Selamün Aleyküm, arkadaşlar ben ileriden ALLAH izin verirse Bilgisayar Mühendisi olmak istiyorum ve mezun olduktan sonra 2 sene bir şirket'de çalışmak istiyorum maksat işi öğrenip girişimci olduktan sonra çok fazla zorlanmamak. ALLAH'a şükür Startup kuracak imkanım var. 2sene sonrada Yazılım Alanında bı Startup kurmak istiyorum. Ne biliyim Yapay Zeka olur, Silah Sanayisinde belki, İşletim sistemleri, büyük oyunlar olabilir veya Her alanda ayrı ayrı bölümler oluşturulabilir. Sizce Yazılım Alanında Startup kurulurmu.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılKardeşim inşallah basarili olursun bu konuda bir arkadaşım bu fikirleri verdi seninle paylaşmak istedim.
Gelecekte Yaşayın. Birçoğumuz ya geçmişte ya da şu anda yaşamaktadır. ...
Dünyadaki Eksik Olan Şeyi Görün. ...
Not Alın. ...
Bir Prototip Yapın. ...
Prototipinizi 100 Kişiye Gösterin. ...
Üstünden Geçin. ...
Bir Kurucu Ortak Bulun. ...
İşinizi Tescilleyin
Ayrıca duayla olmaz tarzında küçümseyici yorum yapan arkadaşlara
Yüce Allah’ın Bakara Suresi 186. ayette, “Kullarım, beni senden sorarlarsa, (bilsinler ki), gerçekten ben (onlara çok) yakınım. Bana dua edince, dua edenin duasına cevap veririm. O halde, doğru yolu bulmaları için benim davetime uysunlar, bana iman etsinler” diye buyurduğunu hatırlatırım01 Yorumla- +1 yıl
Onları yazan cahil insanlar yazsınlar boşver
En İyi Cevaplar
+1 yılKurulur tabi hatta bazı üniversitelererin teknopark (isim değişebilir) adı verilen kampüs ya da alanları var her neyse. orada yavru şirketler startup yapıyor.
İzmir yüksek teknoloji enstitüsü - tekno park
Ege üniversitesinde de var
İzQ girişimcilik merkezi (İzmir'de) diye bir şey var bende orada staj yapmıştım. Yavru şirkerler orada çoğu şeyden faydalanıyor gelişiyor mesela. Senin önüne sunulan yüzlerce imkanlardan sadece bir kaçı mutlaka yapmalısın. Başarısız olsan bile tecrübe olur en azından denedim dersin
00 Yorumla
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,6b cevap paylaştı. Bence çok iyi yaparsın, Türkiye'de bu tarz girişimler pek duyulmasa da hem iş yapıyor hem para kazanıyorlar.
Önemli bir şey, veri. Veri analizi yapabileceğin bir sistem geliştirebilirsen eğer çok kazanır ve büyürsün. Şirketler ölçümleme ve veri analizi konusunda çok hassaslar ve bunlara para harcamaya çalışıyorlar. Çünkü değerlendirme için en önemli kriterlerden biri veri analizi.01 Yorumla- +1 yıl
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
6Cevap
Kaç yaşındasıniz bilmiyorum ama çok emek istiyor sabır istiyor uykusuzluk istiyor dikkat istiyor
00 Yorumla
+1 yılKral hangi konuda uzmansin su an? AI? Hangi dilleri biliyorsun?
013 Yorumla- +1 yıl
Daha 16 yaşındayım 3 serifikam var web tasarım C# ve siber güvenlik alanından sertifikam var
- +1 yıl
Sertifikalari hangi kurulustan aldin? Cisco? Microsoft?
- +1 yıl
Siber güvenlik kursunu Microsoft'dan diğer ikisini Kızılaydan
- +1 yıl
Github veya kaggle linklerini at kral bakalim nasil bir kardesimizsin :D
- +1 yıl
Vektörel bilişim diye bir yer var ordan
- +1 yıl
Github hesabım yazılıma ilk başladığım senelerde vardı kaggle hiç duymadım ne görmek istiyosan atabilirim
- +1 yıl
Projelerini merak ettim.
- +1 yıl
Aklımdan olan projelerimi hiç kimseye söylemem ama öylesine bir tane basit bir şey yapıp atabilirim
- +1 yıl
Aklinda olani sormadim zaten. Yapilmis hazirda olan projelerini github uzerinde gormek istedim sadece. Basit bir seyden kastin ne mesela?
- +1 yıl
Bilmem biraz düşününce baya şey çıkıyor ama bilmiyom ama yakında github proje bir kaç tane atarım sonra sana tekrar mesaj atarim
- +1 yıl
Kral okul projesi ayarinda projelerden bahsetmiyorum. SON KULLANICIYA GIDECEK PROJELERDEN BAHSEDIYORUM.
- +1 yıl
Ne dediğini tam anlamadım
- +1 yıl
Belki Ankarada yasiyosan bilirsin AltınGross var bizim 4. Marketimiz oranın web sitesini ben yapmıştım ve ozaman daha sertifikam yoktu sadece Template'ini başka bir yerden almıştık Google 'ye AltinGross yazarsan bulirsun
Allah yolunu açık etsin.
01 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim
Duayla değil çalışmayla...
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsadece Türkçeyle gitmiyo haberin olsun :)
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılKardeş duayla hiçbir iş olmaz.
00 Yorumla
+1 yılevet
00 Yorumla
+1 yılEn mantikli iş
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDil biliyor musun
01 Yorumla- +1 yıl
İngilizce biliyorum orta seviyr
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi