- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 9,8b cevap paylaştı.
u +1 yılMerhaba, her meslekte olduğu gibi bu meslekte de kendinizi geliştirdiğiniz ve bir adım öne çıkabildiğiniz takdirde (hatta mümkünse referanslarınız da sağlam olursa) iş bulma konusunda avantajlı konuma geçersiniz. Elbette gemi inşaatı ve gemi makineleri mühendisliği bölümü oldukça zor bir bölüm. Bunu kabul ediyorum fakat bu alanda siz kendinizi gösterebileceğinize, her türlü zorluğuna katlanabileceğinize ne kadar inandığınız çok önemli. Öte yandan bu iş gerçekten hayalinizdeki bir iş mi ya da gerçekten severek yapabileceğiniz bir iş mi? Bu sorunun cevabı da kendi nezdinizde büyük bir önem taşıyor. Eğer hepsine olumlu cevap verebiliyorsanız, kendinize olan inancınız da tamsa evet bu bölüm çok güzel olur ve 4 yıl boyunca okumaktan da keyif alırsınız ama en ufak bir tereddütünüz dahi varsa seçmemenizi tavsiye ederim. Başarılar diliyorum. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
20 Yorumla
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 480 cevap paylaştı. Ya mezun olunca tershane de çalışırsın, maaşları eh işte veya gemi projelerinde çalışırsın işçileri yönetirsin. Ofiste çalışmak istiyorsan da yine tershanenin ofisi olur ama pc başında çizim programlarında geçer hayatın.
113 Yorumla
Soran+1 yılİş imkanı nasıl ve maaşlarına neden eh işte dedin? Çok mu düşük?
- +1 yıl
@Hicranreis denizcilik sektörüne girdiği için iş imkanları biraz torpile kayıyor. Ve çoğu çalışan erkek olduğundan "zorlanırsın" diyeceklerdir. Maaş olarak şöyle söyleyeyim. Minimum 3.500 veya 4.500 arası başlangıç diye biliyorum.
Soran+1 yılTeşekkür ederiiimm..
Soran+1 yılSeçsem mi bilemedim ya..
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 377 cevap paylaştı.
+1 yılBence sevdiğiniz ya da ilgilendiğiniz 1 bölüm seçin.
11 Yorumla- +1 yıl
Size önerdiğim bilgisayar mühendisliği bölümü iyidir.
Bilgisayarla aranız çok iyiyse..
Ben üniversite de grafik tasarım okudum. Ama pişman oldum bilgisayar mühendisliği bölümü seçecektim artık çok geç kaldım.
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılgemi inşaatı? zor dersler agır bölüm basarabilirsen iyi. ama bölümde okuyanlar icin youtube a bak
11 Yorumla
Soran+1 yılBakıcam..
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 600 cevap paylaştı. Cok zor bölümler, makine mühendisliğinin aynısı, okul bitince de işin gücün makine dairesi.. öyle düşün bence
10 YorumlaOkuduğum bölüm denizcilik hatta kaptanlık. Sana söyleyeyim kendini geliştirip sırf okulla sinirli kalmazsan her türlü tershanede iş bulabilirsin.
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim..
sen yapamazsın bu bölümü hem çok ağır hem de hep erkeklerle birlikte çalışacaksın iş hayatında git endüsri seç
00 Yorumla
+1 yılBilgim yok ama sıcak bulmadım mesleği.
00 Yorumla
+1 yıl4 yıllıksa oku zaten herkes işsiz kalıyor
00 Yorumla
+1 yılGeleceği yok
01 Yorumla
Soran+1 yılNeden
Fikrim yok 🙄🙄🙄
00 Yorumla
+1 yılOkumayın
00 Yorumla
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri