum, basit ilk yardım eğitimini sadece sen mi alıyorsun veya bu ilk yardım eğitimi çok üst düzey bir fark mı yaratıyor sana? Basit İlk yardım eğitimiyle doktor mu oluyorsun? Ben şimdiye kadar uçakta rahatsızlanan hiç kimsenin hayatını hostesin kurtardığını görmedim duymadım, yine uçakta doktor varsa o kurtarıyor. Yoksa ölen ölene veya uçak acil iniş yapıyor. Süpermen değilsin ayakların yere değsin 😂 aldığın basit eğitimleri bile nasıl mühim bişey gibi anlatıyorsun okurken güldüm. Demek uçak saldırıya uğrarsa korsanları siz hostesler etkisiz hale getiriyor haa? Biz bunu niye hiç görüp duyamadık? Haberlerde niye yolcuların etkisiz hale getirdiği yazıyor? 😄
Ayrıca dediğim gibi ben azarlanan hakarete uğrayan çok hostes gördüm. Kimse de o kişiyi uçaktan atmadı. Öyle bir lüksünüz yok. Uçaktan atmak için çok daha ciddi şeyler gerekli canım. Seni işinden eder o seni azarlayanlar aman dikkat 😂
- +1 yıl
Bence senin aşağılık kompleksin falan var. Ben sana meslekleri küçümsememekten bahsediyorum, sen bana kendini havada mı görüyorsun diyorsun. Üzüldüm adına her kim veya ne tarafından böyle hissettirildiysen. Cahille sohbet zor gerçekten, çok merak ediyorsan geçmişteki uçak kazalarını aç bak. Üç kuruşa bilet alıp uçunca her şeyi bildiğini zannetmek cehaletin hangi seviyesi acaba. Sürekli kaza, uçak kaçırma veya hastalık durumları yaşansaydı insanlar uçak firmalarına güvenirler miydi sanıyorsun, cahilliğin buradan bile belli. Evinin kapısından çıkınca kafana saksı düşüp ölmeyeceğinin bile garantisi yokken sen şu olayları hiç yaşanmamış varsayıyorsun ya komik. Zaten şaşmamak lazım Türk toplumu kendisi manavken profesöre bile sen hiçbir şey bilmiyorsun diyen bir toplumken senin gelip bana iş öğretmeye çalışman sürpriz olmadı. Muhtemelen kabin memuru falan olmak istedin ve olamadın, o sebeple insanları ezmeyi görev edinmişsin kendine. Kendinle barış ki insanları güldürme kendine. Kahkaha emojisi atınca beni rencide etmiş olmuyorsun, yazdıklarını okurken gülüyorum haberin olsun laf soktuğunu falan sanma hani. Neyse ben şimdi Ulaştırma Bakanlığı ve Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü'ne söyledim sana üstün bilgi birikiminden dolayı plaket verecekler, bizim nasıl aklımıza gelmedi garson oldukları boşuna çalıştırmışız bunca sene diye kovacaklarmış bizi için rahat olsun hahahaha bravo sivri zeka.
- +1 yıl
Haberlerin her şeyi verdiğine inanmış bir de çok yaşa yahu hahahaha araştırma becerisi olmayıp körü körüne televizyondan aldığı bilgiyle yaşayınca böyle yorumlar şaşırtmıyor.
Cevap sahibi+1 yıl@sierranovember kendi ezikliğini başkasına yansıtmaya çalışma canım 😄 gerçekleri inkar eden, görmek istemeyenler, kendini kandıranlar asıl eziklerdir bunu herkes bilir.
Bir de benim hostes olmak isteyip olamadığımı düşünmüşsün 🤣 ben avukatım canım. O küçücük dünyandan geniş vizyon beklemiyordum ama bu kadarı da baya absürt oldu 🤣🤣🤣
Senin gibiler mutlaka soruşturma geçirir hiç kaçarı yok. Sıkıntın var senin- +1 yıl
Sıkıntısı olan kim görüyoruz, durduk yere hiçbir meslekten kimse bir başka mesleği aşağılamıyor veya ettiği sözde laflarla ezdiğini sanmıyor. O kadar okuduysan insanların kendilerini karşılarındakinde gördüğünü de bilirsin, aramızdaki fark her şekilde belli ben kendim gibi insan yerine koyduğum için laf anlatmaya çalıştım sense kendi ezikliğini karşındakiyle bastırmaya çalıştın. Ha bu arada avukatların bir numaralı haysiyet yoksunu olduğunu herkes biliyor, en azından para uğruna çocuk katillerini, tecavüzcüleri, pedofilileri savunmayıp şerefimizle yaşıyoruz. Vizyonu geniş olana bak, baba parasıyla özel üniversitede hukuğu herkes okuyor hahaha.
- +1 yıl
Başkalarına laf edene kadar hukuk okuyanlar olarak siz tepeden inin bence, karakteriyle değil de mesleğiyle hava atmak zavallıların işidir hani haberin olsun.
Cevap sahibi+1 yıl@sierranovember noldu canım demin kabin memuru olmak isteyip olamayanlardansın diyordun şimdi avulatlara hakaret etmeye başlamışsın 😂 mesleğiyle ön plana çıkmaya çalışan biri olsaydım senin gibi herkese "sen benim yerimde olmak için çok çabalamışsındır olamamışsındır beni kıskanıyorsun" gibi komik cümleler kurmuyorum. Kimin kendini bir halt sandığı ortada. Bir halt sanan gerçekten bir halt olsa bari 😂
- +1 yıl
Hahahhaa okumanda da sıkıntı var anlaşılan, baba parasıyla bir şeyler olduğun çok belli oluyor. Bak bakayım benim yerimde olamadığın için kıskanıyorsun demiş miyim, avukatların yediği naneleri iddia eden ben değilim git herkese sor herkesten aynı cevabı alırsın yazık para uğruna haysiyetinizi satıyorsunuz. Daha üsluptan falan da haberin yok, karı diye konuşuyor gelmiş bana üstünlük taslıyor kenar mahalle kızı seni hahhaha.
Cevap sahibi+1 yıl@sierranovember 🤣🤣🤣 beyinsiz yukarda "sen kesin kabin memuru olmak istedin ama olamadın ondan atıp tutuyorsun" demedin mi? Şimdi kafa gitti tabi. Kıskançlıktan avukatlığa laf atıyorsun da kimin umurunda 😎 Ayrıca özelde burslu okudum bir lafına cevap vermeyince elli kez tekrarlayan bir eziksin. İyi bişey buldum sanıyor. Umursanmadığı hiç aklına gelmiyor 🤣 Avukatlık dünya var olduğundan beri en saygın mesleklerden biridir senin inkarın boşa 😘😎
- +1 yıl
Sorma çok kıskandım ya kuduruyorum şu an, beni kıskandın mı demişim akıl fukarası anlam ayırt etme sıkıntın var galiba. Sabahtan beri elalemin işine gücüne açıklama yapılmasına rağmen temcit pilavı gibi aynı cevabı veren, nato kafa nato mermer olan bendim zaten. Daha özeleştiri yapmaktan acizsin Allah müvekkillerine sabır versin bu kafayla anca boşa para kaptırırlar sana ahahaha herkes kudurdu şu an sen avukatsın diye. Anca kendini kandır işte böyle, okumak cahilliği alıyor da eşeklik baki.
- +1 yıl
Dünyada tek senin mesleğin kalsa şerefimi paraya satacağıma yine olmam zavallı hahahaha.
Cevap sahibi+1 yıl@sierranovember haa evet kimse bu işi şerefiyle yapmıyo demi? Kafana silah dayıyorlar tecavüzcüyü savun diye 🤣🤣🤣 cahil
- +1 yıl
Belli şerefinizle yaptığınız o yüzden bunca kadın mağdur, bunca ruh hastası dışarda elini kolunu sallayarak geziyor, bunca masum korkuyor, herkesin tek yakındığı adaletsizlik. Noldu nerdesiniz şerefliler? Hadi canım sen git hakimlere savcılara yap afranı tafranı, onlardan paparayı yiyip azarı işitip gelip burada tatmin olmaya çalışma. Gücün yetiyorsa üstlerine çemkir, yeterince vaktimi yedin zaten cahile laf anlatacağıma atom bombası parçalarım.
Cevap sahibi+1 yıl@sierranovember 🤣🤣🤣🤣 avukatların tarih boyunca üstleri olmamıştır. Avukatlık tarihte aristokratların yaptığı bir iştir. Hiçbir hakim savcı avukatları aşağılayamaz öyle bişeyi aklından bile geçirmez, çay kahve ısmarlar meslektaşım diye hitap eder 😄sen tabi bu cahillik bu vizyonsuzlukla daha çook saçmalarsın. Ama ben bir hostesten daha iyi bir genel kültür beklerdim. Bu kadar sıfır beklemiyordum 😂
- +1 yıl
Kendi kazdığı kuyuya düşmek de bu herhalde. Ben senin işinin detaylarını bilmek zorunda değilim, öyle diyorsan öyledir senin gibi aşağılık değilim çünkü bilmediğimi kabul etmeyecek kadar. Keşke sende bilmediğin şeyleri kabul edecek olgunlukta olabilsen, acıyorum sadece.
- +1 yıl
Ha bu genel kültüre girmiyor bu arada, genel kültürün anlamına internetten bak onu da televizyondan öğrenmiyorsan şayet.
Cevap sahibi+1 yıl@sierranovember ben senden ceza hukuku veya usul hukuku bilgisi beklemedim ki mesleki bilgi olsun 😂 avukatların üstü var mı amiri var mı azarlanabilir mi, bunlar genel kültür 😂 lisedeki çocuklar bile senden iyi bilir bunu
- +1 yıl
Hiyerarşi denen bir şey var bilmem duydun mu, bu üstlük-altlık ilişkisi oluşturur. Hakimin/savcının ensesine vurup parmak atıyorsan onu bilemem tabi aranızdaki ilişkiyi.
Cevap sahibi+1 yıl@sierranovember Hiyerarşi devlet memurlarında olur cahil. Hakim savcı avukat arasında hiyerarşi yoktur eşitlik vardır. "Adalet sisteminin üç ayağı" ve "Silahların eşitliği ilkesi" gibi tabirler bunun için uygulanır. Çok ileri derecede cahilsin. Bu sıfır genel kültürle kpss 'den de düşük almışsındır, ondan kabin memuru oldun tabi 😂
- +1 yıl
Aferin sana en zeki sensin, bu kompleksle yaşamak zor olmalı valla üzüldüm haline. Senin laflarınla küçülecek kadar ezik değilim şükür, sen kendi zavallılığına yan hahaha kendini ne sanıyorsa herkes hanfendiye kendini ispat edecek sanki aciz.
Cevap sahibi+1 yıl@sierranovember karşımdaki bilgiçlik taskamasa sorun yok. Ama cehaletiyle komik duruma düşene gülerim, herkes güler 🤣🤣🤣
- +1 yıl
Sana ne desek boş, sabahtan beri bilgiçlk taslayan kendi bir de çamurunu başkasına atıyor komik yaratık ahahah. Anlama kıtlığı olan biriyle daha fazla çenemi yoramam, sen iki gram beyninle yaşamaya devam.
Cevap sahibi+1 yıl@sierranovember çok gramlık beynin vardı da kullanmaya mı kıyamıyorsun? 🤣🤣🤣🤣
- +1 yıl
Bir laf var bilmiyorsundur kesin eminim, beyinlerimiz savaşsın isterdim ama gördüğüm kadarıyla silahsızsın o yüzden kılımı kıpırdatmama değmezsin git mahkemende havla ahahaha.
Cevap sahibi+1 yıl@sierranovember 🤣🤣🤣 belli kimin beyni var kimin yok. Boşuna hırpalıyorsun kendini 😂
- +1 yıl
@sierranovember ilk defa bugün okudum. Ben de kabin memuru adayıyım. 2 yıl sivil havacılık kabin hizmetleri bölümünü okudum. Mülakata giderken de yıllardır hayranı olduğum mesleği yapabilme ihtimalim için çılgınlar gibi heyecanlanıyorum. Neler yapmalıyım diye bakarken yorumları gördüm cevap yazacaktım ki harika cevaplarını gördüm. Tebrik ederim. Çok iyi konuşmuşsun. Tekrar mesleğim aşık oldum 😊
+1 yılİssizim. Net
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılCunku maasi 10bin tlnin ustunde
04 Yorumla
Soran+1 yılOldu, alım garanti 😀
Cevap sahibi+1 yılYa da seyahat etmeyi insanlara hizmet etmeyi seviyorum falan filan de 😂
Soran+1 yılÇok klişe onlar ya 😀
Cevap sahibi+1 yılDegil mi bence de😂 en iyisi yine ilk dedigim 😂
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım