Hosteslik başvurusu yapacağım, tüm şartları sağlıyorum ama kaşımın yanında belirli bir yara izi var. Fondötenle kapatsam kabul olur mu acaba? "Üniformayı giyince görünmemesi gerekiyor"muş yara izinin ama ben kaşımın ortasına üniforma giyemem ki😂 Fondötenle kapatsam?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Fondötenle kapatsan bile kuruldan kalırsın bacımsu. Alımlar açık değil ki nası başvuru yapıyon🥺
Şu an değil öyle bir niyetim var, yapacağım dedim ztn😊 sadece alım şartlarını inceledim ve bir tek yara izinden kaldım... Benim de endişem kurul zaten sonuçta muayene falan var ya :( Şeyi merak ettim zaten, kurulda fondotenle kapatılcak bir yaraya göz yumarlar mı diye
2022ye kadar alım zor yapılır lazerle falan geçebilir belki, bir araştır.
Hostes olduktan sonra dövme yaptıran bile var ama öncelik kurul olmalı kandırıp elenme şansın yüksek söyliiim. 😬
yok kandırmam zaten😊 teşekkür ederim
Kedi gtünü görmüş yara sanmış sende bir alemsin
anlayamadım
Bişey olmaz yani
tamamdır teşekkür ediyorum
Olmaz
Sıkıntı olmaz diyorsunuz yani 😊
Evet 🙏🏽😊
Aynen makyajlı git
Makyaj kapatırsa sorun olmaz diyorsunuz yani? emin misiniz?
Kuzum napacaklar git elini yüzünü yıkamı diyecekler eğer genel güzelliğin ve fiziğin yerindeyse zaten kimsenin gözü senin kaşına takılmaz
hayır öyle olmuyor işte, alımdan önce doktor muayenesi var. orda sıkıntı çıkar mı diye yani. yoksa yolcular bişey der mi diye şey etmşyorum tabi ki😂
Sonuç ta dr da aynısı işte git yüzünü yıka gel demez ama fiziğin ve güzelliğin çözer bence