Galatasaray Hukuk mezunları ortalama ne kadar kazanır? Ve hukuk okuyanlar yurtdışında çalışamaz mi normalde olmuyor diye biliyorum ama galatasaray fransızca falan ya akademik bir şeyler yapılamaz mi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 875 cevap paylaştı.
+1 yılHukuk mezunlarının belirli bir maaşı yoktur. Biri dümdüz biri olur çıkar 5-6 bini anca görür biri bir davadan 500 bin alır seviyeye gelir. Galatasaray hukuk çok ama çok esktrem bir künye demek. Buraya giren kişi doğru hamleleri yaparsan 20-25 binden aşağı kazanmamalıdır kazanıyorsa doğru hamleleri yapmamıştır. Galatasaray hukuk bitirmek çok büyük bir olay ülkede
05 Yorumla
Soran+1 yılHocam sayısal 2500 küsür tm ilk 60 icinde geldi normalde sayisalciydim ama tm daha iyi gelince otomatikman aklım ona kaydı. Ege tıp hedefliyordum hem İzmir okuması güzel ve tıp saygin bir meslek diye ama benim bu hayatta asıl hedefim dolu dolu bir hayat yasamak yani dünyayı dolaşmak vs. istiyorum ama tıp 6 sene üstüne zorunlu hizmet adamin ömrünü yer diyorlar. Su sıralar biliyosun kadın cinayet olayları çok var içimden bir ses hukuk okumalısın bu insanlar için bir şeyler yapmalısın diyor hem galatasaray yani. Sence ne yapmalıyım?
Soran+1 yılAma bir yandan da artik hukuk okuyanlar issiz kalır lafı var ve tıp garanti meslek gibi
- +1 yıl
Tıp bitirirsen şimdilik (ilerde o da gidici her sene 16-17 bin kontenjanı var) garanti gibi bir durumun var. Hukuk okuyup işsiz kalan katıksız aptaldır kusura bakmayın. Her türlü ama her türlü alanda çalışmak mümkün. Gs hukuğu bitiren adam zaten işsiz kalmaz eğer kalıyorsa o adamın gs hukuğu bitirmesinin anlamı yoktur şansına kazanmıştır. Galatasaray Hukuğu bitiren adam kendine meziyet katarsa ASLA işsiz kalmaz uzman doktor maaşını da çatır çatır geçer. Tıp ömür yer hukuk daha rahat ona göre 1 tık. Ha eski kalitesi yok ama bu kişiye göre değişiyor. İşsiz kalan hukukçu sayısı çok çok az. Yeni mezun kısmını atlatıp kendini geliştirdin mi Gs hukuk künyesinin sana katamayacağı-açamayacağı kapı yok.
- +1 yıl
O 2-3 bin tl alır diyen andavallar piyasayı bilmiyor. Yeni mezun-vasıfsız adam ilk işe girince 10 bin almaz zaten bu mümkün değil mühendis-avukat fark etmez. Bu adamların yaşı 23-24 oluyor sanki tıp o sırada 25 bin alıyor. Hukuk bitiren ortalama biri bile olsa 5-6 bin tl den aşağı ALMAZ (tabi 2-3 senelik tecrübeyle diyoruz) alıyorsa kendisi m4ldır. Gs hukuk diyoruz ya 2 bin tl nedir aşadağı adamı kaale almayın siz gülün geçin espri yapmış ama zeka-espri seviyesi küçükken caillou izleyenler ile aynı merak etmeyin
- +1 yıl
ne yaptın
hangisini tercih ettin
En İyi Cevaplar
+1 yılÇıkanlar var, hukuk okuyanlar illa avukatlık yapmıyor. Gs, koç, bilkent gibi yerlerden mezunlar genelde iyi bürolarda çalışır, dolarla maaş alırlar. Mezuniyetten sonra ne yapacağın sana bağlı. Bunlar genelde hakim savcı olmaz. Arkadaşlardan bir tanesi ingiltere'ye rekabet hukuku üzerine master yapmaya gitti mesela.
03 Yorumla
Soran+1 yılSayısal 2500 küsür tm ilk 60 icinde geldi normalde sayisalciydim ama tm daha iyi gelince otomatikman aklım ona kaydı. Ege tıp hedefliyordum hem İzmir okuması güzel ve tıp saygin bir meslek diye ama benim bu hayatta asıl hedefim dolu dolu bir hayat yasamak yani dünyayı dolaşmak vs. istiyorum ama tıp 6 sene üstüne zorunlu hizmet adamin ömrünü yer diyorlar. Ve su siralar kadin cinayetleri vs. cok olunca icimden bir ses sen bu insanlari savunabilecek birisin dedi. Bir yandan tıp garanti meslek artık hukukun değeri kalmadı bütün mezunlar ıssız diyenler var ne yapsam bilmiyorum.
- +1 yıl
Sen GS hukuk'un kaçla aldığını bilmiyorsun herhalde. Bu tarz üniversitelerde okuyanların işsiz kalma olasılığı yok.
- +1 yıl
ne yaptın
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
1Cevap
+1 yılNe yaptın kaç net yapmistin
00 Yorumla
+1 yıl5krş
00 Yorumla2 bin tl
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında