İyi geceler öncelikle. Ben polis olmak istiyorum. Hatta bunun için diyete bile girdim. Diyetim hala devam ediyor. 2-3 yıla kadar zaten fazlasıyla zayıflarım. Ama bir sorun var. Gözlük kullanıyorum ve 5 numara. Polis olmak için de en en fazla 1 numara olması lazım gözlerimizin. Hele ki be cinayet şube istiyorum.. Göz doktorum 18-21 yaş arasında gözlerimin duracağını söyledi ve göz ameliyatı yapabiliriz durduğunda dedi. Bu ameliyat lazer ile oluyor. Gözlerinizi lazer ile çiziyorlar ve 1 gece sonra artık gözlüksüz çok fazla net bir şekilde görebiliyorsunuz. Neyse soruya geçelim. Ameliyat ile polis olabilir miyim? Bilgisi olanlar yardım edebilir mi lütfen🙏🖤
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılOlursun senin gibi çok örnek var ama mutlaka doktorla bu konuyu görüş...
Diğer isteğin için kazanır ve okula başlarsan anlarsın o dediğin şey öyle kolay olmuyor büyük çoğunluk çeviğe ya da hazır kuvvete gidiyor ama okulda ortalama üzerinde olursa notların falan belki bir şansın var. Hakkında hayırlısı neyse o onu iste şimdiden başarılar diliyorum. Zor ama zevkli bir meslek...13 Yorumla- +1 yıl
Çok teşekkür ederim gerçekten☺️🙏
- +1 yıl
Rica ederim umarım hedefine ulaşırsın☺️
- +1 yıl
Umarım🙏🙏
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
9Cevap
Bende lazer ameliyatı oldum 2 sene önce. Polislik için. Olabilirsin ama bunu mutlaka belirt farklı ameliyat yapıyorlar.
11 Yorumla- +1 yıl
Tamam. Çok teşekkürler🙏
Gerizekalıya anlatır gibi anlatmışsın. Lazerden sonra benim bildiğim eskiye dönme ihtimali var.
11 Yorumla- +1 yıl
Bilmeyenler vardır diye açıklamaya çalışarak anlattım. Dönme ihtimali var tabi ama ben öyle bişey olucağını sanmıyorum. Yanıtın için teşekkürler🙏
Gizli Üye(30-35)+1 yılHiçbir sıkıntı olmaz.2016 yılında pmyo kazanınca bende ilasik yöntemiyle gözlerimi çizdirdim. şuanda 2 yıllık polis memuruyum ☺️☺️☺️
11 Yorumla- +1 yıl
Ne güzell❤️ Allah yardım etsin sizlere. Cevabın için çok çok teşekkürler☺️
Olabilirsin sorun olmaz
15 Yorumla- +1 yıl
Peki atanma ile ilgili bilginiz var mı? Cinayet şube istiyorum dediğim gibi. Komiser olmak zordur. Bilginiz varsa bilgilendirir misiniz?
- +1 yıl
Anladım. Cevaplarınız için teşekkür ederim🙏
- +1 yıl
Umarım hedefime ulaşırım. Teşekkür ederim🙏
+1 yılBilgim yok ama abime sorayim
11 Yorumla- +1 yıl
Çok iyi olur🙏
Ahhh müjgannn ahhh yaktın beniii 😭
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılMesleğin böyle kişilere ihtiyacı var gel bakim
14 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılMülâkat zamani gözlerinde sıkıntı yoksa sorun olmaz sağ gözün 2 sol gözün 2 dahi olsa da olmaz gelelim cinayet şubeye o işler öyle olmuyor nerde çalıştırılırsan orada olursun haa kabiliyetli olursun muracat edersin uygun bulunursan geçersin meslege girince anlayacaksın herşey cok farkli
- +1 yıl
Anladım çok teşekkür ederim☺️🙏. Peki bu işler ders notlarına da bakıyor mu?
Cevap sahibi+1 yılOkulda dereceye girersen istedigin ilk veya kuruma gidersin örneğin polis akademisine polis okuluna gibi
- +1 yıl
Tamam anladım teşekkür ederim tekrardan🙏
Kader kismet
10 YorumlaOlursun
11 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim🙏
Olabilirsin
00 Yorumla
+1 yılolabılırsın
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz