Bunun zorlukları nelerdir? Avantajları nelerdir?
Memurum ve örgün öğretim okuyorum
Memurum ve ikinci öğretim okuyorum
Memurum ve AÖF okuyorum
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Memurum ozel okulda hukuk okuyorum. Hukukda yoklama alinmiyor. Sadece sinavlara gidiyorum. Gicik bir mudire var tepemde. Sinav donemleri izni cok zor aliyorum. Sorun cikariyor. Duzgun muduru olanlar haftada 2 gun izin bile kapiyor git derse gir diye.
zor tabi ama calisirsan yaparsin kapasitene ve azmine bagli. Ben 2 yillik okuyup memur olmustum. Sonra aof den iktisat okudum simdide bu okul 3. Oluyor.
Ben de belki senin gibi olabilirim :D
Peki memnun musun yaşam kalitenden? Hangi şehirdesin şu an? Nasıl bir işin var? Yani sıkıcı mı?
Istanbuldayim yasam kalitem fena degil ama para cok gidiyor. Onceleri anadoluda kucuk bir ilcedeydim orda cok para biriktifiyordum İstanbul'da birikmiyor cok harciyorsun lazer epilasyon, cilt bakimi, dil kursu, kiyafet gezme falan derken cok gidiyor. Ustune bide ozel okul parasi. Zengin koca da yokki masraflari yikalim :)))
Vel hasil halime sukur yasam sartlarim fena degil ama daha iyi sartlar icin calisiyoruz.
Isim sikici cunku tepemde bir mudire var devamli asagiliyor herkesi. Hic bir isi begenmiyor. Ugrasuyor insanlarla. Kalabalik bir yer de degil. Oyle olsa cok arkadas edinebilirdim. Pek eglenceli degil yani
Memuriyetten izin alıp ERASMUS vb. eğitim programlarına katılmak, Türkiye'de veya yurt dışında staj yapmak mümkün mü peki? Memuriyetini dondurmak vb. şeyler var mı?
Galiba ucretsiz izin alabiliyosun. Tabi maas alamazsin o donemde. Bu cok uzun olmaz 6 ay falan olabilir galiba
Zaten erasmus yarım dönem sürüyor, staj da 3 ay. Eğer öyleyse ben kpssye girip şansımı deneyeyim..
Memurun örgün eğitim şansı pek yok ikinci öğretim daha kolay olur sanırım. Ben memurken yüksek lisans yapmıştım onda bile çok sorun oluyordu.
Ne gibi sorunlarla karşılaştın?
Hocayla konuşsan...
memurum ama okumuyorum, aklını vereceğin iki işin var zorluğu bu, 10 sene sonra maaşın günümüz parasıyla 100 tl civarında daha fazla olur ve emeklilikte diğer memur emeklilerine göre biraz daha yüksek olur (ne kadar artacağı hakkında fikrim yok) avantajları da bu
Memur olup okudukça maaşın artıyor yani. Benim aslında yurt dışında çalışma, staj yapma hayallerim var. Peki mesela memurken okuyanlar, nasıl staj yapıyor?
devlet memurluğndan bahsediyorsan ilk çalıştığın bir sene staj oluyor, benim görev yaptığım kurumda yurt dışı staj falan yok, stajdayken herhangi bir vukuatın olmaması çok önemli memuriyetin selameti açısından
Hayır ben okul stajından bahsediyorum.. Yani örneğin güzel bir hayallerimin bölümünde okuyorum diyelim. Staja koşa koşa gideceğimden eminim, ama memurluğumu da bırakmak istemiyorum iş teklifi alana kadar. O zaman staj için memurluktan izin veriliyor mu?
kurum amirinin insiyatifindedir ama genelde olumsuzdur
Demek ki amirle iyi geçinmek lazım :D
Enistem memur şu an acik ogretim elektrik okuyo hic kasmadan evde derslerini duzenli calisiyo
Cevap
12Cevap
En kolayı aof olur. Ama cok istiyosan iö yazacakasın
Ama ya atanmazsam. Boş yere o kadar harç yatırmış olacağım. Örgün öğretim yine ücretsiz yani.. Bu atamalar üni tercihlerden önce mi sonra mı yapılıyor? DGS'ye gireceğim. Mesela bu yıl KPSS'ye de girsem, üni tercihleri atamalardan sonra mı oluyor? Bir bilgin var mı?
inşallah önümüzdeki sene memur olup yüksek lisans okucam :)
memur olacam ama aöf takılıyprum zaten bir üni bitirdik yeter da
Memurum ve örgün öğretim okuyorum
Peki nasıl oluyor? Sonuçta memurun saatleri belli, örgün öğretimde saatler çok çakışmıyor mu?
ben. tek zorluğu derslere gidip gelmek benim için
Ben memur olduktan sonra Psikoloji düşünüyorum
Tıp okuyup Memur olan arkadaşlarım var
memurum ve aöf kamu yönetimi okuyorum
Ben marabayım :)
Benim bir arkadaşım marabaydı, sonra okumaya başladı. Okulda tanıştık zaten. Şimdi tekrar maraba olmuş. Yani memur musunuz siz? Bırakıp tekrar dönülebiliyor mu?
C şıkkı evet
Daha olamadım
memur kocamı bakıyon sen :)))
Öyle saçma şeylerle uğraşacak biri miyim sence? Yani ilk etapta böyle bir ön yargıyla yaklaşman garip..
Ben makara yapmak istemiyorum şu an hiç..
Aöf okuyorum ben...
okuyok.

En İyi Cevaplar