Üniversite de okumak için türk dili ve edebiyatı mı yoksa sosyal bilgiler öğretmenliği mi daha mantıklı? hangisinde iş imkanı daha fazla? hangisi daha kolay?
Cevabın nedir?
ben sosyal bilgiler öğr. okuyan biri olarak şunu diyorum ki ikiside fasafiso bölümler. yani öğretmenlik öldü diye boşa demiyorlar. Ama kendime güveniyorum kpss ye çalışırım diyorsan ikiside zor atıyor bari rahat edem dersen sosyal bilgiler ful yatış valla ayrıca formasyon derdi de yok ha bide sos. edebiyattan yüksek puanla alır. yani ikisinden birini vereceksen sos. bil. ört. seç :)
01 Yorumla- +1 yıl
Merhaba, acaba sosyal bölümünde hiç sayisal yani matematik dersleri görüyor musunuz?
İş imkanı da ayrı bir konu fakat bunu ömür boyu yapacağını düşün. Şahsen ben Türk dili ve Edebiyatı derim. Çünkü çok severim edebiyatı. Yapabileceksen sıkılmayacaksan oku zaten gerisi gelir nereye gidersen başarı senin elinde olacak ne kadar çalışırsan o kadar emeğini alırsın arasında uçurum yok bu iki bölümün de. iyi düşün.
01 Yorumla
türk dili edebiyatı öğretmenliği için formasyon almak zorundasın sosyal bilgiler öğretmenliğinde öyle bir zorunluluk yok kolaylık bakımından sosyal bilgiler öğretmenliği çok daha kolay atamalara gelecek olursak iki bölümün de ataması sıkıntı.. tabi ileride ne olur bilinmez
00 Yorumla
Sosyal bilgiler daha rahat olur senin icin ama edebiyat ta ozel ders verebilecegin bir alan bence
02 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
3Cevap
Türk Dili ve Edebiyatı ayrıca hangi üniyi istiyorsun
05 Yorumla- +1 yıl
Sosyal bilgiler ögretmenliginin ataması cok mu kolay:D
+1 yıledebiyat fakat çok zor bölüm onu söylim ama onu seçerdim
11 Yorumlasosyal bilgileri çok istiyordum ama öğretmenlik zor bir meslek
00 Yorumla
+1 yılBende edbyat okuyorum hiç yaklaşma derim çok sıkıcı secersen pişman olursun
14 Yorumla- +1 yıl
Kardeş iş imkani sosyal ögretmeniyle aynı ama okunack bölum dgl çok sıkıcı öyle edbyat super falan dyenlere inanma hayatınin hatasnı yaparsn
- +1 yıl
Zor ve sıkıcı
öğretmenlik yaparım diyosan direk git diğer bölümü okuyup ne yapcan is imkanı sıfır
00 YorumlaKesinlikle sosyal bilgiler. Soz ver onu secicegine
024 Yorumla- +1 yıl
mesaşa bakıyormusun?
bana kalırsa edebıyat
019 YorumlaSosyal bilgiler bence
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSosyal bilgiler ögretmenliği
00 Yorumla
+1 yılEdebiyat bambaşka
00 Yorumla
+1 yılTürk dili ve edebiyatı
05 Yorumla- +1 yıl
Daha güzel
- +1 yıl
Yo konuları falan sosyal bilgilere göre daha güzel sosyal bilgiler sıkıcı ya
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kızlar Bir Adım Öne > Sorular > Türk dili ve edebiyatı mı sosyal bilgiler öğretmenliği mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat