Gizli Üye(25-29)+1 yılBen ikisinden birinde öğrenciyim , biri ankaranın en iyisi biri istanbulun , ikisinin birbirine tıp eğitimi açısından ciddi üstünlükleri yok ikisinde müthiş hoca kadrosuna sahip ekollerdir , bence burada karar verilmesi gereken şehirdir , hangi şehirde okumak istiyorsan orayı yaz derim , onun dışında cerrahpaşanın en güzel yani diğer fakültelerin internlükte yaptırdığı angarya işleri yaptırmaması öğrenci dostu olması , öğrencilerin hekim gibi yetişmesi ve uzmanlık sınavına çalışacak zamanı bulabildikleri işin uzmanlık sınavında en başarılı okul olması , hacettepenin cerrahpaşaya üstünlüğü ise fiziki şartlar , hacettepenin binaları falan moderndir ama maalesef cerrahpaşanın değildir , cerrahpaşa yenilenme sürecinde fakat bu uzun sürecek ama yanlış anlama bu fiziki yetersizlik asla öğrenci eğitimini aksatmıyor hele de zaten ilk 3 sınıfın amfileri yeni yapıldı mis gibiler her şeyiyle harika , sen hastaneye geçene kadar da epey yok kat edilir diye düşünüyorum, halkın gözünde ise her ikisi de çok üst seviyede zaten burada yazılan cevaplara bakarsan görürsün biri diğerine üstün değil hatta kızların tamamı cerrahpaşa yazmış , söyleyeceklerim bunlar yani temel olarak şehir seçimini yap ve ona git derim
12 Yorumla
Soran+1 yılÇok açıklayıcı oldu. Teşekkür ederim.
Cevap sahibi+1 yılRica ederim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
+1 yılEğer TUS a girip sağlam bir yer istiyorsan Cerrahpaşa ya git sebebi şu Hacettepe nin eğitimi daha iyi kabul fakat sınav sistemi daha zor yani şunu demek istiyorum Cerrahpaşa da yol alman daha kolay
12 Yorumla- +1 yıl
Okulun Nöbet sistemi ve sınavlarıyla çok uğraşırsın
Soran+1 yılÇok açıklayıcı oldu. Teşekkür ederim.
Gizli Üye(30-35)+1 yılİstanbul Üniversitesi orası.
Cerrah Paşa tıp değil.13 Yorumla
Soran+1 yılİstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa
- +1 yıl
İstanbul üniversitesi olan Çapa tıp, Cerrahpaşa ayrıldı
Soran+1 yılEvet ayrıldı ama hala İstanbul Üniversitesine bağlı. İnternette;
İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi
İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa
Yazıyor.
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe güzel arada kalmalar bunlar ya. Ben 2012 de işletme mi sosyoloji mi diye düşünmüştüm puan o kadarina yettigi icin hshshshshhs
Bence cerrahpasa. İstanbul'da ogrencilik en iyisi10 Yorumla
+1 yılHacettepe
10 YorumlaCerrahpaşa
10 Yorumla
+1 yılCerrahpaşa
10 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 312 cevap paylaştı. Cerrahpaşa tabi
10 Yorumla
+1 yılHaccettepe olsun
10 Yorumlahacettepe
10 Yorumla
+1 yılCerrahpaşa
10 Yorumla