diş hekimliği fakültesi 12binliraymış denklik ve türkçe eğitim olan avrupa üniversitesinde üstelik ygs-lys şartı aranmıyor buralarda tanıdığı olan ya da okuyan var mı ne düşünüyorsunuz?
Cevabın nedir?
Ikinci kez cevap veriyorum
Makedonya avrupa standartinda bir ulke degil. Aveupada ve diger yerlerde de gecerliligi yok. Macaristan ve polonya hem hesapli hem de iyidir oralar varken makedonyaya gideceksen turkiyede kal01 Yorumla- +1 yıl
avrupada geçerliliği var kim diyorr yok diye? macaristan ve polonyada okumak makedonyanın iki katı fiyatında makedonya türkiyeden bile daha ucuz öğrenci için ve avrupaya girmek üzere olan bir ülke. türkiyede kalınacağına makedonyaya gelinmesini tercih ederim insanlar en azından medeniyet görür.
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bir arkadaşım okuyor soruların varsa ona iletiyim
01 Yorumla
Soran+1 yılmemnunmu? hangi bölüm okuyo? tam ne kadar paraya ihtiyaç var? alışabilmişmi? gidenler genelde kaç yaşlarında
teşekkürler :)
gidenler 1 yila geri donuyor atlama hemn yalan olur, denklik isi onlar var der ama olmaz bak yazik olur parandan cok yillarina
02 Yorumla
Soran+1 yıltanıdığın var mı giden
Ben gitmeyi düsünüyorum sahsen dediginiz yer avrupa üniversitesi degilmi? Nerelisiniz acaba birsey soracagimda
09 Yorumla
Soran+1 yılevet avrupa üniversitesi
ankarada oturuyorum
Soran+1 yılevet onuda duymuştum ama denklik konusunda emin olamıyorum
Soran+1 yılaz önce takip ettim seni ama henüz xper seviyem 2 olmadığı için mesaj atamıyorum :)
Soran+1 yıltamam :)
Soran+1 yılyanlız şu an sen bana mesaj atabilirsin gizli değilim ):
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
4Cevap
+1 yılNe yani şimdi haketmediği halde para vererek diş hekimliği okuyanlar hakederek bir bölüme giren bizden daha mı değerli?
Para vererek bu bölüm okunmaz diye düşünüyorum11 Yorumla- +1 yıl
para vererek okunmuyor zaten. devlet üniversitesi makedonyadaki okulların bazıları da gotse delçevde okuyorum ben mesela çok memnunum. buraya parayla okumaya geliyoruz doktor olacaz diye gelen maymunlar yüzünden ismi kirlendi. kimse devlet üniversitesine para vererek mezun olamaz. kapasitesi olan olmayan herkes geliyor. kapasitesi olanlar okumaya devam ediyor olmayanlarda ailesinden laf yememek için okulu makedonyayı kötülüyor.
+1 yılslav kökenliyim bizim memleket sayılır o taraflar :) medeniyet insanlar çok güzel ama yemek konusunda sıkıntı çekebilirsin
00 Yorumla
+1 yılBenim kız arkadaşlarımdan biri okuyor, makendoyada diş hekimliği ama nasıldır bilmiyorum..
12 Yorumla
Soran+1 yıliletişime geçme imkanın var mı onlarla ya da numara emaillerini felqan verebilirmisin mesaj atsam
- +1 yıl
Zannetmem uzun zamandır kontakt yok ayıp olmasın
Ben de seneye inşallah gitmeyi düşünüyorum Diş Hekimliği okuyacm avrupa üniversitesinde allah nasip ederse bir bakmissn aynı siniftayizz :))
00 Yorumla
+1 yılGİTMEDEN ÖNCE ON DEFA DÜŞÜN DERİM BİLDİĞİM İÇİN SÖYLÜYORUM.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılPara vererek doktor olanlar hakkında ne düşünüyosan bende onu düşünüyorum.
30 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler