Avrupaya gitme durumum var ve istiyordum eskiden beri. Ne olur ne olmaz diye üni sınavına biraz çalışıp girmiştim belki yurtdışı işi olmaz diye. Türkiye de kalırsam polis olurum diyodum hep. Polisliğe puanım yetiyor ama içimde hala avrupaya gitme isteği duruyor. Kararsız kaldım ne yapmalı?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Şu cins polislerden olacaksan hiç olma yurtdışına git geçen bimden alışveriş yapıyorum kasiyer polisin elindeki başka yerden aldığını söylediği Uludağ limonata için fiş sordu herif çıkarıyo polis kimliğini gösteriyo 😂😂😂😂😂😂😂 Ulan polissin diye senin ayrıcalığın ne fişi varsa çıkar göster işte bana da fiş sorsa haklıydı polise de sorsa haklı, elinde limonatayla çıkıyon poşetin içinde falan da değil
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
yurt dışı tabii ki knk soru mu bu. ilk bir iki yıl zorlanırsın rayına oturduktan sonra her şey on numara gider. Benim imkanım olsa kesinlikle değerlendiririm.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
22
Cevap
29Cevap
+1 yılAvrupa'ya gidince planınız nedir?
Nerede kalacaksınız?
Kira fiyatlarına baktınız mı?
Dil konusunda ne durumdasınız?
Hangi ülke'yi düşünüyorsunuz?
Ne iş yapmayı düşünüyorsunuz?
Avrupa'ya gittiğinizde karşılacağınız zorlukları kaldırabilecek misiniz?
Çok tanıdığım var gidipte 2 yıl dayanamadan geri dönen.
Hayatınızı bu denli etkileyecek bir olay bu. Yeterince hazırlandınız mı? Sırf bir heves uğruna, hayatınızı pozitif olduğu kadar negatif bir şekilde etkileyebilecek birşeyi yapmadan, iyice düşünmek gerek.10 YorumlaGit git. Polislik varken elin memleketinde insaat iscisi olarak calis. Kazandigin üc bes kurus zaten kiraya gider gitmezsede akrabanin gozune bir kac gun sonra batmaya baslarsin. Ya senden kira ister ya da kovar. Gercekten akil var mantik var evet özeniosunuz avrupaya ama igrenc bir yer.
21 Yorumla
Soran+1 yılOrada işim hazır o yüzden istedim
+1 yılKardeşim polis olduktan sonra istersen yine gidebilirsin. Mesela birleşmiş milletler polis gücü var birde misyon koruma var. Bizim komşu Fransa da misyon koruma olarak çalıştı. Euro olarak maaş alıyordu iyi kazanıyordum dedi. Gezecek vaktide olmuş. Tabi gitmek için dil sınavlarına girdi. İngilizce sınavına girdi ama zor değilmiş. İyi birikim yaptı ev araba aldı. İstediğin şekilde gidebilirsin
13 Yorumla- +1 yıl
Mesela nasıl olucak burada polis olduktan sonra nasıl gelisicek olaylar ben polis olduktan sonra Kore'ye gidip orada çalışmak istiyorum.
- 3 ay
@Biri122534 T. akip atar mısın lütfen
- 3 ay
@Zevkli_dokunuşlar neden ki bir şey diyecekseniz buradan diyebilirsiniz?
+1 yılAkrabalarins cok guvenme onlarin burda belli bir duzeni var Sizin buraya gelmeniz alismaniz zaman alicak ve pisman olma ihtimalinizde var iyi dusunun herseyi sorup ogrenin son pismanlik fayda etmez
10 Yorumla
+1 yılSenin avrupa hayalin var o zmn madem böyle bir isteğin vardı neden polis oldun oda ayrı konu neyse içinden geleni yap bana sorarsan git hevesini al bkl al da bu ülkenin kıymetini daha iyi anla
00 Yorumla
+1 yılEğer yurt dışında kurulu bir düzenin yoksa veya bir akraban çok zor bu şekil giden arkadaşımda var pişman olup geri döndüler kurulu düzen yoksa 0 dan başlamak zor
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 537 cevap paylaştı.
+1 yılA rupayq git sonra hep aklinda gitsem ne olurdu kalacak
polislihe puanin yetiyor cok istseydin akli da 2 bir sik olmazdi
o yuzeden dusunme yola koyul:)00 Yorumla
+1 yılTürkiye'nin yurt dışında bir sürü Misyonu var Dışişleri Bakanlığı'na bağlı oralarda polis olarak görev yapabilirsin genç bunun önünde bir engel yok Yeter ki yabancı dilin olsun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞunu söyleyeyim eğer polis olduktan sonra fikrin değişir yurtdışında yaşamak istersen çok sıkıntı çekersin. Sebebi ise türkiyede polis olduğun için ajanlık yapabilme ihtimalinden dolayı deportbile edilebilirisn.
10 YorumlaGiidebiliyorsan hic durma orada çöpçuluk yap buradan yine iyi zaten oradan aldigin en kotu maaş buraninkini geciyor
10 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 447 cevap paylaştı. Akraba falan boş iş. Madem polisliği seviyorsun çalışır senede bir ülke gezersin. Bir de memur abla buldun mu birlikte gezersiniz
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılAvrupa'da işin hazır mı? Ne yapacaksın mesela gidince
04 Yorumla
Soran+1 yılAkrabamın yanına gidiyorum kendisinin inşaat firması var bende orda bana ne iş verirse yapacağım işte ilk aşamada
- +1 yıl
Peki yurtdışı işi olmasa polisliği severek mi yapardin yoksa mecbur kaldığın için mi?
Soran+1 yılSeverek tabiki
- +1 yıl
Ya yaptığın işi seveceksin ya da sevdiğin işi yapacaksın. Seviyorsan zaten o sana çalışmak gibi gelmez keyif verir aksine. Ama yurtdışındaki ortam nasıl neler seni bekliyor bilmiyorsun. Maaş ve yaşam standartı olarak düşünürsen dışarı daha mantıklı. Yok polislik bana yeter fix takılırım diyorsan ayrı.
+1 yılPolisliğe torpil olmadan kazanamazsın dene ama istersen olmadı yurtdışı bas.
00 Yorumla
+1 yılBaşlıkta kazandım deyince eğitime başlayacaksın sandım.
00 Yorumla
+1 yılYav git yurtdisina ne yapacan turkiyede hemde polis olarak
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılyurt dışında çalışıcak işin varsa git , polis olucak kaç sene şark görevi var zor iş
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılAbim ben hata yaptım. Müdürdüm işletmelerde gitmedim. Pişmanım sen ilerde pişman olma ben gibi git..
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılAkrabaya fazla güvenme kardeş.
10 Yorumla
+1 yılBen avrupada doğdum ve polis olmak istiyorum banada diyorlar ki türkiyeye git ve orada polis ol😂
01 Yorumlaİmkanın varsa git kendini kurtar
10 YorumlaAvrupa da polisliğe devam edemez misin
10 Yorumla
+1 yılTürkiyede kal yurtdisi hic güzel degil
11 Yorumlauçağa bineceksin pilot seni götürür.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbenim yurt dışına gitme firsatim olsa 5dk durmam şu ülkede ekonomisi insanları vs tiksiniyom bazen
10 Yorumla
+1 yılgit abicim avrupaya napcan burda
00 Yorumla
+1 yılHayallerinin peşinden koş
00 YorumlaPolislik yap çok rahat iş
00 Yorumla
+1 yılbence polisliğine orda devam et
00 Yorumla
+1 yılTürkiye de kalman için bir neden varsa kal
00 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 2,2b cevap paylaştı. o zaman polislik yapma
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılPolis ol adam döversin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYurt disina git bro bu firsat bidaha gelmez
00 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 12,2b cevap paylaştı. Git avrupaya tr bitti
10 YorumlaYurtdışına gitt düşünme bile
10 Yorumla
+1 yılİstiare yap, ve gönlüne ağır basanı uygula
14 Yorumla- +1 yıl
Rüya ya yatmak, yaz youtube istiare Nurettin Yıldız diye
- +1 yıl
Rica ederim
Gizli Üye(36-45)+1 yılBugünün yarını var hicbirsey için geç değil
00 YorumlaHangi ülkeye gitmek istiyorsun kanka
00 Yorumla
+1 yılBence polislik güzel meslek
00 Yorumla
+1 yılavrupadaki iş durumunuz kesinlikle kaçın gidin.
00 Yorumla
+1 yılavrupa ya git orada polisliğe başvur
00 Yorumla
+1 yılYurtdışına git
00 Yorumla
+1 yılHayalinde hangisi varsa onu yap
00 YorumlaGit.
00 YorumlaGit.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAvrupa'da polis ol
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılYurtdisi tabiki
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılpolisler çok tatlı ya
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGit kanka
00 YorumlaBurda kal işini yap
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılErasmus yaparsin?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılnasıl kazandın
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kızlar Bir Adım Öne > Sorular > Polisliği kazandım ama yurt dışına gitmek istiyorum. Ne yapmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat