selam arkadaşlar bu arı bilgi bilişim teknolojileri akademisine giden var mı? Ücretleri dersleri hakkında bilgisi olan yada?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılHayatın hatasını sakın yapma, SAKIN ! Bir iki hoca diye palavra insanlar bulmuşlar, insanları " Çok iyi bir kurumuz, Resmiyete önem veriyoruz, Öğrencilerimiz bizim müşterimiz değil arkadaşımız" derler lakin bir bakmışssın Pammmm YALAN!
İki üç ucuz bilgisayarla kendilerini bir b. ok zanneden kurumun kendisi...
ben memnun değildğim ve olmayacağım hiç bir zaman, arkadaşlar SAMKIN GİTMEYİN O kuruma, SAKIN !40 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılOnu bilmemde Basarisoft Bilisim teknolojileri akademisinde egitim aldim tavsiye ederim
14 Yorumla- +1 yıl
2500 tl ye yazilim uzmanligi egitimi aldim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
9Cevap
+1 yılbir bilgisayar mühendisi olarak üniversite hayatımda bugüne kadar birçok kurs gördüm ancak bu kurum kadar dolandırıcı ve yalan üzerine kurulmuş bir kurum görmedim. çeşitli bahanelerle kursumu 5 ay başlatmadılar, öğrenci azlığından iptal ettiler paramı aldılar ve iade ederken dosya ve meb masrafı olarak %10 kesinti yaptılar. kendileri açmadıkları kursları sayesinde hem paramı hem zamanımı çaldılar.
51 Yorumla- +1 yıl
edit 07.11.2018: Bugün beni arayıp yorumları silmem konusunda beni mahkemeye vermekle tehdit ettiler. Ben o dönemde bunları her yere şikayet edip paramın tamamını zorla aldım. Düşünce özgürlüğü kapsamında ne kadar kalitesiz bir kurum olduklarını yüzlerine de söylediğim için çok mutluyum. Aylarca beklettikleri paramı geri verirken sanki sadaka verir gibi tripleri vardı. Tekrar şunu söylemeliyim ki Arı Bilgi'ye gitmeyin gidip sıkıntı yaşadıysanız da başta sikayervar. com olmak üzere her yere yazın. Anladıkları dil budur. Muhasebe ekibi mükemmeldir.(!) Teşekkürler...:)
hayatımda gördüğüm en berbat yer. adan zye yalancılar. işleri güçleri çalışmaların hısım akraba kim varsa google yorumlara yalandan olumlu yorum yazdırıp milleti kandırmak. inanıp giden bin pişman. ne hocaları hoca ne kurumları doğru düzgün ne zamanında eğitim başlar. hayatları yalan yani. şikayet edincede avukatla tehdit ediyorlar.
15 Yorumla- +1 yıl
Ülkemiz de ne doğru ki hepsi yalancı
- +1 yıl
Benden sana gelene karşılık verir misin lütfen
- +1 yıl
Zaten yapancilar profesyonel bu devirde
- +1 yıl
Benden sana gelene karşılık verir misin lütfen. simdiden tşkler 😊👍
buradaki yorumlardan ötürü deneme derslerine katılmak istedim. şu an da 12 tane ders var hangisine katılmak isterseniz dedi. Hiç sıkıntı çıkartmadılar bir tanesine girdim 8-9 kişilik sınıf yazılım sınıfı bir tane öğrencinin ağzından memnuniyetsizlik bişey duymadım. İlgi alaka her şey çok iyi diyorlar bende açıkçası kayıt oldum. Farklı bir durum olursa buradan yazıcam.
14 Yorumla- +1 yıl
Şuanki durumunuz nedir bizde yazılmak istiyoruz
- +1 yıl
@FM27072020 Kesinlike tavsiye ederim. Eğitmenler çalışan ilgisi felan çok iyi her anlamda destek oluyorlar.
Kursumu öğrenci azlığından başlatmadılar. Kursa sistem kursuna 4000e yazıldım bir hafta sonra kurs başlamadan internette reklamlarını gördüm 3800 tl diye bir de çok pazarlık yaptılar daha aşağıya alamayız diye. Gözmün içine baka baka yalan söyleyen en iyi kurum!
20 Yorumla
+1 yılforumlarda en iyi yazılım kursu önerisinde Infotech Academy firmasını gördüm gittim görüştüm gerçekten kibar insanlardı yazıldım kursa. Hoca da piyasaya aktif olarak iş yapan tecrübeli bir eğitmen. Projelere başladık ben de tavsiye ederim. Diğer kurslara da baktım özellikle bilge adam fiyatlar özel üniversite ücretlerine yakın.
10 Yorumla
+1 yılBir aydır grafik tasarım kursu alıyorum çok memnunum
20 YorumlaAman ha uzak dur. pek çok şikayet var canı yanan çok kişi var. eğitimleri çok kötüymüş fecebookda arıbilgi şikayet diye aratın kızlar çok insanın canı yanmış bu kurumdan okuyun tuzaklarına düşmeyin.
62 Yorumla- +1 yıl
ben bunun yabancı dil kısmın duydumda bunu duymamştım.
20 Yorumla
+1 yılkaydımı sildirdim başka yere geçtim hiç pişman değilim. paramın bir kısmını davermediler haram zıkkım olsun. pişman değilim...
61 Yorumla
+1 yılhayatımda gördüğüm en dolandırıcı ama kurumsal kurum... kesinlikle kimseye tavsiye etmiyorum.
50 YorumlaOradan mezun olmuş hatta iş bulmuş birisi olarak tavsiye ederim. 2 arkadaşım daha oradan eğitim alıyor onlarda gayet memnunlar. Eğitmen kalitesi gayet iyidir.
00 YorumlaBu arı dediğinin itüyle bir alakası var mı?
01 YorumlaHiç Duymadım böyle bir yer..
20 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım