Arkadaşlar 3 senedir sınava hazırlanıyorum bir sene puanım kırıldı güzel puan gelmedi bu sene dördüncü mezuna kalışım olacak kendimi kötü hissediyorum hayallerime ulaşmak için bir sene daha hazırlanmak istedim sizce kötü mü yaptım 21 yaşında üniye gitmek çok mu geç? Bazı şeyler artık ağır geliyor lütfen ciddi şeyler yazın
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 663 cevap paylaştı.
+1 yılBence iyi bir sıralama yapamıyorsan kalma. Yani 250k sıralama yapıyorsan seneye 30k yapamazsın en fazla 200k yaparsın çünkü bazı şeyler eksiktir kapasite bilgi. Zeki biri olduğunu düşünmüyorsan kalma
02 Yorumla
Soran+1 yılPuanım kırıldığı için bu civarda sıralamam geldi maalesef
- +1 yıl
Kendi kararın ama böyle şeylerde zorlamayla olmaz çünkü ilkokuldan beri aldığın eğitim etki ediyor sende bir şeyler eksik kaldıysa gökten vahit inip bu enee 15k sıralama yapamazsın çok çok zorr
En İyi Cevaplar
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 442 cevap paylaştı. Üniversiteye gitmenin yaşı yok bend ben 24 yaşında ikincisine gittim yani aslında benden bile büyükler vardı yani çok da problem değil. Sadece yaş farkından dolayı çevredeki öğrencilerin hal ve hareketleri sana biraz komik gelebilir onun dışında kazandiginda 4. Kez mezuna kaldığını da kimseye soyleme yani send kalsın.
22 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim umarım bende senin gibi gidebilirim
+1 yılGeç tabiki benim 2. girişimdi gene olmadı bir kez daha denicem ve olacak inşallah. Pes etme geç olsun güç olmasın. Herkesin zamanı kendine.
04 Yorumla
Soran+1 yılHaklısınız herkesin hayatı aynı değildir umarım en iyi yerleri kazanırsınız
- +1 yıl
İnşallah reis başarılar.
Soran+1 yılHahah teşekkür ederim ikimize de başarılar dilerim
- +1 yıl
🙂👍👋
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
2Cevap
+1 yıleğer hayaline ulaşmayı çok istiyorsan ve psikolojin el veriyorsa (bazıları dayanamıyor) neden olmasın
23 Yorumla
Soran+1 yılÇevreyi hiç önemsemem ama artık ağır geliyor söylemeleri annem arkamda sağlığından önemli değil dedi sadece okumak için geç kaldığımı düşünüyorum
- +1 yıl
eğitim için hiçbir zaman geç değildir, istersen 5 istersen 8 kez dene insanların ne dediğini umursama (aslında bu laf sözde kolay ama hayatta çok zor oluyor)
Soran+1 yılAnnem hep yanımda bu bana ümit veriyor tek sorunum geç kalmışlık çünkü lise resmen dört sene önce bitti ve okumak istiyorum artık ama istemediğim yerler ve bölümler geliyor keşke dememek için bir kez daha girmek istedim
Bence evet geç çünkü 26 yaşında hayata atılacaksın ama sınıf arkadaşların senle yaşıt olur muhtemelen ben 00lıyım ünide yaşıt arkadaşım çoook az hepsi büyik benden
05 Yorumla
Soran+1 yılAma istemediğim bölümü iki sene okumak yerine bir sene daha uğraşıp hayalime kavuşmak daha mantıklı değil mi
Soran+1 yılİki senelik halkla ilişkiler ve tanıtım gibi bölümler geliyor ama ben lisede de çocuk gelişim okudum ve okul öncesi istiyorum
Soran+1 yılAma puan kırılıyor işte
+1 yılTabiki de hayır ben 2. Senemde gittim dedim 01 lerle okucam sınıfa bir gittim ben 2000 liyim sınıfın coğu 99 lu
16 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim inşallah seneye ben de senin gibi olurum
- +1 yıl
Artık mezuna kalmak çok popüler oldu belki şundan 10 20 sene önce farklı bakılıyordu ama şuanda yani bir problem yok okumanın yaşımı olurmuş hiç düşünme yok şu yaşta mezun olucam evlencem felan diye kendi hayatın sonuçma kimseyi umursama
Soran+1 yılEvlenme gibi hayalim şuanlık yok olsana 26 - 27 yaşımda evlenirim ben sadece okumak istiyorum :(
- +1 yıl
Ne hedefliyorsan onu başarana kadar bekle giden 1 sene daha olsun belki 30 sene keşke dememek için
Soran+1 yılTeşekkür ederim çok mutlu ettiniz umarım tüm istekleriniz gerçek olur
- +1 yıl
Teşekkürler umarım sizinde hayalleriniz hedefleriniz neyse o gerçekleşir 🙂🙃
Hayaller için hiç bir zaman geç değildir. Ayrıca universiteye senden kat kat büyükler geliyor. O yüzden üzme kendini
12 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim çok mutlu ettin
Bu sene çok iyi azmedip kazanman lazım, diğer seneyi kaldıramazsın bence.
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet bu sene son kez azim ile kazanmak istiyorum hep çok çalıştım ama bu sefer farklı
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen 5. kez girişimde kazanmıştım hukuk kazandım. Benim temelim zayıftı biraz sonra onları düzelttim kazandım
02 Yorumla
Soran+1 yılBen de senin gibiyim işte şu an napıyosum mutlu musun söyler misin değer mi sence 4 kez kalmaya
Cevap sahibi+1 yılBn çok istiyordum değer bana göre. Ben 26 yaşında mezun oldum şu an devlete atandım
+1 yılBence geç değil ama sorunun kaynağına inmelisin neden yapamıyorsun nerede eksiğin var. Sorunun kaynağına inmeden çözemezsin. Gerçekten istiyorsan vazgeçme.
06 Yorumla
Soran+1 yılMatematik yüzünden ama üstüne düşeceğim teşekkür ederim
- +1 yıl
Bende bu sene mezuna kaldım matematik yüzünden :) biraz fazla üstüne dusmeliyiz
Soran+1 yılKaçıncı kalışınız
- +1 yıl
Ilk. Bu sene mezun oldum liseden
Soran+1 yılO zaman matematiğin üstüne çok düşelim ben doping hafıza düşünüyorum umarım kazanırsınız en iyi yerleri
- +1 yıl
Insallah ikimiz de kazanırız :)
+1 yılBen de bu sene bir yer gelmezse seneye tekrar giricem ve 21 yaşında olucam bizim gibi birçok insan var. Yalnız değilsin
12 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim iyiki varsın umarım gidersin kendimden çok isterim bunu
- +1 yıl
Umarım senin de istediğin puan gelir seneye istediğin üniye yerleşirsin yaşına asla sorun etme.
+1 yılbıraz calıs derslerne
01 Yorumla
Soran+1 yıl4 senedir sence çalışmıyor muyum..
Gizli Üye(36-45)+1 yılKalınır
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım