+1 yılÖğretmenlik mi? Çevren cahil mi yoksa istatistiklere bakmıyor mu? İşsiz öğretmen sayısına baksınlar ona göre baskı kursunlar. Tercümanlar birçok yerde iş bulabilir: hastaneler, şirketler, yeri geldiğinde konsolosluklar... Pişman olmazsın yani bakma sen onlara asıl öğretmenliği seçseydin yıllarca atanmayı bekleyecektin
04 Yorumla- +1 yıl
ya çok teşekkür edeerim sonunda beni anlayan biri içime su serptin valla
- +1 yıl
Rica ederim, herşey gönlünce olsun 😊🌸
- +1 yıl
senin de gönlünce olsun teşekkür ederim💕
- +1 yıl
😇🌸
En İyi Cevaplar
+1 yılBölümün kapsadığı alanlar konusunda işler bakacaksın, sıkıntı yok.
En azından yabancı dilini genişletmiş olursun ve özel şirketlerde yabancı dil bilen. personeller iyi. maas alıyor, ayrıca konsoloslukla alakqli veya bakanlıklarına alım yaptığı kadrolarda oluyor. Daha başka belki üzerine uluslar ilişkiler veya siyaset bölümü okursun kaymakam, vali veya bir başka kuruma amir müdür bile olursun. O kadar dert etmene gerek yok. Bitmeden. once son sene iş ve alan araştırmalarına da. girersin, ayrıca üzerine devam edeceksen hedefini de belirlersin04 Yorumla- +1 yıl
yani tabiki kendimi geliştirmek için uğraşıcam sence almanca öğretmenliği mi daha avantajlı yoksa tercümanlık öı
- +1 yıl
Almanca süper olur, ama tekrar hszirlanman gerekebilir. Almanca ya öğretmenlik dışında özel sektörde turizmde ticarette şirketlerde çok gereksinim duyuluyor ve maaşı iyi oluyor.
Avrupa'da Almanca konuşan 4 veya beş devlet var. Almanya, Avusturya, İsviçre , linkestayn, birde dibindeki ülkelerin sınır şehirleri. Yani ülkemizde Avrupa'ya baya iş yaptığı için gUel secim her türlü - +1 yıl
çok teşekkür ederim yardımcı olduğun için
- +1 yıl
Bişey degil
+1 yılBende İngiliz Dili ve edebiyatı öğrencisiyim ama hiç mütercim tercümanlık düşünmedim bile çünkü o zaman kendini geliştirmek için çok fazla çalışman gerek konuşma anlamında 2. Olarak da turizm çalışman büyük ihtimalle olacak ama i işi sertifika alarak bile yapanlar var o kadar okuduğun çaban boşa kalacak bir şirkete girmen de olur ama zor o yüzden dil edebiyat ya da öğretmenlik okumalısın yine de sen bilirsin. Benim onu tercih etmek isteyen arkadaşlarımın hepsi vazgeçti ileride pişman olma
04 Yorumla- +1 yıl
dil edebiyattan ne olunuyor peki?
- +1 yıl
Öğretmen olunuyor yüksek lisans ile formasyon kalktı sonra banka sigorta işinde çalışma imkanın var çok daha fazla tercümanlıktan iş bulma olanağı ya da üniversiteler de öğretim görevlisi olarak kalabilirsin yani olanağı gayet fazla öğretmenlikten bile
- +1 yıl
tercümanlık için de formasyon gerekli ve ne yazık ki o bahsettiklerin çok çok zor dil edebiyat okuyan kişilerle konuşmuştum bu konuları
- +1 yıl
Sen bilirsin hayat senin ben halimden memnunum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
+1 yılBende istiyordum ve haklı olduklarını anladım ben Rus dili ve edebiyatı istiyordum
Çevremde örneklerini görünce vazgeçtim
Ama tabiki sen bilirsin
Başarılar 🍀01 Yorumla- +1 yıl
teşekkür ederim sana da😊
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 671 cevap paylaştı.
u +1 yılAlmanca öğretmenliği ve almanca tercümanlık arasında kalmışsınız sanırım. Tercümanlık daha farklı tabii yabancı dil öğretmenleri tercümanlık yapamıyorlar ataması da zor, pişman olacak durum yok.
01 Yorumla- +1 yıl
merhaba evet ikisinin arasında çok gidip geldim ve en sonunda kimseyi dinlemeyip tercümanlık seçtim ve trakya üniversitesi almanca mütercim tercümanlık kazandım şu an bana baskı yapıyorlar neden öğretmenlik veya ingiliz dili ve edebiyat seçmedin işsiz kalacaksın diye benim de içime şüphe düşürdüler o yüzden sormak istedim
+1 yılBence doğru yoldasınız düşünmeyin bunları... 😊
02 Yorumla- +1 yıl
çok teşekkür ederim inşallah
- +1 yıl
Rica ederim inşallah... 😊
Atılgan olduktan sonra bulursun, tercümanlık güzel meslek
03 Yorumla- +1 yıl
atılgan değilim ama bu saatten sonra olmak zorundayım kendimi o şekilde geliştireceğim
- +1 yıl
teşekkür ederim❤❤
Gizli Üye(36-45)+1 yıl4 yıllık mı? tercumanlık veya tercüme yapan işsiz kalmaz
04 Yorumla- +1 yıl
evet hazırlıkla birlikte 5 sene almanca
Cevap sahibi+1 yıldevam et bitirene kadar 1-2 dil daha ögrenirsin
- +1 yıl
sanmıyorum ama kendimi geliştirmeye çalışıcam tabi
Cevap sahibi+1 yılbence yaparsn
+1 yılİnsanları memnun etmeye çalışırsan her şeye bir kulp bulurlar, tıp okusan bile birilerine göre gereksizdir.
11 Yorumla- +1 yıl
hiç sorma ömrümü yediler öğretmenlik niye seçmedin diye
Kimseye bakma sen hedeflerin doğrultusunda devam et
01 Yorumla- +1 yıl
haklısın ama bu baskı yüzünden moralim o kadar bozuldu ki
+1 yılYok kalmazsın ayda 15 bin bile alan var
01 Yorumla- +1 yıl
inşallah
istediğini oku kimseyi sallama
02 Yorumla- +1 yıl
öyle ama pişman ediyolar insanı
+1 yıl%50 %50 iyi olmaya bak
06 Yorumla- +1 yıl
o ne demek
- +1 yıl
Yani iş konusunda ne onu acik ne kapalı ama iyi olmak isinde iyi olmak yarayabilir
- +1 yıl
şimdi anladım teşekkür ederim
- +1 yıl
Ben teşekkür ederim
- +1 yıl
Ayaganin altini opeyim cevap ver su xper puaninin orda 99 yaziyo degistigi yok ne yapabilirim
- +1 yıl
bir bilgim yok maalesef
+1 yılHangi dil
01 Yorumla- +1 yıl
almanca
Hayır kalmassın
01 Yorumla- +1 yıl
inş
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem