Ben daha önce görmedim gişe de çalışan tesettürlü. Ama merak ediyorum sizin gördüğünüz tanıdığınız çalışan birileri var mı? İş başvurusu yapacağım ama tedirginim eğer böyle cahil bakış açısı ile yaklaşacaklarsa hiç sınav için beş kuruşumu dahi vermeye gerek yok
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılTesettürlü bir insanın halkbankta üniversitede ne işi var? Dininin söylediklerini yerine getireceksen aç kitabını bak bakayım ne yazıyor. Otur kocanın yanında. Ama bu tesettürlülerin üniversite girme işe girme şeyi tamamen nerden kaynaklanıyor biliyor musun dinine bağlı biri gibi gözükmek istiyorsunuz çıkar meselesi. Bak ben dinime bağlıyım cennet garanti ama çalışıp para kazanayım güzel hayat yaşayım. Yok yaa.Önce aç kitabını oku dininin istediklerini yerine getir. Kuran ve İslam kadına nasıl değer veriyor onu anla bak bakayım nasılmış kadının değeri. Bana göre tesettürlü kadın üniversite işe falan girmesin. Sen onu seçtiysen harama yaklaşmayacaksın.Üniversiteye girmek istiyorum tesettürlüyüm o zaman sahte müslümansın arkadaş kitapta bu yazmıyor çünkü. Alıyorlar galiba.
24 Yorumla- +1 yıl
sana kitap yazarım cevap olarak ama burası yeri ve zamanı deği sadece şunu söyleyeyim benim cenneti garantileme gibi bir derdim yok günahım kadarını yanar gerisini Allah'ın affına bırakırım çünkü ben Allah dan korkmuyorum, seviyorum ve sevdiğim varlığın bende mükemmel olmayan yanlarıma ve yaşadığım çağın zorluğuna göre bağışlayıcı olduğuna inanıyorum. Sen cenneti garantilediysen sana huri kadınlarınla iyi eğlenceler dilerim
Cevap sahibi+1 yılYaw okuduğunu anlamıyor musun? Benim Müslüman olduğumu nereden çıkardın? Ne hurisi erkeğe huri var kadına ne var? Kuranda kadınlar erkeklerin tarlalarıdır diyor. İkişer üçer dörder alınız diyor. Kadınlar erkeklerde ikişer üçer dörder alıyor mu?2 kadının şahitliği 1 erkeğe eşdeğer. Sen günümüz Türkiye Cumhuriyeti'nin sana vermiş olduğu laikliği, hakları ve özgürlüğü gerçek Müslümanlık sanıyorsan sana diyecek bir şeyim yok artık. Kadınları kapatıyorlar çünkü onlar caydırıcı şeytanmış onları uyarınız sonra dövünüz diyor. Bu din erkek egemenliğinden çıkma gibi durmuyor mu sencede? Neyse yaaa boşverrr ben sana diyeceğimi dedim.
- +1 yıl
haaa pardon senin zaten dinle işin gücün yok ben de kime ne anlatıyorum demin düşündüm dini bilen biri nasıl bu kadar boş konuşabilmiş demek bilmediğinden geliyor bu çöp ağızlı oluşun. Peki peki haklısın
- +1 yıl
Arkadaş 590 yili arap yarimadasindan bir fosil anlasilan
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
7Cevap
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılBen de bankalarda hic tesetturlu gormedim, neden acaba
03 Yorumla- +1 yıl
tesettürümüzün altına bomba saklıyoruz sanırım ondan
- +1 yıl
Cok sacma. benim annem de tesetturlu diye is bulamadi uzun sure. Şu an resmen hizmetcilik yapiyor. guvenlim gorevlisj oysa. sanki kacayi kapayinca o turban isini engelliyor. sorsak basortusu serbest ama
- +1 yıl
malesef bu ülkede yaşamak insanı öyle yoruyor ki...
Devlet sever böyle şeyleri hatta pozitif ayrımcılık bile yapılır sana, kasma
05 Yorumla- +1 yıl
valla ben sağ görüşlü görünen devletin içinde sol kesimin bulunduğunu düşünüyorum hepsi yaranmak bir yere gelmek için sağ tarafta gözlerimle şahit olmuşluğum var yani o işler o kadar basit olmuyor malesef
- +1 yıl
Senin tesettürüne bağlı bir şey ama. Bu modern kapalılar var ya ipek vakko başörtü, saten pantolon falan. Onlar gibi giyiniyosan kesin alınırsın. Yargılamak için demiyorum sadece böyle tarif edebiliyorum şu an. Bir de böyle uzun ferace falan giyiyorlar. Üstüne upuzun başörtü. Onlardan biriysen alınmazsın. Bankada hiç öyle birini görmedim
- +1 yıl
haklısın demek istediğini anladım. Vakko takacak gücüm yok ama kendimce şık giyinen biriyim :D mülakat için de tabi ki iki kat daha özen gösteririm yeter ki karşımdakilerin zihni örümcek kafalı olmasın
- +1 yıl
teşekkürler
Tesettür baş örtü muhabbeti tarih oldu yıl olmuş 2020 alıyorlar her yere
02 Yorumla- +1 yıl
ah keşke dediğin gibi olsa ama hala başvurusunda tesettürlü baş vurmasın diyen yobaz kesim mevcut millet uzayda yaşamaya başlayacak bizim en büyük derdimiz HALA BU (!)
+1 yılGördüm desem yalan olur ama öyle bir kaide var mı sanmıyorum. Dene şansını. Gerçi deli gibi başvuru olacak yine 🤦♂️ hangisine gireceksin uzmanlık için mi banko görevlisi mi?
04 Yorumla- +1 yıl
banko için illa ki bir sürü başvuru olur millet işsizlikten kırılıyor ama rızkı veren Allah yine de peşine düşeceğiz
- +1 yıl
Öyle tabiki. Umarım rakibim değilsindir 😀 sınavın en güzel yani 50 matematik türkçe sorusu olması.
- +1 yıl
haha ben Samsun dan katılacağım :)
- +1 yıl
O zaman başarılar sana umarım hayırlısı olur :) Ben Ankara dan giriyorum 😖
Gizli Üye(30-35)+1 yılHalkbank devlet bankası olduğundan dolayı problem olmaz
10 YorumlaBizim burda halk bankasi var gisede 30 yaşlarında kapali bir bayan var çalışıyor
03 Yorumla- +1 yıl
ah sonunda şahit olan biri çıktı teşekkür ederim :)
- +1 yıl
yok yok inandım:)
Devlet bankası zaten. Problem olmaz merak etme
20 Yorumla
+1 yılYardım istersen eğer buyur
07 Yorumla- +1 yıl
ne gibi anlamadım?
- +1 yıl
İşe girmek için
- +1 yıl
Peki özür dilerim
- +1 yıl