Evet gençler. Genç yaşımda sağlam 2 diplomam var. Entelektüel bir insanım. Dilimi de az çok geliştirdim, okurken çalıştım, staj yaptım, bulunduğum her ortamda sen daha iyi yerlere layıksın diye övgüler aldım, disiplinli, dakik ve çalışkanım. Ama gel gör ki iş bulamıyorum. Gelen tekliflerin hepsi satış üstüne. Ee ben satışı lise mezunu diplomamla da yapardım. Niye okudum bu kadar?
Cevabın nedir?
ales i, kpss yi, bankacılık sınavlarını denemeye başla bence, ya da muhasebe tarzı bir işe gir, başta az maaş alırsın, ama ilerisi için iyi olabilir, işi biraz kapınca mali müşavirlik stajını da başlat,3 yıldan sonra iş yığılır önüne bir daha demedi deme
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler...
En İyi Cevaplar
yeni mezun sendromu. istediğin yere geleceksin merak etme. kriterlerini sağlam tut, seni ilerletmeyecek işe girme. ufak parayla bir yerlere başla, uçacaksın...
opsiyonel soru: meslek nedir311 Yorumla
Soran+1 yılEkonomi ve Kamu okudum. Türkiye'nin köklü bir üniversitesinden ikisi de.
İçimi rahatlattın biraz. Teşekkürler.
Soran+1 yılDersanesi, sonrasında kurum sınavları, torpili, emeklerin boşa gitme ihtimali... Göze alamıyorum açıkçası.
Soran+1 yılÜniversitede benden not ve kopya alarak fakülteyi bitirenler şimdi KPSS ile atandı bile. Herkes kendi emeğinin hakkını alır, onlar adına çok sevindim ama ben yapabilir miyim bilmiyorum.
Soran+1 yılBak normalde küfürden rahatsız olurum ama güldürdün :)
Soran+1 yılYeri geldi sanki. :)
Soran+1 yılEtti de. :)
+1 yılbende doktora yapıyorum dilimde var ama işsizim seninki yine birşey değil:))
11 Yorumla
Soran+1 yılBöyle daha çok üzülüyorum ya.
Bu devirde çöpçüyü bile torpille iş adamı yapıyorlar. Şaşırmadım.
31 Yorumla
Soran+1 yılÇok doğru.
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
44Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılBenim tam 4 farklı üniden diplomam var.. Sana şunu söylim o diplomalar iş bulmaz iş seni bulur diplomalar referans olur.. Her diplomamı aldıktan sonra ben farketmesende işim değişti bir anda.. bir vizyonlarından alakalı.. Artık en sonuncusunu aldıktan sonra biter bu okuma işi diyodum sonra doktoraya kayıt yaptırırken kendimi buldum.. Öğrenmek keşfetmek paylaşmak.. Bunlar en özel duygularımdır.. İrdeleyeceksin merak ediceksin., yoksa zor
220 Yorumla
Soran+1 yılÇok doğru ama moralim bozuluyor.
Cevap sahibi+1 yılMoralin bozulursa herkes üstüne üşüşür o yüzden atak olmalısın.. Ben meslek yüksek okulunu kazanmıştım üniversitede.. Ve lisedekiler alay etmişlerdi. Sonra 4 yıllığa geçtim ve sonra 2 tane master yaptım biri tezli olarak. Bunların hepsi bşterkende çalışıyordum ayrıcada. Ve kurumsal firmalarda çalıştım
Cevap sahibi+1 yılSonra kendime iş kurdum ve sonrada şimdi bir üniversitede öğretim görevlisi olarak bu dönem başlıyorum
Cevap sahibi+1 yılBaşarısızlıklar değil başarılarımkpnış ve örnek al. Asla başarısızlık konuşturma etrafında hep başarıdan bahset göreceksin neler değişiyor
Cevap sahibi+1 yılKuantum. ya da bişeyi 49 kere konuşursan olur mantığı
Cevap sahibi+1 yıl40 kere prd :D
Soran+1 yılAllah yolunu açık etsin.
Cevap sahibi+1 yılSeninde inş. Unutma başarıda bahset. Yapamadığın değil yaptığının değerli olduğunu unutma ltf
Soran+1 yılTeşekkürler. Umarım iyi olur her şey.
Cevap sahibi+1 yılBence olur ama umarım kelimesini kullanmazsan :)
Pozitif olmayı dene bence.. Ne kaybedersinki?
Soran+1 yılOleey güzel olacak. Süper gidiyor her şeey. :(
Cevap sahibi+1 yıl:)) Ne diim sana
Soran+1 yılAmaan takılıyorum işte. Dertlenip sordum soruyu. Yoksa içimde tutuyorum hep.
Cevap sahibi+1 yılHa ok o zaman No problemo:)
Soran+1 yılEyvallah... :)
- +1 yıl
4 farklı üniden diploman varsa 40 a yakın yaşın vardır bu saatten sonrada o diplomalar bir işe yaramazki
Soran+1 yıl23 yaşındayım.
Cevap sahibi+1 yılYaşım 28 kardeşim
Soran+1 yılBen de bana 40 dedi sandım. :)
Cevap sahibi+1 yıl:))
Senle aynı profildeyiz. birebir aynı hatta çiftanadal yapıyorum bende 2 diplomalı olcam ama sanırım sonumuz aynı olcak. Çünkü herşey taşeron 1200 tl maaş beğenirsen.
12 Yorumla
Soran+1 yılAllah yardımcın olsun...
+1 yılSana zaten kim dedi ki git iki üniversite bitir diye? Hele de Türkiye gibi bir ülkede.. Master ve doktora yapıp üstüne reprezant olan garibanları da gördüm. Geçmiş olsun.
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNe okuduğuna bağlı. Bir de beklentin yüksek olur diye teklif yapmayanlar olabilir. Ben lisansı bitirip bir yandan iş tecrübesi edindim yükseğe öyle başladım faydasını gördüm kardeş aklında bulunsun, yaştan ve maaştan olabilir. Yaş da şöyle, senin yeni mezunla yan yana aynı maaşı almak istemediğini düşünebiliyorlar
05 Yorumla
Soran+1 yılCV'imi mi eksilteyim?
Cevap sahibi+1 yılEksilt demiyorum da aklında bulunsun. Hangi pozisyonlara başvuruyorsun eğitim ne üzerine
Soran+1 yılEkonomi ve Kamu okudum. Türkiye'nin köklü bir üniversitesinden ikisi de.
İK istiyorum ama imkansız gibi.
Cevap sahibi+1 yılDevleti de düşün. ik da güzel seçenek bu aralar. İş arama sitelerinde mi arıyorsun? İyi ikcılar linkedini etkili kullanıyorlar mesela. Aradığın işi bulanlar nasıl çalışıyor onları araştır istersen.
Soran+1 yılPeki. Teşekkürler.
- Eğitim & Kariyer konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılCV olayı çok önemlii çooookkkkkk
stajını falan yazayım deme
düzgün e-mail adresin olsunn
kendini geliştirebilecğin işlerde 1000 tl dahi olsa çalışmanı öneririm15 Yorumla
Soran+1 yılStajı neden yazmıyım? Emailim düzgün. Ücret çok önemli değil zaten.
- +1 yıl
tamamda niye bulamıyorsunki yanii tel gelmesi lazım
tecrübe kazandığın yerleri açıklamalarıyla düzgün yazzz stajı sallamazlar bak iş görüşmesinde sorarlarsa söyle veya kendini anlatırken söylersinn... referansada takılmaa
mesela 1 yerde 6 ay çalıştıysan mantıklı birşey söyle adama neden çıktığnla ilgili öyle bir şey kur kafandan vveya diğer bir iş yerinde 4 ay çalışıp atıyorum ortamı beğenmedin çıktıysan 1-2 yıl yaz tecrübeya kafana göre niye çıktığınıda ücret yetersizliği yazarsınn veya kapanan iş yerlerini yazz 3-5 sene diyee gerçekten bakkkk :)))
Soran+1 yılYazıyorum ama maalesef dönüş olmuyor.
- +1 yıl
dediklerimi yazzz
Soran+1 yılOlur. :)
Allah yardımcın olsun bende aynı senin gibi 2 ünv mezunuyum ama maalesef
21 Yorumla
Soran+1 yılEyvallah.
Eğitim & Kariyer konusunda 364 cevap paylaştı. Ulan okuma isteğim kalmıyor böyle işsizleri görünce..
Okuyup işsiz kalsam ne bok yicem bakalım..20 YorumlaÇok haklısın katılıyorum.
O zaman okumanın bir anlamı yoktu.
Her şey torpil aslında yapacak bir şey yok.10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbenim durum çok daha kötü hacıı; gereksiz bir özgüvenim var. yaş oldu 29 :):) daha geçen bastım istifayı yoğunluktan. bakalım ne zaman bulucaz :)
112 Yorumla
Soran+1 yılAllah kolaylık versin.
Cevap sahibi+1 yılteşekkür ederim size de. ben de dplomama ve yabancı dilime güveniyorum ama gel gör ki ben başka meslekler istiyorumm
Soran+1 yılİnşallah istediğini alırsın.
Cevap sahibi+1 yıltşkler. sen de takma kafaya fazla
Cevap sahibi+1 yıldış güzelliğin varsa o yüzden satış geliyodur belki
Soran+1 yılGüzel değilim.
Cevap sahibi+1 yılbölümler ne ki?
Soran+1 yılEkonomi ve Kamu.
Cevap sahibi+1 yılhımm ; dilin pek iyi değilse sıkıntı olabilir biraz. veya bankalara falan kasıcaksın. 4 büyüklerin dnetimleri falan. hangi şehirdesin ki
Soran+1 yılAmaaan boş ver. Umutsuz vakayım sanırım.
Cevap sahibi+1 yılumutsuz vakamıı :) gün doğmadan neler doğar. takma kafayaa byby
Soran+1 yılTeşekkürleer.
+1 yılBen de iki tane üniversite bitirdim 2+2 olarak. Askerliğimi de kısa dönem olarak yaptım. Ne yazık ki 3 aydır hâlâ işsizim. Şimdi deneyime, KPSS, İngilizce'nin çok iyi olmasına bakıyorlar.
00 YorumlaBiraz seninde eğilimli olman lazım. İnternetten özel şirketlerin iş ilanlarına falan bakabilirsin. Madem o kadar başarılısın kendini göstermen gerekir.
01 Yorumla
Soran+1 yılBakıyorum ama maalesef dönüş olmuyor.
HAcı 3 dil biliyorum FR İNG ARB gel gör iğrenç bir hayatım var. Ücretli öğretmenlik yapıyorum tarlada ırgat olsam bu kadar yorulmazdım.
10 YorumlaBir arkadaşımın babasının şirketinde de CEO yardımcısına ihtiyacı var... Başarabilir misin?
113 Yorumla
Soran+1 yılİş aramıyorum buradan. Derdimi açtım sadece.
Soran+1 yılBenim böyle bir beklentim yok. Teşekkürler yine de.
Soran+1 yılKurumsal bir yerde çalışmak. En azından bir yerden başlamak...
Soran+1 yılStajlardan biri kamu sektöründe biri bankada. Yaş 23.
Soran+1 yılEvet ama kıytırık bankalar bile çağırmıyor.
Soran+1 yılBakalım. Hayırlısı. :/
ne bölümü bitirdiğini söylersen daha iyi cevaplar alabilirsin
evet şirketler satış elemanı alıyorlar hep, doğru03 Yorumla
Soran+1 yılEkonomi ve Kamu okudum.
Soran+1 yılŞu an iyi yerlerde başlayan arkadaşlarım var.
nasip :D bulursun merak etme daha gençsin Allah hayırlısı neyse onu versin :D
10 YorumlaKendine iş bulamayanlar bir anda işçi bulma kurumu kesildi :) sana tavsiyem kpssye çalış ya da iş arama sitelerini takip et
13 Yorumla
Soran+1 yılKPSS kursları aşırı pahalı.
Soran+1 yılO da bir seçenek tabi.
Bolumlerini sormak lazim bu devirde herkes uni mezunu
01 Yorumla
+1 yıliş görüşmelerine şöyle dekolte mini etek falan giy. ya da duuuuurrr sen şişmansın :)
05 Yorumla
Soran+1 yılŞişman değilim. 1.60 boy, 53 kilo. Açık saçık giyinmem asla.
- +1 yıl
kilon biraz fazlaca 3-5 kilo vermen şart
Soran+1 yılEveet. Şişman olmadığım anlaşılınca fazla olan 3-5 kilom sorun oluverdi.
- +1 yıl
fazla kilolar şişmanlıktır zaten bana göre. sen dediğimi yap iki makyaj yap oranı buranı aç görüşmeye git. maalesef bu devirde işi yapabilecek değil başka seyleri yapabilecek insanlar daha revaçta
Soran+1 yılYok ben almıyım.
Köklü Üniversite diye birşey olmaz Boğaziçi, ODTÜ, Bilkent, Koç, Marmara gibi yerler değilse işsiz kalman normal
05 Yorumla
Soran+1 yılSaydıklarından biri.
- +1 yıl
marmara ve bilkenti köklü üniversiteler arasında saymak diğerlerine hakarettir... osym kılavuzundan sıralamalarına alımlarına bakarak anlayabilrsnz
Soran+1 yılBilkent gerçekten iyi bir üniversite.
