Lojistik bölümü öğrencisiyim sizce ileriki zamanlarda iş olanaklarım neler? kendimi hangi alanlarda geliştirmeliyim?Ne tür faliyetler içinde olmalıyım?
Cevabın nedir?
lojistik güzel bir bölüm. hakkını verir doğru adımları atarsan bu ülkede çok iyi yerlere gelirsin. (bu dediğim tüm branşlar için geçerlidir. hangi bölümü bitirirseniz bitirin.)
hükümetin dış ticaret politikaları lojistik sektörünü çok ileriye götürecek. 2023'e 500milyar $ ihracat hedefi ile, lojistik sektöründe patlama yaşanacak.
Türkiyenin iki lojistik şehri 1- İstanbul 2- Hatay.
Şu an Suriye ile kötü ilişkilerimizden ötürü, ticaret durdu Ortadoğu ile. Bu yüzden lojistik'te darbe aldı. Ama şu an bile, halihazırda, lojistik köy kurma çabaları var Türkiye'nin her yerinde.
Kısacası, sen bölümünü ciddiye alır, hakkını verirsen, doğru insanlarla iletişime geçerse, sana dönüşü çok iyi olacaktır bu bölümün.40 Yorumla
+1 yılDoğru sektördesin. Her zaman iş bulma şansın olacak...zamanı iyi kullanmayı öğren..Çok rahat edersin..Sabah 9 da telefona sarılıp size bir zarf var adresi bulamadık ofise gelip alın...Diye telefon açan işten kaytarıcı sümsüklerden olma..İş yerimi arayanları kalaylıyorum..saat 11 de paket geliyor..
11 Yorumla- +1 yıl
:):)
+1 yıliş sahası pek geniş değil mi? :) yok öyle bir şey...günümüz şartlarında artık her şey lojistiğe dayalı..tebrik ederim güzel bir seçim yapmışsın...yabancı dilini geliştirmen gerekiyor..lojistikte pek çok alan var..operasyon,uluslararası..vs...staj imkanın vardır muhakkak..iyi bir firmada staj olanağı bulursan oradaki bölümleri ve hangi alanda kendini geliştirmen gerektiğini bizzat yaşayarak görebilirsin..üniversite staımı Türkiye nin önde gelen bir lojistik firmasında yapmıştım bu arada...
45 Yorumla- +1 yıl
bende devlet teşekülünde yapıcam stajı mı inşallah yararlı olur:)
- +1 yıl
- +1 yıl
teşekkür ederim:)
- +1 yıl
Merhaba lojistik okumayı düşünüyorum özelden soru sorabilir miyim?
- +1 yıl
Hangi üniversiteyi bitirdi iz acaba
Benim kuzenimde yeditepe losjistik diyordu baktı bunda iş güç yok şimdi sabancı üniversitesi yönetim bilimleri okuyor.
24 Yorumla- +1 yıl
hmm hadi ya bende sabancıda yönetim okumalıyım o zaman:)
- +1 yıl
yolun yarısına geldim şimdi bırakmak olmaz bölüm fikri verdiğin için teşekkür ederim;)
- +1 yıl
peki yönetim bölümleri nasıl bir bölüm önü açık mı , memnun mu kuzenin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
7Cevap
Yıldızı hafif parlayan mesleklerden biri.Çünkü ülkemizde çok lojistik firması var ama bu konuda pek bilgi ve ehemmniyet sahibi kimseler yok.
Sırf bu iş için üniversiteler lojistik bölümü açtılar.İlerisi parlak tabi kendini geliştirmenede bağlı..
Herşey senin elinde,yıldız olmakta batan güneş olmakta20 Yorumlaaçıkcası eski kız arkadaşım o bölümü bitirmeden okulu bıraktı... hemde ankarada okumasına rağmen düşün yani...
110 Yorumla- +1 yıl
hmm o zaman b.lüğü tuttuk yani
- +1 yıl
anladım hayırlısı artık
- +1 yıl
nden geleceği yok diye bırkaktı ki sonra ne tercih etti peki?
- +1 yıl
valla mı :/
- +1 yıl
hayırlısı o zaman :)
- +1 yıl
Arkadaşın malmıydı
+1 yılyabancı dılı gelıstır ve dhl gıbı uluslar arası fırmalarda staj yap...kısısel gelısımıne de agırlık verırsen kral olursun
21 Yorumla- +1 yıl
Lojistik ye hangi diller önemli
Lojistik bölümü geleceğin iş imkanı en çok mesleklerinden biri diyorlar.türkiye'nin hızla artan dış ticaret hacmi düşünüldüğünde de kesinlikle öyle
20 Yorumlanakliye firmalarında operasyon ya da satış bölümü olabilir; ancak diğer bölümlerden de adaylar kabul ediliyor oralara
00 YorumlaLojistik kamyoncu demek arkadaşım biz okulda öyle diyorduk.İş sahası pek geniş değil benden söylemesi.
03 Yorumla- +1 yıl
hadi ya kamyoncu mu bi yasa tasarısı varmış şu an neredeyse her şirket artık bi tane lojistik elemanı bulunduracak diye:) sahası fena genişler sadece kamyonla kalmayız sanırım;)
+1 yılBen mesela Atatürk Havalimanında yaptım yaralarını gördüm
11 Yorumla- +1 yıl
Dhl ekspreste hakkinda bilgin var mı
Gizli Üye(36-45)+1 yılDoğru tercihlerde bulunursan iyi bir yerlere gelirsin.
10 YorumlaLisedende lojistik mezunuyum şuanda lojistik okuyorum. Aynı zamanda da bir lojistik firmasında hicbir ücret talep etmeden işi kavrama amaçlı çalışıyorum zaman zaman. Gayet geleceği parlak bir meslek herşey kendini geliştirmenle azminle alakalı.
22 Yorumla- +1 yıl
Dhl ekspres te calistinmi hic
- +1 yıl
Hangi üniversiteye gidiyorsun acaba
Bende bu senen kazandım lojistik bölümünü iyi derecede ingilizce ve yanında 2. yabancı dil ile açık öğretim işletme okuyacağım bence kendini geliştirirsen önü en açık mesleklerden biri:)
21 Yorumla- +1 yıl
Bende dhl ekspreste calisiyorum senin gibi 4 tane kiz calisiyor
iş yok
git kpss çalış 90 üstü al devlete sırtını daya10 YorumlaBende 2 yıllık. lojistik seçmeyi düşünüyorum fikriniz nedir ve hangi üniversite tercih etmeliyim
00 Yorumla
+1 yıl235 puanla üniversiteye yerleşemedim çoğu şehiri de yazmamıştım zaten yardımcı olur musunuz ek tercihler vs için
00 Yorumlagetir götür işleri :/
11 Yorumla- +1 yıl
hadi ya sadece bu mu getir götür
+1 yılbu bölümün iş seceneği ne derece kaltelidir?
10 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler