Zaten geri kafalı ya da başka türlü görmüyorum kendimi ama daha çok geliştirmek istiyorum. Bir de lise mezunu olmak ayıp mı? Herkes keşke okusaydın vs. Diyor da..
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
sıkıntı etme nice uni mezunları var etrafımda bir halta yaramıyorlar. hem artık uzak çalışma durumları ortaya çıktı teknolojik şeylere yönelip önce belediyenin ücretsiz kurslarına gidersin. sonrasında da kaliteli bir kursa yazılır para kazanmaya başlarsın. uni de sadece ortam var sıkma canını.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılAyıp ne demek. Neden ayıp olsun.
Bir mesleğe yönel , o işi iyi yapmaya çalış.
Yabancı dil öğrenmeye çalış.
İlgi alanın olan konular hakkında bilgi sahibi ol , kitaplar oku. Herşeyi boşver. Öncelikle iyi bir insan ve iyi bir vatandaş ol. Gerisi hallolur.10 Yorumla
+1 yılBence ayıp değil kendin için öyle düşünme insanların laflarına da aldırma hayat senin istediğin gibi yaşamak senin hakkın kendini yapmak istediğin bir meslekte geliştirebilirsin.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
13Cevap
Ayıp değil. İnternet üzerinden açık kaynaklar araştırıp oku. Örgün eğitim olmaz dersen açıköğretime yönel. Sayısız şeyler var.
10 Yorumla
+1 yılAslında açıktan okuyabilirsiniz isterseniz. Neyse astroloji, kitap, dizi, internetten makale okuyun, dil çalışın, youtube meditasyon ve chakra açma yöntemlerini deneyin. Sayısız şey var aslında.
13 Yorumla- +1 yıl
Bu arada bazı üniversitelerin ücretsiz sertifika programları var.
Soran+1 yılBu konu da nasıl bilgi edinebilirim?
- +1 yıl
Önce üniversite sınavına girin bir üniversiteye kayıt olun ama gitmeyin hiçbir zaman. 2. yıl 2. üniversite adı altında aöf kayıt olun, ona çalışın bu kadar. Birde i. ünün ücretsiz sertifika programı var.
İstanbul işletme enstütüsünün ücretsiz sertifikalı programları var onlara katılabilirsin
20 Yorumla
+1 yılAçıktan bile olsa üni bitirmani tavsiye edarim. Kursalara git. Yabancı dil öğren evde kendi kendine. Kitap oku bol bol 😊
00 Yorumlayok be yanlis dusunuyon kentini gelisdir sorun yok ama cok okumus nice cahiller var lise mezunu olmak niye ayip olsun
00 Yorumla
+1 yılBol bol makale oku kitaplar oku güncel haberleri takip et dünya da neler olup bitiyor araştır öğren her konuya açık ol kapatma kendini
00 Yorumla
+1 yılHayır ayıp vs değil önemli olan kitap okuyarak kendini geliştirmelisiniz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSertifikalar eğitimler alabilirsin online şekilde İstanbul işletme enstitüsü diye yaz google üzerinden
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİngilizce öğren, sürücü kursuna git, yazılım kurslarına git
10 Yorumla
+1 yılhayır ayıp değil. bugün üniversiteye gidenlerin çoğunun ilkokul mezunundan farkı yok zaten. Bol bol kitap oku. kendini geliştirirsin. Peyami Safa, Kemal Tahir, Sebahattin ali..
00 Yorumla
+1 yılGiriyorsun lise düzeyi kpss ye işini hallediyosun ekonomik özgürlüğünü kazanınca kendini geliştirmek adına istediğin ne varsa yaparsın
00 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 529 cevap paylaştı. ayıp değil neden olsun
10 Yorumla
+1 yılNeye yetenekliysen o konuda
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAçıktan üniversite okuyabilirsin
00 YorumlaKitap okumayı bırakma.
00 Yorumla
+1 yılKendine bir alan seçerek başlayabilirsin
00 Yorumla
+1 yılBoşver geliştirme
00 Yorumla
+1 yılÜniversite okuyarak
00 YorumlaAof oku