Helal sana univ mezunu deilim kardes ama inan mezun olupda çalışan arkadaslarimin 3 kati para kazaniyorum satış dan
03 Yorumla
Soran+1 yılSatış yaptım ben de. Eğlenceli ve aklını kullanırsan (teknik bilgi edinme, iyi bir markada promotorluk vs.) çok da getirisi olan ve insanı çok yıpratmayan bir iş. Ama işte okumuşuz ya yakışmaz öyle iş mantığı var.
Soran+1 yılİş bulmak için yazmadım ki. Derdimi açtım sadece.
Diploma bir yerden sonra gerekli oluyor genel müdür olamazsın hemen bir yerden başlamalısın ben öyle yapmıştım
08 Yorumla
Soran+1 yılİşte başlayacak yer bile yok.
Soran+1 yılBakalım. Teşekkürler:
Soran+1 yılYok.
Soran+1 yılDoğru diyorsun.
+1 yılUniden yardim al sana is bulsunlar.
Madem koklu uni diyorsun.07 Yorumla
Soran+1 yılKöklü ama yöneticileri hep hacı hoca takımı.
- +1 yıl
:D sen ciddi misin?
Soran+1 yılNe konuda?
- +1 yıl
hayır hacı hocalar onu anladım da iş bulma konusundaki kusurları neymiş onu anlamıyorum?
Soran+1 yılÖrneğin aynı sınıfta okuduğum, kopyayla bölüm bitiren çocuk rektörle kanka muhabbeti yapıp, mezuniyetten hemen sonra okulda araştırma görevlisi okurken ben twitterdan dahi rektöre ulaşamıyorum.
- +1 yıl
Adaletsizlik!
Ama bu devir böyle biraz.
Ama hakkın ile buralara kadar geldiysen hiç umutsuzluğa kapılma.
Sen çok daha iyi yerlere gelirsin sadece zamana bırak.
Soran+1 yılUmarım öyle olur. Teşekkürler...
+1 yılLa bebe 1. cisi burcun n3
2 bolumler
3 ne bilem 3 ykk00 Yorumla
+1 yılhabgi iki bolumu okudun ama :D
su urunleri ve su urunleri muhendisligi okursan tabi boyle olur :D04 Yorumla
- +1 yıl
kamu yonetimi tirt zaten. ekonomiyi bilmiyorum. ama artik ise girmek kolay degil. digerlerinden bir farkin olmali di mi is icin.
Soran+1 yılYani..
- +1 yıl
...
+1 yılbir tahmin yapıcam biri 2 yıllık ötekide açık öğretim diplomasımı
05 Yorumla- +1 yıl
bir yorumda ekonomi ve kamu okudğunu gördüm... kamu okuyupta kpss ye mırın kırın yapmak oldukça ironik... ekonomi ise ülkemizde maalesef birkaç uç şrket dışında departman olarak pek fzla ayrımı yapılmayan bir alan...
Soran+1 yılMırın kırın yapmıyorum. Sadece KPSS sonu ne olacağı belli olmayan bir yol.
- +1 yıl
ama kpss senelerdir var olan bir sınav kamu okuyupta kpss yolundan geçmeden olmayacağını bilmen gerekiyordu.. eknomi içinde fikrimi belirttim zaten ayrıca insan kaynakları departmanına benim çalıştığım şirket bu tip bölümleri almıyor daha çok çeko işletme uluslararsı ilşkiler tercih meselesi ben bile kpss girecem yani sonu nolcağı belli olmayan bir yol değil çalışyorsn kaznaırsan atanıyorsn ve rahatına bakyorsn gayet belli aslında
- +1 yıl
sonu ne olacağı belli olmayan asıl yol özel sektördür en iyisinden en kötüsüne..
Soran+1 yılHaklısın...
Gizli Üye(30-35)+1 yılsen bu niteliklere rağmen işsizsen zor olanı başarmışsın :/
07 Yorumla
Soran+1 yılİşte staj yaptığım yerlerdekiler falan hep benden daha az zekiydiler. Kimseyi küçümsemek istemiyorum ama stajyer halimle bile onlardan önde duruyordum. Gel gör ki onlar çalışıyor ben işsizim.
Cevap sahibi+1 yılişte bir sabah uyandığında çav bella çav bella çav çav diosun yani?
Soran+1 yılBağlantı kuramadım.
Cevap sahibi+1 yılsonra da ben niye işsizim bu testi sana birçok görüşmede uygulamışlardır
Soran+1 yılTabi saat de geç. Sen de haklısın.
Cevap sahibi+1 yılanlayışın için minnettarım
Soran+1 yılEyvallah.
Gizli Üye(36-45)+1 yılvalla haklısın
bende en çok ondan korkuyorum12 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah yolun da bahtın da açık olur.
Cevap sahibi+1 yılsaol canım
seninde inşallah
+1 yılhangi bölümleri okudun?
07 Yorumla
Soran+1 yılEkonomi ve Kamu. Türkiye'nin köklü bir üniversitesinden ikisi de.
- +1 yıl
satış temsilcisi - genel müdür - personel müdürü olabilirsin.
Soran+1 yılİşte geniş bir yelpaze daha.
- +1 yıl
almanca - ingilizcen varsa çok iyi yerlere girersin. ama keşke o bölümler yerine endüstri mühendisliği okusaydın.
Soran+1 yılOkuduğum bölümlerden pişman değilim.
- +1 yıl
sadece fikir verdim en azından konum belli olurdu. ama köklü üniversite diyosun işsiz kalmazsın.
Soran+1 yılPiyasa kötü ya.
şansta olcak iinsanda:)))
05 Yorumla
Soran+1 yılVeya torpil.
Maalesef yaptığım iş başvurularından dönüş olmuyor. Dönüş yapanlar hep satış pozisyonları.
Soran+1 yılİK.
evet niye okudun o kadar? yıllarında çöpe gitti
05 Yorumla
Soran+1 yılİşte..
Soran+1 yılBu üyenin profili gizli diyor ama sanırım mesaj atılıyor. Hiç mesajlaşmadım bu siteden.
oho hatuna bak dırek evlenekmı dıyorum kanks
13 Yorumla
Soran+1 yılEv hanımı modunda yaşıyorum zaten. Bulaşık, temizlik, yemek falan.
Soran+1 yılTabi bu da bir seçenek.
+1 yılBitirdiğin 2 uzmanlık alanın nedir?
07 Yorumla
- +1 yıl
İkiside bu ülkede zor iş bulan alanlar. Peki yatkın olduğun başka bir alan var mı?
Soran+1 yılSiyaseti çok severim. Tabi o da sosyal alan...
- +1 yıl
Bana mesaj atar mısın.
Soran+1 yılKullanmıyorum mesaj kısmını.
- +1 yıl
O halde bol şans, umarım kısa sürede aradığın işi bulursun :)
Soran+1 yılTeşekkürler...
+1 yılDiplomalarin hangi uni ve bolm
01 Yorumla
Belkide bölümlerin yetersiz
01 Yorumla
Soran+1 yılBelki de.
+1 yılHangi bölümleri okudun sen ya
01 Yorumla
boş bölumler okumussun cok net.
03 Yorumla
Soran+1 yılO da bir bakış açısı ama bu bölümlerden sadece birinden mezun olup özel veya kamu sektöründe çok iyi yerlere gelen arkadaşlarım çok.
Soran+1 yılİşte...
bitirdiğin üniver bölümleri söylersen süper olur
05 Yorumla
Soran+1 yılHacı hoca takımı hepsi. Onlara açık o kapılar.
Soran+1 yılTipik.
Gizli Üye(36-45)+1 yılAlla alla bu ülkede? bir yanlışlık olmasın :)
01 Yorumla
Soran+1 yılBu ülkede asıl... :)
+1 yılAramıza hoşgeldin
00 Yorumla
+1 yılEr 1 yıl geçmiş ne oldun şu an?
00 Yorumla
+1 yılaynı durumdayız..
10 YorumlaHangi il?
09 Yorumla
Soran+1 yılAnkara.
İş bulmak için açmadım bu başlığı. Derdimi paylaştım sadece.
Soran+1 yılDediğim gibi iş aramıyorum burada. Teşekkürler yine de.
Soran+1 yılSağ olasın.
- Eğitim & Kariyer konusunda 326 cevap paylaştı.
+1 yılne okudun anam :)
04 Yorumla
- +1 yıl
ikiside bir işe yaramaz bence mühendislik okusan neyse kpss yap falan takıl işte
Soran+1 yılİşe yaramaz dediğin bölümler iş hayatının bel kemiğini oluşturuyor ama kimyacı, fizikçi, bilmem ne mühendisi torpille bankacı falan olursa biz işsiz kalırız. Yani asıl işe yaramayan diğer bölümler olmuş oluyor.
- +1 yıl
ay şaka yapıyoum tabiki bel kemiğisiniz :D
+1 yılDeist misin?
01 Yorumla
Soran+1 yılMüslümanım.
Ne okudun bölüm
03 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah.
+1 yılbende senin gibiyim
00 Yorumla
+1 yılMerhaba bayan :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende aynı.
00 Yorumla
Devamını Gör(33)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi