Bana bir hocam geçemezsin demişti çok aklıma takıldı bilen var mı ya şu an özel bir lisede okuyorum 3. sınıfa geçtim üniversitede ne yapıcam hiç bir fikrim yok yani üniversiteler hakkında bile bir bilgim yok sadece eczacılık bölümü var aklımda istiyorum falan yani eğer olmuyosa geçiş yapamıyosam geçebileceğim başka bölümler var mı?
Cevabın nedir?
+1 yılBak arkadaşım. Ygs ve lys sınavlarına gireceksin 12. sınıfın sonunda. Sen sayısalcısın. O yüzden sayısaldan alabileceğin güzel bir puanla eczacılık, diş hekimiği , ftr , veterinerlik gibi sağlıkla ilgili bölümlere gidebilirsin. Bu bölümlere gidebilmen içinde ders çalıman lazım. Şimdiden başlamalısın. Araştır internette biraz. Her şeyi öğrenirsin bu konularla ilgili olan.
00 Yorumla
meslek okulunda mı hemşirelik okuyorsun tam net değil yazdığın, eczacılık baya zor kazanması ygs lys de okadar ağırlıklı çalıştın mı sen? Kıbrısı önerebilirim burada biraz daha az puanlar
06 Yorumla- +1 yıl
ben sana normal koşullara göre yorum yapabilirm anadolu lisesi çıkışlıyım ve ygs lys ile üniversiteye girdim, türkiyede de anca o şekilde giriliyor. o sınava göre başarına göre yerleştiriliyorsun. Eczacılıpğa da o şekilde girebilirsin ama zor. MEslek liseleri hakkında bir bilgim yok ne yazıkki
+1 yılçok çok çalışman gerek
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
9Cevap
Geçiş değil de çalışırsan kazanırsan. Kazanırsan da diş hekimliği oku sektörün içindeyim maddi ve manevi rahat ve güzel bir yaşamın olabilir. (Tabi bazı olumsuz durumları görmezsek..)
00 YorumlaTabi ki üniversitede bölümünü değiştirebilirsin ama lys 2 de iyi bir puan elde etmek gerekiyor. Tıp alanı için bu önemli. Üniversite bölümleri taban puanları diye arama yap. Karşına çıkar zaten sana uygun bölümler.
00 Yorumla
+1 yılÖsym sinavlari ile ancak kazanabilirsin. O da zor yani ilk 30 bine girmen lazim
00 YorumlaÖsymnin sınavına girmen lazım normal lisede okuyan biri gibi
04 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEczacı, diploma kiralama işini şimdiden düşünelim mi ^^
00 Yorumlaygs lys ye girersin başka yolu yok
00 Yorumla
+1 yıltekrar sınava alalım siizi efenim. d
02 Yorumla- +1 yıl
bence eczacılıga gecmen için tekrar sınava girmen gerekiyor , öyle hatırlıyorum gibi
+1 yılÇok çalışıp o puanı alırsan neden olmasın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbu değil de o profil ne öyle ıyyy nasıl dudak
00 Yorumla
+1 yıliste ve al
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kızlar Bir Adım Öne > Sorular > Hemşirelik okuyorum Üniversitede eczacılığa geçmek istiyorum?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat