Çok güzelim bu arada başvursam tersler mi hemşirelik mi okumam mı gerek ben gitsem konuşsam dalga geçer mi ama hoş bir kızım gencim
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu tarz işler de en önemli şey güzellik. Ona göre alırlar genelde elemanları. Ben de doktor olacağım inşallah stajerim, öyle bir ofisim olursa haliyle en güzelini alırım
11 Yorumla- +1 yıl
Böyle bir zihniyet doktor olacakmış ne acı bir durum..
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
7Cevap
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılDis hekimi asistanligi diye bisi var son zamanlarda. ilan veriyor dis hekimleri gidion basvuruyon egitiyorlr seni. ilan takip et bul basvur
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler canm
Alır sanırım. Çünkü hemşire olmak zorunda değilsin.
02 Yorumla
Soran+1 yılTeşkkürler canım
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılHehe git yarın başla biz malız zaten 4 yıl hemşirelik okuyoruz üniversitede.
06 Yorumla
Soran+1 yılMalsın o zaman ayrıca onu arkdaşım söyledi 2yıl tekniker okuyan çalısıyormuş galiba dedi seni katmadım yani 2yıl okumuş çirkin birini almaktansa beni alır eğitir göze hitap ederim hiç olmazsa ayrıca çok güzelim evet herkes bir bakan birdaha bakıyor sizin sektörü görüyoruz
- +1 yıl
Kardeş fotoğrafını bir at bakalım güzel misin değil misin karar verelim Allah aşkına duyan da hint kumaşı sanacak seni at bakalım bir
Soran+1 yılSana neden atayım ezik sen okul okumaya devam et çalışırken atarım sana FOTO ayrıca yukarıda yazdılar insan gb alırlar gerek yok okumana diye sana ders olur umarım herkes senin gb kıskanç değil
- +1 yıl
Kardeş bu 2. Hakaret edişin. Şakam yok 3. Sünde avukatıma iletirim bana ettiğin hakaretleri kendini hakim karşısında ifade verirken bulursun. Agzini topla terbiyesizlik yapma. Son uyarışim.
Soran+1 yılHakaret etmedim sana ben iyi oku ya banane
- +1 yıl
Ben olsam dava ederdim fazla dayanmissin abi
+1 yılBelli olmaz hoş olman anlam taşımaz işi yapabilmek önemli. Adam eleman alacak manken değil
20 YorumlaHayda seni harcarlar. Diş hekimi asitanıyla ilişki yaşadı
02 Yorumla
Soran+1 yılHerkes sen mi
Gizli Üye(25-29)+1 yılKara kaşa kara göze işe alınsaydı ohooo şu an doktordum
01 Yorumla
Soran+1 yılSaçma saçma konuşma sen uyu daha
+1 yılBende gelecekte diş hekimi olmak istiyorum şu an 17 yaşındayım ama asistan olarak da olsa çalışmak istiyorum sizce asistan olarak çalışabilir miyim?
00 Yorumla
+1 yılArkadaşım sen güzel olabilirsin. Ama bilmediğin Biseyi nasıl yapicaksin
02 Yorumla
Soran+1 yılÖğretir
- +1 yıl
Öğretir ama başka şeylerde öğretir sana gibi geliyo bana
+1 yılHoş olman ne alaka
01 Yorumla
Soran+1 yılYani çirkin ama okulunu okumuşu almaktansa bana ögretir güzel olmasına önem verir bence dr
Ha senin niyetin farkli
00 Yorumla
+1 yılİş bahane yani
01 Yorumla
Soran+1 yılNe bahanesi be
+1 yılYaşın kaç
011 Yorumla
Soran+1 yıl24
- +1 yıl
Çalışamazsin üniversite mezunu musun
Soran+1 yılÇalışırsın dediler lise mezunuyum diş hekiminin yanında asistanı olarak soruyu doğru oku ne demek çalısamazsın
- +1 yıl
Ağız diş sağlığı var onlar çalışır en fazla sekreter şeklinde çalışırsın oda çok nadir yerde
Soran+1 yılBen sekreterliği napıcam ben dr yardımcı asitanı hemşiresi olmak istiyorum okul falan okuyamam
Soran+1 yılEmin misin
Soran+1 yılBazıları olur dedi
- +1 yıl
Hayır olmaz hemşireyim bende biliyorum yani burda çoğu kişi bilmeden yorum yapıyor
Soran+1 yılYinede teşekkür ederim en azından bazıları gb aşagılamadın beni iyi geceler
- +1 yıl
Böyle şeyleri burdan sorma sağlıklı bilgi almazsın aşağılanacak bı durumun yok ki
Soran+1 yılTeşekkürler🤕
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kızlar Bir Adım Öne > Sorular > Diş hekiminin yanında çalışmak istiyorum hemşiresi olarak lise çıkışlıyım alırmı doktor beni?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat