22 yaşındayım üniversite bitirdim bu yaşıma kadar hep okudum okul stajları hariç hiç çalışmadım artık bir yerden başlamak istiyorum ama sonra ya yapamazsam rezil olursam beni beğenmezlerse diye sürekli olumsuz şeyler düşünüp işe girmekten vazgeçiyorum bunu nasıl aşabilirim?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılCanım benim kimse işe mükemmel olarak başlamıyor ki herkes ilk girdiğinde bir süre tolare edilmeyi hak eder. Sen de kötü başlarsın ama kendini geliştirir öğrenirsin herkes gibi. Güvensizlik yaşama. Seni beğenmeyeceğini düşündüğün insanların hepsi o işe girdiğinde senin gibiydi zaten
21 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim canım haklısın ❤
En İyi Cevaplar
Korkacagim bir bölüm okumamışsin ki korkman anlamsız. şu an seni ana okulları havada karada kapar. Çocuklarla anlaşabiloyor ve seviyorsan sıkıntı etmemelisin. Ayrıca rehabilitasyon merkezlerinde de çalışabilirsin o kurumları da arastirabilirsin.
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet herkes öyle diyor da sosyal fobim var sanırım kendime güvenemiyorum çok utanıyorum :/
Saçma. Hele bakalım işe götürüyorlar mı. Her şey elde edilen tecrübelerle oluyor işe başlamadan bunu görme ne mümkün? Evde başkası çalışıyor herhalde yoksa bakmazdınız :)
02 Yorumla
Soran+1 yılBu yaşıma kadar okudum ailem çalıştırmadı beni zaten eve çok geç geliyordum okulla işi aynı anda yürütemezdim
+1 yılÇalışan herkez bir zamanlar hiç birşey bilmiyordu ama sen üniversite bitirmişsin onlar yapabiliyorsa sende hayli hayli yaparsın, önemli olan öğrenme arzun olması ve tabiki çalışkan olmak
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
18Cevap
Yok ya benim çevrem de okuyan çok var. Zaten seni işi akşam kişi tecrübesiz olduğunu biliyor. Hiç kasma samimi söylüyorum
10 Yorumlasen kesinlikle bensin. paraya cok ihtiyacım var ama bende cok fazla cekiniyorum oturdugumuz cevreden tanıdıgım insanlar gelir görür falan diye. ya calısmak ayıp değil ama ne bileyim
12 Yorumla
Soran+1 yılBende öyleyim valla birisi görür rezil olurum diye aklım çıkıyor para kazanmak istiyorum bir yandan ama bir yandan korkuyorum işe girmeye
+1 yılBu tamamen kişide biten bir olay sonuçta karsindakiler de insan ve seni yemeyecekler
20 Yorumla
+1 yılKimseden korkma en fazla çalışmazsın orada olur biter
20 YorumlaBoyle düşünüyorsan cok iyi bir calisan olursun korkma genelde rahat calisan tipler kovuluyorlar
10 Yorumla
+1 yılRezil olacak bş yok rahat ol , belki de herkesten daha iyisin başlamadan bilemezsin, göster gücünü
10 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılKoronavirüs sebebiyle herkes işçi çıkarıyor veya iflas ediyor maalesef :(( şu anda iş bulman çok zor hele hele Anadolu'nun küçük şehirlerinden birinde isen iş bulsan bile maaş vermezler.
00 Yorumla
+1 yılKendine biraz güvenerek. Hangi bölüm bitirdin yardımcı olalım.
04 Yorumla
Soran+1 yılÇocuk gelişimi
- +1 yıl
İş alanım dışıymış. Ama çok kasma akışına bırak bir yere girince max 1 haftada olayı kaparsın
Soran+1 yılİş alanınız nedir?
- +1 yıl
Yazılım
+1 yılbir yerden başlamak lazım tecrübe edinmek lazım yanlış yapa yapa ögrenmek lazım
10 YorumlaKendi agzınla diyosun bende senin gibiydim ama zorlugu göre göre aliştim utanılacak bişey degil calışmakla utanılmaz
00 Yorumla
+1 yılNeden rezil olmasın kız git calis
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOkuduğun bölüm den iş bulamadın mı?
02 Yorumla
Soran+1 yılOkuduğum bölümden iş bulamadım diye birşey yazmadım lütfen iyice okuyup anlamadan benim sorumu cevaplamayın
Cevap sahibi+1 yılNe atar yapıyosun , tavırlara bak , harbiden malsın
Gizli Üye(25-29)+1 yılBitirdiğiniz bölüm nedir?
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHmm komşum anaokulu öğretmeni şu an ama ilk doğuya atandı
+1 yılHiç utanma ya boş o duygu gir çalış
10 Yorumla
+1 yılneyden utanıyorsun ki
00 Yorumla
+1 yılNe tür ise gireceksin
04 Yorumla
Soran+1 yılBranşım anaokulu öğretmenliği
- +1 yıl
tamam da hangi sektöre gireceksin ve hangi sehirde
Soran+1 yılAnaokuluna giricem işte nereye girebilirim başka?
- +1 yıl
Kasiyerlik yap
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılkendi işini kurman lazım
00 Yorumla
+1 yılNerde ne tür bir iş ve iş buldunmu
02 Yorumla
Soran+1 yılAnaokulunda öğretmenlik
- +1 yıl
Nerde oturuyorsun
+1 yılNe işi yapacaksinki utaniyorsun
02 Yorumla
Soran+1 yılNe işi olursa olsun utanıyorum
- +1 yıl
Utanma ya niye utanicaksinki sonucta herseyi yapabilme zorunululugun yok kendini dene eger yapabiliyorsan devam et yok devam edemediysen birak gitsinn ilgi alanlarin nelerse oraya yonel utaanmada sakın utanilcak bisi yok herseyi yapamassin sonucta
Neden peki öyle dusunuyon
00 YorumlaÜstüne git sende asarsin
00 YorumlaÇalış
00 Yorumla
+1 yılözgüven kasman lazım
10 YorumlaNe mezunusun
06 Yorumla
Soran+1 yıl2 yıllık ama lisede de bu bölümü okudum
Soran+1 yılMemurlukla alakasi yok özeller lise mezunlarini bile ogretmen olarak alıyor iş imkanı çok
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bir başla alışırsın
00 YorumlaBolum neyki
01 Yorumla
+1 yıl-Üniversitede okuyup özgüvensiz olmak🤔
03 Yorumla
Soran+1 yılÜnüversite o kadar aman aman abartılacak bir yer değil lise nasılsa ilkokul nasılsa orası da öyle bir eğitim kurumu işte
- +1 yıl
-2 üniversite bitirdim. İlk kez senden duyorum. Demekki ortamın pek iyi değildi
Soran+1 yılÖzgüvensiz olmanın üniversitede okumakla bir alakası yok bu tamamen karakter yapısıyla alakalı birşey bunun farkına var bir önce ondan sonra sorumu cevapla burda boş ego kasma
y.. ak var yen mi
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kızlar Bir Adım Öne > Sorular > İşe girmek istiyorum ama çok utanıyorum, bu durumu nasıl aşabilirim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat