Ortaokul lise derken yaş 19 oldu sizce cok mu gec işe girmek için hic tecrubem yok
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 830 cevap paylaştı.
+1 yıl19 yaş aslında iş hayatına başlamak için geç oluyor.
15-16-17 yaşlarında ucundan kıyısından iş hayatını görmek güzel bir tecrübe katar ve erken zamanda iş hayatına ayak uydurup, yolu sağlam adımlarla çıkarsın.
Ha, geç oluyordan kastım çalışamazsın anlamında değil, sen sadece işe alışmakta biraz daha zorlanacaksın. Ama alışacaksın.
Zaten, erken yaşta işe girmenin amacı kişiye işi tanıtmak, nasıl bir şey olduğunu pratik yönünden anlatmaktır.
Gir bir işe, kendi paranı kazan, ilk kez kendi paran eline geçtiği zaman o zaman en mutlu kişi olacaksın. Ve motivasyonun artacak.
cut.11 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılHerhangi bşr bir sektörel okul veya staj tecrüben yoksa kötü aslında bu yaşa kadar işsiz olmak. Üniversite iyi bir hedefi olmayanların düz lise okuması kadar saçma bişey yok. Senin gibi bir sap olmayacakların aslında daha öncedrn farkedilip meslek liselerine yönlendirilmedi gerek. İş bulursun bulamazsın demem ama elinde bir mesleğin olmaz bugun burada yarın onun yanında çalışırsın düşük maaşlara
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılOkuldan yararlanmak senin elindeydi ondan birverim, bilgi ve ders almadıysan bu okulun değil senin hatan.
- +1 yıl
Adamın hayatınımı biliyorsun belki sebebi var ondan üniversite okuma hedefi koymamış kendine yürüyen önyargı senin gibi insanları gördükçe deliriyorum otuz yaşını geçmişsin insan gibi konuşmayı öğrenememişsin
Çok geç kalmış sayılmazsın insanlar 23-25 yaşında mezun olup öyle iş hayatına atılıyor daha önünde zaman var fakat yine de kısa süreli işlere girip kendi harçlığını çıkartman ve iş hayatını ve zorluklarını öğrenmen için faydalı olabilir.
20 Yorumla
+1 yılHayır geç değil tecrüben olmayabilir ama yapa yapa öğrenirsin yapacağın işteki kişiler de zamanında tecrübesiz di kimse annesinin karnında öğrenmiyor rahat ol
11 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
27
Cevap
31Cevap
+1 yılgüzel insan sen yolun daha çok başındasın bu zorlu mücadelede güç ve şans seninle olsun saygılar babayiğit
24 Yorumla- +1 yıl
ya git güzel bir bölüm oku yüksek falan yap çalış çabala ama buna değsin
lakin okumam artık çalışırım ben diyosan hemen askere git gel sonra gıda sektörüne atıl bir yerde çırak oalrak başla ustalaş ondan sonra yardır kimse tutamaz seni - +1 yıl
güzel meslek ama saldırman ve yenilikçi olman alzım devir seri değişiyo biliyosun akarın yok kokarın yok sevimli tercih
+1 yılİyi de lise zaten 18 yaşında bitiyor. 1 yıl yüzünden mi geç kalmış sayıyorsun kendini?
12 Yorumla- +1 yıl
Fark etmez hala devam edebilirsin
+1 yılBiraz gec kalmisiniz yazında olsa gecici olarak is hayatini ogrenmek gerekiyor
11 YorumlaUff sacmalama senin yaşındakiler baba parası yiyor halen
12 Yorumla
+1 yılBen 9 yasında yaz tatillerinde ticaret yapiyordum😄oyle basladim. Sana tavsiyem yaz tatillerinin bir kısmını calisarak gecir. Ozellikle ticaret yapmani tavsiye ederim.
10 Yorumla
+1 yıl16 yaşnda falanmı iş sahibi olmayı düşünüyordum millet 30 uznda daha iş aryor burda elin ergeni duygu sömürüsü acıtasyon yapıyorz.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYks'ye hazırlan önce Yks 2021'e gir sonra da üniversite bitir.
11 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılKendini arkadaşlarından daha gerideymişsin gibi hissediyor musun?
Hissetmiyorsan sıkıntı yok12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıliş hayatına geç girdiğin için olabilir. Çünkü hani derler ya: çocuk yaşta işe başlanmalı, gözü gönlü açılır, insan tanır, uyanık olur diye o yüzden dedim. Hem daha yaşın da erken. Çalıştıkça alışırsın, insanları tanırsın...
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen de 19 yaşındayım daha hiç iş tecrübem olmadı giremedimde bir işe , üniversite sınavına hazırlanıyorum daha bu yıl kazanırsam öyle adımlarımı atmaya baslayacam bu yılda kazanmazsam yine sınava çalışıcam
10 YorumlaYaşım görünüyor ve hala boş boş takılıyorum... Tabiki birçok işe girdim çıktım m, fakat şu an boştayım... Senden kötüleri de var merak etme... 🙂
10 Yorumla
+1 yılBu zamana kadar ne yaptın acaba, yaşın gelmiş geçiyor acele et bir iş bul hemen, ticarete atıl
31 Yorumla- +1 yıl
Ticarete atılmak için önce hazır parası olması gerekiyor bilmiş hanım. Ne bozuyorsun arkadaşın moralini hiçte geç değil stres yapmış sadece...
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılYaş 19 diyosun da bu insan ömründe hicbirsey demek...
10 Yorumla Normal bir yaş ben 24 te başladım üniversite okumalısın
10 Yorumla
+1 yılNormalde geç ama turkiye de degil. En azından bir sigorta baslangicin olsa iyi olur.
11 Yorumla
+1 yılBen 19 um üniversiteye girmeyi bekliyorum daha ne acelen var
11 YorumlaHayatta hiçbisey için gec değildir. Bak mimar Sinan'a bütün eserlerini 48 50 yaşından sonra yapmış
10 Yorumla
+1 yılYaşarken gör bu pislik insanları bende seninle aynı durumdayım burada sormasaydın keşke insanlar bayılıyor birbirini küçümsemeye gizli profillerden saydırmaya...
10 YorumlaBen 27 yasımdayım daha ıs hayatına atılamadım kanks
24 Yorumla- +1 yıl
Geçimini nasıl sağlıyorsun kanks?
- +1 yıl
@olasılıklararenedak allaha sukur yuvarlanıp gıdıoz kanks 😂
- +1 yıl
Allah'a şükür de kanks market işi falan mı? Aile desteği mi?
- +1 yıl
@olasılıklararenedak aile dielim kanks
+1 yılBen ilk işime 25 yaşında başladım. Yaptığım bir stajı saymazsak
00 Yorumla
+1 yılüni okumayacak mısın? hayır hiç geç kalmadın.
14 Yorumla- +1 yıl
o zaman geç değil hocam.
- +1 yıl
babanızın falan bir tanıdığı yok mu?
+1 yılaskerlik bitsin ondan sonra atılırsın kanka ;)
11 YorumlaHayır yeni başladın ve çok çalış
11 YorumlaBaşlayabilirsin hala zamanın var
11 YorumlaAçıktan oku çalışırken
14 Yorumladaha çok gençsin bence ve ne eğitimin ne çalışmanın ne öğrenmenin yaşı yoktur... 😊
10 YorumlaNe iş yapmayı düşünüyorsun
11 Yorumla
+1 yılYaz işleri bul çalış. Senin için daha iyi olur
12 Yorumla- +1 yıl
Garsonluk olabilir, mağzalara başvur
+1 yılSen bitmiş millet o yaşta emekli oluyor.
10 YorumlaHayır gec bir süre değil
10 Yorumla
+1 yılNe iciyosun bana da söyle bende bileyim
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılben de 18im çalışmak istiyorum ve üniversiteye tekrar hazırlanmayi tek engel ailem
10 Yorumla
+1 yılDaha çok gençsin. Asla geç değil tabii ki.
10 Yorumla
+1 yılÇok geç evde otur kısmet bekle knk
10 YorumlaHayatını yaşa dostum geç değil
10 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 2,2b cevap paylaştı. Daha gençsin merak etme
10 Yorumla
+1 yılyoo erken daha 60 yaşında başlarsın
10 Yorumla
+1 yılEvet ya dede olmuşsun sen 🤣
10 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 786 cevap paylaştı.
+1 yılSaka mi ediyorsun
13 Yorumla- +1 yıl
19 yas yani senin yasindakiler daha ayagina don alacak ciddiyette degil sen iş icin gec mi kaldim diyorsun. Ne geçi daha yeni başlıyor her sey
+1 yılOkurken çalışsaydın bence
01 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılErken ben 21 yaşındayım halen çocuk gözüyle görülüyorum iş yerlerinde 4 yıldır çalışıyorum tecrübem benden büyüklere göre fazla geliyo
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılOkul okumayacaksan sanayi ye git istediğin bir işi yap garsonluk komilik yap
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen 25te başladım üni bitti öyle
10 Yorumla
+1 yılEvet yaa çokk geç kalmışsın dkgkdlfldlflrjsgk
00 YorumlaErken bile olu bence acele etme
00 Yorumla
+1 yılGayet normal yaşın hatta ünv okumalısın
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılYok daha geç değil.
10 Yorumla Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,1b cevap paylaştı. Kalmadın kardeş.
10 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 618 cevap paylaştı.
+1 yılEver.
10 Yorumla Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1b cevap paylaştı. geç değil.
10 Yorumlahayır erken bile
10 Yorumlaevet geç
11 Yorumla
+1 yılYoo tam yaşındasın
00 Yorumla
+1 yılHayır geç değil
00 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 1,8b cevap paylaştı. Geç sayılmazsın
10 YorumlaTam zamanı
20 Yorumla
+1 yılEvet geç kalmışsın
00 YorumlaBence değil
10 YorumlaYooo