öncelikle merhaba arkadaşlar. sınavlar bitti ve puanlar açıklandı ve iki gün sonra tercihler başlıyor sağlik yönetimi yazmayı düşünüyorum ama önü açıkmı tam bilmiyorum lütfen bilgilerinizi benimle paylaşır mısınız?
Cevabın nedir?
kanks 2-3 yıl önce çıkan bir kanunla bu bölümden mezun olanların ilgili kurum ve kuruluşlarda bir kişi bile olsa çalıştırılması zorunlu hale getirilmiş. Türkiye de daha yeni bir bölüm sağlık bu sağlık da pek risk yok gibi
17 Yorumla- +1 yıl
Yemin et var dimi böyle biseyy
- +1 yıl
Nerde diye sorsam bulubilirmisin acabaa :-)
- +1 yıl
Neyse cevap vermen yeterli içim rahatladı teşekkür ederimm :-)
- +1 yıl
Böyle bir şey yok ben sağlık yönetimi okudum ve hiçbir yerde hiçbir devlet kurumu sağlık yönetiminden alım yapmıyor kadro açılmıyor özelde de yönetici olamıyorsunuz hasta kabul olarak onu da almıyor sadece torpil varsa bir işe girersiniz ben 74 puan aldım hiçbir kuruma giremedim
En İyi Cevaplar
kanka gördüğüm sağlıkçılar çok rahat sende ol kurtar kendni :D
027 Yorumla- +1 yıl
Ok kankaaa :D
- +1 yıl
Ayıp ettinn kankaa ya :-D
- +1 yıl
Ne istiyon bakimmmD
- +1 yıl
Tamam istediğin arabanın tıpkısının aynısının küçültülmüsünü alırım :D
- +1 yıl
Duruma göre :D
- +1 yıl
tamam kankasıı :D bekle senn :D
- +1 yıl
Hiç şüphen olmasın kankaa :D
- +1 yıl
Tamam 5 yıl sonra bekle benii :D
- +1 yıl
Tamam knk şahin aliveririm bir tane olu mu :D
- +1 yıl
Tamam o zaman anlastiikk :D
- +1 yıl
O ne la? :D
- +1 yıl
Tamamdır :D
- +1 yıl
Samsunn :D sen
- +1 yıl
Okuyo musun :)
hangi puan türüyle giriliyor buna benimde çıkmıştı bu galba ama nedense puanı düşük gelmişti gibi öylemi?
02 Yorumla- +1 yıl
Pekte düşük sayılmaz tm 1le alıyo
Sağlığın önü açık canım yazabilirsin ;) gelse bende yazardımm :)
08 Yorumla- +1 yıl
Ama bu tam sağlıga girmiyo sanırınm
- +1 yıl
Çook teşekkür ederimm :-)
- +1 yıl
Ben kara verdim gidiyorum bönü açılmaya başlamış
- +1 yıl
Yok o tıbbi dökümantosyon ve sekreterlik ama sağlik kurumlarıdisletmeciliğide muhasebe faln galiba tam bilgim yok canim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
8Cevap
saglıkta asla acıkta kalmasın kpss de en düşük 75 alsan bile atanabiliyosun yanı secebilirsin
01 Yorumla- +1 yıl
İnşallah dediğin gibi olur :-)
2 senelik mi okuyacaksın? hangisinde okuyacaksın.. konu baya ciddi konu ve uzmanlık alanım kafandakileri söyle ben detayları yazayım sana
010 Yorumla- +1 yıl
4yıllik okumak istiyorum büyuk ihtimal İstanbul ya da konya gelecek
- +1 yıl
4 yıllık okuyacaksan güzel :) öncelikle kamu da geçtiğimiz yıla kadar sağlık yönetimi adıyla alım yapmıyorlardı (veri hazırlama kontrol işletmenliğini saymıyorum) ancak geçtiğimiz yıl kamu hastaneleri kurumu sağlık bakanlığı uzman yardımcılıkları kadrolarına bu alan mezunlarını yerleştirmeye başladı bir kaç ay öncede meslek tanımı resmi gazetede yayınlandı bundan sonra bu bölümden mezun olanlar sağlık idarecisi ya da sağlık yöneticisi adını kullanacak (tıpkı diyetisyen, fizyoterapist gibi) 50 yıllık geçmişi olan bir bölüm için ciddi adımlar atılmaya başlandı. bunun dışında özel hastaneler zaten bu alandan mezun gençlere ciddi anlamda önem veriyorlar ve eleman alıyorlar tabii bunun için kendini çok iyi yetiştirmen gerekiyor.. spesifik sorularını alayım :D
- +1 yıl
Ohaa çok araştırdim bir bulamadım şunları yaa :-) sen okuyo musun bu bölümü bu kadar bildiğine göre :-)
- +1 yıl
Bu bölümu mu bitirdin? Allah razı olsun valla :-) genelde olumlu şeyler duyuyorum ama en ufak olumşuz bir yorumda psikolojikmen çöküyorum yazmıcam bu bölümü falan demeye başlıyorum. bir atarlanıyorum :-)
- +1 yıl
Neden ki zor muu
- +1 yıl
Ya ben hemşirelik bölümü lise mezunuyum şu anda üni de okuyorum. Açıktan sağlık yönetimi okumayı düşünüyorum sizce?
öyle sağlık sektöründe çaışan biri oalrak ebe ya da hemsire olursanız rahata erersiniz die düşünmekteyim
12 Yorumla- +1 yıl
Ama bu ebelik hemsirelik gibi degil m üdür falan olunuyo devlette doktorlari atiyo hep omüdürlüge
Eğitim & Kariyer konusunda 3b cevap paylaştı. Bence güzel bir bölüm hangi uni düşünüyorsun
02 Yorumla- +1 yıl
Sıralamam 80 bin istanbuldakileri yazicm ama onlar 65 falan aliyo sonra konya yazcm ora tutar
- +1 yıl
sağlık yönetiminin önü her zaman açık ama her işte olduğu gibi bunda da tecrübe ve çevre şart yani başlangıçta her iş gibi zor...
04 Yorumla- +1 yıl
Bazı olumsuz yorumlar var sen nerden bilosun tanıdıgın falan mı var okuyan
- +1 yıl
evet tanıdık da var gördüklerim de tecrübem de...
olumsuz yorum her iş için olabilir, her işin kendine göre bir zorluğu vardır. önemli olan işe alışmaktır. bazen ne kadar istesen de çabalasan da alışamazsın... - +1 yıl
Haklisin umarim dediğin gibi olur :-)
- +1 yıl
Merhaba devlet üniversiteleri mi daha avantajli bu bolumde yoksa özel mi ikisine de puanın tam yetiyor hangisini tercih etmeliyim?
- +1 yıl
sağlık bölümlerinden şaşma. ebelik hemşirelik att bunlar atanması alımı en çok olan bölümler
06 Yorumla- +1 yıl
Ama sağlik yonetimi farklıı
- +1 yıl
valla pek bilmiyorum okuyanı da görmedim bak ne yap biliyor musun? aç alımlara bak geçen senelerde ne kadar alım yapmış devlet onlara bak
- +1 yıl
İste sorun o daha yeni yeni alım yapıyo devlet bu bölüme daha önce doktorlari atiyormus. Gecen bir prof konuşurken dinledim ihtiyac 25 bin mezu 4bin dedi ö yüzden yazmak istedim iki arkadasimda okuyo onlarda iyi dediler ama benim kafamda isletme vardi onlarda bu bölümisletmeden bin kat iyi dediler karar veremedim iste
- +1 yıl
açıkçası bilmiyorum ama bu sene seninle birlikte yazan çok olur yine de yaz. işletmeden evet bin kat daha iyi
- +1 yıl
Tamam yazicm o halde çook teşekkur ettimm
- +1 yıl
rica ederim
şu 5 sene içinde bir sağlık ta yoğunlaşma oldu şahsıma be farklı birşeyler yaparım
01 Yorumla- +1 yıl
Ama sağlık yönetimi önü b i kaç yıla açılir diyolar
- +1 yıl
geldi mi istedigin bolum
00 Yorumla - Gizli Üye(30-35)+1 yıl
arkadan gördüm kapalıydı önünü bilemiyorum :S :D
06 Yorumla- +1 yıl
Yapma bunu :D
- Cevap sahibi+1 yıl
yaptım bile :P :D cidden ağır mı geldi :((
- +1 yıl
Hiç beklemediğim bişeydi bu cevap :D
- Cevap sahibi+1 yıl
Ters köşe gol atmışım :D sevindim :)) gizliden sana 2. gol gocaman galp <3 başarılarının devamını dilerim kafana göre yapabilecegin bir bölüm sevdigin bir bölüm olsun ötesini düşünme.
- +1 yıl
Teşekkur ederimm :)
- Cevap sahibi+1 yıl
Np :)
- +1 yıl
Cidden onu acik mi 😊😊😊
00 Yorumla Sağlık yönetimi yazdın mı?
10 Yorumla
Devamını Gör(6)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı